Prekmurska strelka v trapu Jasmina Maček z dobrimi možnostmi preboja v finale.

Mačkova je po prvem dnevu svetovnega prvenstva v južnokorejskem Changwonu blizu najboljšim tekmovalkam in ima ob dobrem četrtkovem nastopu možnosti, da se prebije v veliki finale. Prekmurka je zadela 68 letečih tarč, najboljša Kitajka Xiaojing Wang pa štiri več.

Mačkova je v prvi seriji zadela 21, v drugi 24, v tretji pa 23 glinastih golobov ter je trenutno na 14. mestu v konkurenci 73 strelk iz celega sveta. V četrtek bosta na sporedu še dve seriji po 25 strelov ter veliki finale šestih najboljših tekmovalk.

V četrtek bodo poleg Mačkove nastopili še Kevin Venta, Debevec in Robi Markoja. Pred Vento, ki je na tukajšnji tekmi z malokalibrsko pištolo na 50 metrov zasedel 16. mesto, je kvalifikacijska tekma v olimpijski disciplini zračna pištola, pred Debevcem in Markojo pa so eliminacije za petkovo glavno tekmo v prav tako olimpijski disciplini malokalibrska puška trojni položaj na 50 metrov.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bullihunter (nepreverjen)

Prosenjakovci so itak najbokše v trapu.. pa se pogejte tisti keri mislite ka je načik

tomo vinkovič (nepreverjen)

moj prijatelj tujec 2 pijanček si je tudi nabavil leseno puško in se dere tam po parki BUM BUM BUM , pa če se bo še dolgo drl vam povem, da ga bodo odpeljali v Ormož ali pa v Hrastovec in jaz bom ostal brez pivskega prijatelja,,

Starejše novice