Akcija Mi smo Mura se je že izkazala za izjemno uspešno. Iz soboškega prvoligaša so danes sporočili, da so prodali že 5800 vstopnic, kar je več kot predstavlja kapaciteta stadiona.

Vodstvo kluba NŠ Mura je svoje zveste navijače zaprosilo, naj klubu stopijo ob stran v težkih časih z nakupom vstopnice za tekmo, ki jo zaradi zdravstvenih razmer v državi ne bodo mogli spremljati v živo na stadionu.

Akcija je naletela na izjemen odziv, v zgolj dveh dneh je bilo prodanih več kot 2.000 vstopnic, po manj kot tednu dni pa so iz kluba sporočili, da je navidezna kapaciteta za tekmo že presežena, saj je bilo prodanih že okoli 5.800 vstopnic.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Borko (nepreverjen)

Nemamo še vsi vstopnic, natisnite jih kcuj! končni cilj mora biti 10.000

pomurc (nepreverjen)

Pa nikjer ne piše, da je vstopnic zmanjkalo.

In reply to by Borko (nepreverjen)

AAAAAAAAA (nepreverjen)

Bravo sen tou lejko napravi Mura kera ma najboukše navijače daleč okouli.

🐥 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Budale!

Sijo1972 (nepreverjen)

Bravo mij, ce v torek izlocimo Aluminij v polfinali v kar ne dvomim, sem preprican da bo vsak od nas od veselja kupil se kaksno vstopnico in bo do tekme kupljenih najmanj 10000 vstopnic.

Busybee (nepreverjen)

Df drkaj kurac

SfF (nepreverjen)

Ooooo, smrdeči se je prebudil

In reply to by Busybee (nepreverjen)

SOCIALNA POMOČ… (nepreverjen)

Pa je socialna pomoč, in darilo vlade šla kvazi žogobrcaejem in funkcionarjem za zelo dobre plače. Zakaj tega ne objavite koliko kasirajo vsak mesec ti južni bratje, pa koliko si razdelijo razni funkcionarji. Nikjer nisem zasledil da bi se kateri od teh odpovedal 1 €. Vi pa kar nosite denar v vrečo brez dna, saj vam potem pošljejo pozdrave iz eksotičnih krajev dopustov, nič ne rečem če kdo dela pa naj nese celo plačo k Muri, Moti pa me da mnogi nosite socialno pomoč, torej državne pejneze k Muri, potem pa se jočete in protestirate da ne morete brez dela živeti.

87David (nepreverjen)

Resno? Moje pare moj problem!
Najbogše bi bilo ka država ukine socialno pomoč, nej? Ka se ja nede gučalo ka vlada iza leđa finančno pomaga Muri... Isusek...

In reply to by SOCIALNA POMOČ… (nepreverjen)

Vaše ime... (nepreverjen)

Mene pa moti ka ti pišeš bedarije.. Zdaj boš še guco sto de kama dao svoje pare?? Pa ka resno.. Tau samo prinas možno ka se nesče brode takšne stvari... Ale nemas zadostna veliko plačo ale delaš zmetno nvn neman pojma pa nite me nescen znate.. Pa me nite ne zanima CI de dao 300e podpore ale kelko je.. (Me tude ne zanima kelko je..) v fuzbal ale cerkev je Tau nej naša stvar!!!! Pa henjajte že enkrat gledate kama davlejo druge kes ale kak ga zapravljajo.. Hinavščina na višku!?

In reply to by SOCIALNA POMOČ… (nepreverjen)

Starejše novice