Muraši se še vedno mudijo na pripravah v Turčiji, kjer so jih obiskali tudi vodilni možje kluba.

Robert Kuzmič, predsednik Mure je za uradno spletno stran kluba spregovoril o tem, na kateri stopnji razvoja so črno-beli, beseda pa je tekla o prestopu Žige Lacija in okrepitvah, ki jih je Mura pripeljala v zimskem prestopnem roku.

Kuzmič se je dotaknil tudi tega, kako nujno potrebna so nova igrišča, ki bodo služila za treninge vseh selekcij, dejal pa je tudi, da Muro v nekaj letih vidi kot resnega kandidata za osvojitev naslova državnega prvaka.

Celoten pogovor s predsednikom soboškega prvoligaša si lahko pogledate v priloženem videoposnetku.

S spleta

Komentarji (27)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
LIBEROstar (nepreverjen)

Rejsan fajn ka ste dali en prispevek o Muri, ka je že dugo nej bilo nika na to temo, ali kmico po naše,...

en (nepreverjen)

Če šče Mura biti kandidat za prvaka, te trbej tude kakšnoga kvalitetnoga igralca kupiti, nej pa samo voziti v klub te free agente, kere nišče drugi nešče meti.

Čergoli (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Vtaknite si to Muro v zadnjico!!!!!

- (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

v mojo malo ritkico?

In reply to by Čergoli (nepreverjen)

black panter

zabiti mađar

In reply to by Čergoli (nepreverjen)

Gistbg19 (nepreverjen)

Iz prve roke. Prestop je vreden 1.000.000,00 eur. Zdaj se pa razčesnite antimuraše.

alkimist

Sicer neven kera je ta tvoja prva roka in kama sejgne, ampak za Lacija je Mura dobila 400.000€. Če je to dobra cena ali nej, de pa čas pokazo.

In reply to by Gistbg19 (nepreverjen)

en (nepreverjen)

Tudi ti nimaš pravih informacij. Mura je za Lacija dobila precej več kak 400.000€. Sicer nej milijon kak je ovi napiso, ampak številka je precej večja od tvoje. Bo v kratkem vse znano... ;)

In reply to by alkimist

alkimist

400.000€ dobi Mura, vse ostalo ka ti misliš pod "precej več" so provizije, včasih je coj všteta plača, itd.

In reply to by en (nepreverjen)

timbarbaric844 (nepreverjen)

Pri nogometi ide dosta transferov po uradni poti in še več po neuradni. Tak ka če je uradno 400 jurjov, je neuradno bar 50 % več.

Zato ges pravin ka je fusbal super firma za delanje pejnez.

In reply to by alkimist

administrator (nepreverjen)

ekmeš pekmeš v rit ga vtekneš

BOJK (nepreverjen)

34 je nej zadosta velika skupina turistov, zdaj so še tja šli "vodilni možje kluba" za čigav denar se grejo turizma ????

KJOB (nepreverjen)

Ka ti si resno totalno zabiti človik? Ka pa tejbe boli k.u.r.a.c. za čini denar so šli v Turčijo. Ka si jin mogoče tij tou plačo ka se zdaj nekaj vö mečeš? Eni ste mentalno še vedno na nivoji amebe.

In reply to by BOJK (nepreverjen)

Labdainpika (nepreverjen)

San obcan soboske obcine, placuvlen davke. Iden na tekmo. Zive klub lejko od par sponzorov ka da peneze ali tak in drugace kompenzera? Nemre. Tak ka vsaki od nas placa to. Ali mislis ka iz rusije pridejo vsi penezi??

In reply to by KJOB (nepreverjen)

modrijanakubik (nepreverjen)

Ja seveda, ti sij jin s touf tvojo vstopnino plačo pout v Turčijo. Bokibogme ste eni zarukani do amena. Nej čüdo ka gučijo ka je fuzbal šport za maloumne lidij, tak za igralce kak za gledalce.

In reply to by Labdainpika (nepreverjen)

Banic07 (nepreverjen)

Svasta. Eni resno ne razmite. On sam nej, nas par tisoc obcanov pa ja. Dokler je nej to privat lastnina nas lejko se prekleto briga. Cela infrastruktura je obcinska. Smiljan sto izvoli predstavnika obcine v klubi? Znamo ka se vse komentare selektira tak kanproain za odgovor..

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Küzmič ti to resno? Jaz sem te imel za bolj resnega, ampak vidim da tudi ti živiš v oblakih. Malo počakaj, hitro vas bodo prizemljili, samo da se začne prvenstvo.

karl marx (nepreverjen)

Nucamo dvej stvari:
- povezavo med severno pa glavno tribuno
- igrišče bliže k glavnoj tribuni

Lp890 (nepreverjen)

Za muro iz občinskih pejnez niti centa. Občina pomali propada ceste mamo kak če bi vozili v pakistane a pejneze mo pa davali za en usran klub. Navijači pravite ka je mura prekmurski klub te pa naj financejrajo muro vse občine nej samo soboška. V sloveniji vlagati v fuzbal je isto kak če bi pejneze zakuro. Naj si mura sama infrastrukturo zida.

pomurc (nepreverjen)

Očitno je Laci bolj ali manj izsilil prestop. Razumem, da so ambicije velike, ampak mislim, da je storil veliko napako. Kot neuveljavljen igralec slovenske lige je šel v ligo, ki je precej divja - korupcija, kriminal, predsedniki klubov uletijo s pištolo na teren in grozijo sodnikom,... Ne vem, če je tako okolje ravno optimalno za mladega igralca. Čas bo pokazal, želim mu ogromno sreče in uspehov.

afta he (nepreverjen)

Sam mu tudi želim mnogo uspehov sreče in brez poškodb. Ampak mislim, da s tem da se je odločil za tako pot je naredil veliko napako. Zakaj? Uveljavljeni igralci iz prve slo lige niso prišli v postave v tujimi z le redkimi izjemami. On je igral v mladinski ligi. Zato še toliko več skepse, da sploh ne bo igral. Edino, če bo igral še naprej za mladince v grški ligi.

In reply to by pomurc (nepreverjen)

njiva

Nemate pojma.Ne ven kak ste leko eni tak nori.
Ne san Sobočanec in ne živen v MS,vam pa poven, ka Muro ne financera občina.Stadion je od občine,ampak,
Mura ma stadion v najemi od občine in plačuvle vse stroške.Ka pa more dati kak občina vsen klubom,to je pa pa zakoni in tu nega davkoplačevalskega denarja občanov in ne motajte se vkup.Za ceste in infrastrukturo v MS,to so pa pa druge zadeve,kere so pa na nivoji občine in mora občina za to poskrbeti.Tak občani,kak mi,ki hodimo na tekme Mure,ji pomagamo samo tak,ka kupimo karte in spigemo kakšno pivo,drugače pa nega tu davkoplačevalskega denarja.

Laškonaflasko (nepreverjen)

Malo si pijan, gele?

In reply to by njiva

njiva

Ka san se mogoče kaj zlagal?

flouberca (nepreverjen)

To fakturo za najem bi rad vido :)

In reply to by njiva

afta he (nepreverjen)

Če pobira vstopnino, potem je logično, da plačuje tudi najem. Mogoče simboliko 1 EUR na leto?

In reply to by flouberca (nepreverjen)

njiva

G. Kuzmič,da je prevzel to funkcijo je lepo pravo,kak stogijo stvari s ten,če ste nej čuli ite do njega ali do župana pa naj van razloži situacijo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice