Nogometaši Mure priprave na nadaljevanje sezone nadaljujejo v topli Turčiji. V Beleku bo z moštvom vadil tudi zadnji zimski novinec Gregor Balažic.

Gregor Balažic za pristaše Mure nikakor ni neznano ime. Izkušeni nogometaš se je v Fazanerijo vrnil po skoraj 17 letih igranja širom Evrope.

Nazadnje član ciprskega Paralimnija jeseni ni imel kluba, pred dnevi pa je sprejel odločitev, da se vrne v rodno mesto in znova obleče črno-beli dres matičnega kluba.

Svetlolasi velikan, ki v višino meri kar 190 centimetrov, je konec prejšnjega tedna z Muro sklenil enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto.

»Prisotna so posebna čustva. Odkar sem bil nazadnje tukaj, se veliko stvari ni spremenilo. Upam, da bo nova zgodba uspešna,« pa nekaj dni po vrnitvi v matično sredino pravi Balažic, ki je izpustil tekmo z Nafto.

Prinaša bogate izkušnje

Triintridesetletni branilec je najbolj uveljavljeno ime med četverico zimskih novincev, hkrati pa ne bomo veliko zgrešili, če ga označimo kot najizkušenejšega posameznika v slačilnici prekmurskega prvoligaša.

Nekdanji up Benfice in Espanyola je kot član Karpatov in Urala odigral 127 tekem v zahtevnem ukrajinskem in ruskem prvenstvu, s pritiskom navijačev pa se je dodobra spoznal kot član beograjskega Partizana.

»V povratek so me prepričale ambicije kluba, Mura je aktualni državni prvak, ki je jeseni igrala v Evropi. Upam, da se bo v tej smeri tudi nadaljevalo.

Imam veliko mednarodnih izkušenj, upam, da bom to lahko z nasveti prenesel tudi na mlajše igralce. Želim si, da bomo kot ekipa nadaljevali to, kar so pričeli delati v prejšnjih letih,« dodaja bivši reprezentant.

Navijači Mure so najboljši v državi

Izkušeni osrednji branilec se je v krajšem pogovoru ozrl še na navijače Mure, ki jih je označil za najboljše v naši državi:

»Navijačem Mure sporočam, naj bodo prisotni, tako kot so bili doslej. Naj nas podpirajo, v kar pa ne dvomim, saj so najboljši navijači v Sloveniji. 

Na igrišču bomo naredili vse, da jim bomo to vrnili z zmagami, požrtvovalnostjo in borbenostjo. Kot velja za Muro, bomo na igrišču pustili zadnji atom moči in srce!«

Se strinjate s povratnikom v Fazanerijo?

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čergoli (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Mura ima najboljši wc papir za posrance, drislaše.......

prostata (nepreverjen)

Čergoli ........ Tvoj jezik je še najboljši da poližeš riti .wc papirja ne rabijo

In reply to by Čergoli (nepreverjen)

dedelajslin (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Navijači Mure so med najbole primitivnimi v Sloveniji.... še celo tisti na južni tribuni.

dedelajslin (nepreverjen)

Degenerejrani pijančki z južne tribune talajo minuse.

In reply to by dedelajslin (nepreverjen)

Kaulu Benk (nepreverjen)

Df je pa največji gnoj na zemlji. Produkt grupnega posilstva. Neuspeli abortus.

realnooo (nepreverjen)

HEHE, NAJ NE SERE IN GOVORI ZGODBICE ZA LAHKO NOC! IGRALCI SE BOJITE LASTNIH NAVIJACEV OZ. PSIHOJOV IZ BG!

luizek fusbaler (nepreverjen)

Ha Ha Ha zdaj bomo šele premagovali nasprotnike, takšne kar je te Čergoli pa mo bili v Fazaneriji, či do vupali priti na tekmo.

gorički bočkor (nepreverjen)

Samo se tij prilizuvli, či neš dobro igral, boš vido vraga svojoga, tij šče nas ne poznaš, zdaj smo mij gorčki navijači glavni, pa tu nega cile mile.

Zmaj (nepreverjen)

Tij se nej Gorički.
Vijde se po pisavi ka si cuzek

In reply to by gorički bočkor (nepreverjen)

Starejše novice