Naš košarkarski as je ponovno zabletel in pri domači zmagi nad Brooklynom prispeval 31 točk, 13 skokov in sedem podaj ter tako bil najbolj učinkovit igralec pri Dallasu.

Z novo vrhunsko predstavo je znova pozval h glasovanju za udeležbo na All Star tekmi, ki bo 16. februarja. V prvem tednu glasovanja, ki bo potekalo do 20. januarja, je prejel največ glasov vseh navijačev, več kot LeBron James, James Harden in ostali dolgoletni zvezdniki lige. 

Bo Dončić kapetan na tekmi zvezd?

V ligi NBA so objavili uradne rezultate prvega tedna glasovanja in lahko rečemo, da so za našega košarkarskega zvezdnika zelo vzpodbudni.

Za tekmo vseh zvezd je Luka Dončić prejel milijon in 73.957 tisoč glasov oziroma 599 več kot Antetokounmpo in dobrih 53.000 več kot največji zvezdnik lige NBA v zadnjem desetletju LeBron James.

To so tudi edini trije košarkarji, ki so prejeli preko milijon glasov navijačev. Glasovi navijačev predstavljajo polovico vrednosti pri izbiri obeh začetnih peterk na tekmi All Star, ostale glasove prispevajo igralci, ki nastopajo v ligi NBA ter še novinarji. 

Za Luko Dončića lahko glasujte na povezavi tukaj. Javno glasovanje se izteče 20. januarja ob 5.59, glasujete pa lahko enkrat na dan. Če bo naš superzvezdnik prejel največ glasov, bo imenovan za kapetana svoje konference na Zahodu.

Dončić je lani zasedel drugo mesto na spletnem glasovanju, ko je prejel več kot 4,2 milijona glasov, ampak se vseeno ni uvrstil med udeležence tekme All Star. Takrat so bile zanj usodne ocene novinarjev, je pa vseeno nastopil na tekmi vzhajajočih zvezd. 
 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Putin (nepreverjen)

Novinarji, dosadni ste že z tem dončićon!!!

Starejše novice