Na prireditvi Judoist leta 2019 je Judo zveza Slovenija podelila priznanja najboljšim tekmovalcem in klubom v letu 2019.

Na slovesnosti v Celju sta bila med dobitniki priznanj za leto 2019 sta dva tekmovalca Judo kluba Klima Center Tratnjek Beltinci, Leila Mazouzi in Gabriel Lipič. Posebno priznanje pa je prejel še Sašo Kovač za izjemne dosežke v inkluzivnem judu za leto 2019.

Leila Mazouzi je aktualna državna prvakinja, šolska državna prvakinja in zmagovalka slovenskega pokala. Na tatami je devetkrat stopila na uradnih tekmah in prav vse tekme zmagala. Z 270 točkami je osvojila prvo skupno mesto med starejšimi deklicami v Sloveniji.

Gabriel Lipič je na državnem prvenstvu osvojil tretje mesto in zmagal pet pokalnih tekmovanj, kar mu je prineslo 200 točk in tretje mesto v Slovevniji med starejšimi dečkami.

Sašo Kovač je bil evropski in državni prvak v kategoriji nad 100 kilogramov. Tako mu je na prireditvi podelil predsednik OKS - Združenje športnih zvez Bogdan Gabrovec priznanje Judo zveze Slovenije za izjemne dosežke v inkluzivnem judu za leto 2019. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Yamashita99 (nepreverjen)

Cestitke vsem judoistom in trenerju Zoranu Kosu!

sobočanec12 (nepreverjen)

A ni Saso Kovač iz judo kluba Murska Sobota?Zoran Kos pa iz judo kluba Storkljice?Nekaj ste pomešali?

Starejše novice