Soboški prvoligaš je zaradi igranja pred praznimi tribunami za svoje navijače pripravil zbirateljske vstopnice. Preverite, kako do njih in kakšne nagrade lahko osvojite.

S tribun na terase!

Povezali so celotno Pomurje in vzpostavili 50 »ČARNO-BEJLIH OŠTARIJ«, ki bodo ob praznih tribunah napolnile svoje terase. V prodaji spominske zbirateljske vstopnice za prvo domačo tekmo brez gledalcev, ki bo rušila rekorde. Küpi karto in dokaži nogometašem, da si za njimi tudi, če te ni na tribuni. Zberi Muraše in osvoji nagrade, sporočajo iz soboškega kluba.

Nogomet se vrača in z njim navijaško vznemirjenje 

Poslanstvo nogometa je zbiranje in druženje ljudi, a zaenkrat to še ne bo možno na tribunah. Kljub temu navijači Mure igralcem dokazujejo, da tudi v teh časih niso sami. Navijači širom Pomurja se bodo ob tekmah Mure, skladno z vsemi veljavnimi omejitvami, zbrali na terasah 50 »ČARNO-BEJLIH OŠTARIJ«. 

Kolekcija 33 različnih vstopnic

V 50 ČARNO-BEJLIH OŠTARIJAH in na spletu so v prodaji zbirateljske vstopnice MI SMO MURA za prvo domačo tekmo brez gledalcev, ki bo 13. junija ob 20. uri proti Tabor Sežani.

V kolekciji 33 različnih vstopnic za tekmo brez gledalcev, ki bo rušila rekorde, so vsi članski igralci in trenerji Mure ter 12. igralec – Black Gringos. A pozor, vsaka vstopnica je unikatna, opremljena s svojo številko, ki dokazuje kakšno število čarno-bejlih duš stoji za našimi nogometaši.

Küpi spominsko vstopnico za tekmo brez gledalcev, ki bo za vedno služila kot spominek na tekmo, ko razmere niso dovoljevale obiska Fazanerije, pozivajo Muraši.
 

Ob zbiranju Murašev lahko osvojite nagrado

Atraktivne vstopnice služijo kot zbirateljski spominek, hkrati pa ponujajo izjemno priložnost. Ob nakupu vstopnice ne boste vedeli, katerega Muraša boste dobili. Zato jih lahko zbirate in med seboj po želji menjujete.

Vsak, ki bo v svoji kolekciji zbral 11 vstopnic MI SMO MURA, bo z njimi v klubski trgovini na stadionu Fazanerija prejel klubsko polo majico in posebno zahvalo. Junaki, ki bodo zbrali prav vseh 33 različnih zbirateljskih vstopnic, prejmejo originalni članski dres s podpisi vseh igralcev in trenerjev ter posebno plaketo predsednika kluba.

S spleta

Komentarji (23)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
24žur (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tak je.
Idemo podperat boge fuzbalere, keri s težaškim delom komaj preživijo mesec z borim - 2 tisoč Eur - plačilom.

Ali pa še boljše - idemo podperat višje funkcionarje in deležnike kluba, keri si komajda privoščijo 22" felne na svojem najnovejšem Audi A7.

pomurc (nepreverjen)

Vepa ka štenkariš, pač neboš kupo, če finančno nesi sposoben. Zakoj treba v sakšoj stvari iskati negativizem?? Ka sploh klikaš na novico o fuzbali, če te očitno fuzbal ne zanijmle??

In reply to by 24žur (nepreverjen)

24žur (nepreverjen)

Ironično.
Praviš da sem finančno nesposoben AMPAK edini kupci teh kart bodo socialaši.
Praviš da klikam na novico o fuzbalu AMPAK očitno gre za oglasni prispevek beračenja bogatunov.

In reply to by pomurc (nepreverjen)

muraaa (nepreverjen)

Odlično zasnovano. Sigurno kupim več kart.
Bravo Mura, tij si naša,....

njiva

24žur zapri gobec,pa doj z portala,nihče te ne sili ka moreš kupiti karto
Idi pa se mami za kiklo drži
Super napravleno,podpiran to in mo kupo
Ajmo Mura mi smo z vami

fRĐANEK (nepreverjen)

Kelko košta karta?

Zgodovina (nepreverjen)

5 EUR.

In reply to by fRĐANEK (nepreverjen)

Metlulček (nepreverjen)

5€, na strani majo gor đano

In reply to by fRĐANEK (nepreverjen)

mura1987 (nepreverjen)

Prosin nej zaj pa samo negativnosti iskati tu. vsi znamo ka dosta lüjdi ma rado muro pa fuzbal, pa što ščej lejko kujpi, što pa nej pa njemi nej trbej pa nej trbej žaliti fuzbaleri keri deljo samo pač svoje delo. s ten se podpirajo tuj gostinci, ker so meli izpad. Vsaki keri de šao po karto de neka spiu. san pa nindre nej vido ka bi pijsalo ka bi bilo kaj mus.

Pa prekmurci se moremo med sebo podperati, kak mura v ton primeri podpera tudi gostince! Radi se mejmo!

Metlulček (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tu grata problem, gda lidjej preveč globoko v kupico poglednejo. Te pa nika drugo ne grata z toga kak navadno sranje, pretepi itd itd.

In reply to by mura1987 (nepreverjen)

mura1987 (nepreverjen)

Te bi ti vse gostilne pa fešte ukino? To je pa zaj rejsan dlaka v bilici ka ti praviš.

In reply to by Metlulček (nepreverjen)

njiva

Bravo Mura1987 tak se guči,na naslednjoj domačoj tekmi,da mo leko šli na stadion pa trbej napraviti takšno kuliso in pun stadion,ka si nas zapomni cela Slovenija.

Vidonski (nepreverjen)

Ali duze bole smo čarni kak bejli.

Direth7 (nepreverjen)

Pa tako tou ide, pa negda je ponosna viola bil, zdaj pa malo bg...kak tou dovolijo?

In reply to by Vidonski (nepreverjen)

Ali Perry (nepreverjen)

Lejko mi ga dudate naraji picke ... Vabim vas na kavo, keri pride ? ;)
Ponosna viola prej hahahahahah

In reply to by Direth7 (nepreverjen)

pomurc (nepreverjen)

Je pa Mura spet dokazala, da je pri marketingu in podpori navijačev daleč pred vsemi klubi v SLO. To je zdaj treba zgrabiti in na krilih navijačev osvojiti ta pokal!!

Czd (nepreverjen)

Valda. Celi nori sem...

Vvvzzv (nepreverjen)

Torej ; Č eferin je dal zvezi 50miljonov Evrov na NZS pomoc klubom TOREJ! 3 je ligasi dobijo vsak klub 30 tisoc 2 ligasi 40 jurjev 1 pa sto posto 100 jurjev.

Olosh (nepreverjen)

Svaka čast! Bravo klub, igralci in seveda navijači :) Tak se dela marketing!

Jansa debeluska (nepreverjen)

Kira tak za nic kak jansa naz,vse -1

Škofja Loka (nepreverjen)

Že od otroštva navijam za Muro, čeprav sem Gorenjec. Kadar sem v Soboti ne zamudim nobene tekme. Mura je večna! Prodaja zbirateljskih vstopnic je odlična marketinška poteza. Z veseljem bom podprl klub in kupoval vstopnice dokler bodo tekme "brez" gledalcev. Upam, da se omejitve na stadionih čimprej ukinejo, in da začnemo spet v živo navijati na Fazaneriji za našo Muro. Se vidimo!

Kekecpasteta (nepreverjen)

Man sezonsko pa mo kupo karto. Me pa zanima kelko od teh na fotografiji de kupilo kaksno karto. Pa recimo generalna pijavka, in novinar steri je objavo tej clanek.. no ka vas vidim..

AAAAAAAAA (nepreverjen)

Kekecpasteta Sva že dva, ge san prvo karto kujpo, mo jih pa itak še več.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice