Nafta je dvakrat povedla, Muraši pa so se obakrat uspeli vrniti v igro. Končni izid srečanja v 78. minuti postavil Fajić.

Nafta : Mura 05 2:2 (1:1)

Tomažič-Šeruga 40., Jerebic 52.; Horvat 44., Fajić 78.

Nafta: Ajlec, Korošec, Matjašec, Levačič, Jerebic, Tomažič-Šeruga, Da Silva, Zelko, Vaš, Raduha in Polareczki.

Mura 05: Luk, Cipot, Ošlaj, Maruško, Kous, Rep, Dodlek, Horvat, Bohar, Eterović in Fajić.

1'. Začetek srečanja v Lendavi. S sredine igrišča so krenili Muraši.

5'. V prvih petih minutah začetno otipavanje igre obeh ekip. Več so pri žogi domači, prvi strel pa so sprožili domači, a je Polareczki meril precej mimo vrat.

10'. Trenutno se več dogaja na tribunah, kjer so si Black Gringosi in Gorgone že izmenjali nekaj "pozdravov".

16'. Sedaj je dih zastal domačim navijačem. Po podaji Eterovića je sam proti vratom stekel Fajić, stranski sodnik pa je nekoliko z zamudo signaliziral prepovedan položaj.

21'. Prva nevarna akcija na tekmi. Fajić je preigraval na desni strani igrišča in s podajo na drugi strani našel Horvata. Ta je žogo spustil za Repa, slednji pa je iz prve za kakšna slaba dva metra zgrešil Ajleceva vrata.

28'. Domači so zapretili iz prostega strela. Vaš je poslal nevarno žogo pred vrata Mure, tam pa je pred Zelkom v zadnjem trenutku razčistil Ošlaj.

33'. Nevaren strel Murašev. Iz kakšnih 30 metrov je močno poizkusil Rep, Ajlec je žogo odbil v kot.

34'. Iz protinapada so zapretili domači, strel Da Silve je zletel visoko preko vrat.

37'. Rumeni karton - Damjan Ošlaj (Mura 05)

38'. Po prekršku Ošlaja so imeli domači prosti strel iz kakšnih 25 metrov. Poizkušal je Vaš, ki je streljal preko živega zidu, žoga pa je bila prepočasna, da bi premagala Luka.

40'. GOOOOOOOLLLLL!! Nafta vodi z 1:0. Da Silva je na desni strani igrišča preigral Maruška, poslal žogo pred gostujoča vrata, kjer črno-beli žoge niso uspeli odbiti. Do nje je prišel Tomažič-Šeruga, ki jo je pospravil v prazno mrežo.

44'. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL!!!! Muraši so odgovorili na zadetek domačih. Lendavčani so storili prekršek na kakšnih 25 metrih od svojih vrat, k žogi je stopil Leon Horvat, ustrelil, žoga pa je zadela nekoga v domačem živem zidu in se odbila v levi spodnji kot Ajlecevih vrat.

45'. V Lendavi se bo igralo še eno minuto.

45+1'. Konec prvega polčasa v Lendavi. Spremljamo dokaj trdo srečanje, v katerem ne prevladuje nobena ekipa. Obeta se nam vroč in zanimiv drugi polčas.

46'. Začetek drugega polčasa in prva menjava pri domačih. Iz igre Boštjan Zelko, v igro Duško Vranišević. Menjali so tudi črno-beli. Žigo Kousa je zamenjal Erik Janža.

47'. Mura je začela zelo aktivno. Rep je v napadu zaposlil samega Eterovića, ki se je znašel povsem sam pred Ajlecem, a je preveč okreval s strelom in domači vratar je žogo odbil. Ta je prišla do Boharja, ki je meril proti praznim vratom, najhujše pa je na golovi črti preprečil Jerebic.

50'. Nov poizkus Murašev. Tokrat se je za strel odločil Maruško, ki je slabo streljal in žogo poslal čez vrata.

52'. GOOOOOOOOOLLL!!! Domači ponovno vodijo. Vaš je poslal predložek iz leve strani, z glavo pa je bil najvišji Jerebic. Ob tem je dišalo po prepovedanem položaju domačih, saj so bili kar trije igralci v prepovedanem položaju, očitno pa med njimi ni bilo Jerebica.

54'. Muraši po golu domačih ponovno pritiskajo. Najprej je nevarno ustrelil Eterović, Ajlec je žogo odbil v kot. Po kotu pa je do atraktivnega strela prišel Ošlaj, a je bil Ajlec dobro postavljen in je žogo uspel ukrotiti.

60'. Nova priložnost za Muro. Janža je izvajal kot iz desne strani, na drugi vratnici je sam do strela z glavo prišel Ošlaj, ki pa je ustrelil mimo vrat. V isti minuti so na drugi strani zapretili domači, nevarno je poizkušal Polareczki, žoga je za las zgrešila vrata.

61'. Da Silva poizkuša iz prostega strela, Luk na kratko odbija, a nato vseeno ujame žogo.

62'. Druga menjava pri Muri. Iz igre Damjan Bohar, v igro Mitja Lotrič.

64'. Rumeni karton - Roland Polareczki  in David Tomažič-Šeruga (Nafta) in Timotej Dodlek (Mura 05).

68'. Rumeni karton - Joao Gabrijel Da Silva (Nafta)

69'. Mura je bila ponovno blizu izenačenja. Fajić je dobil žogo na robu kazenskega prostora in streljal iz obrata, žoga pa je za kakšnih 10, 20 centimetrov zletela čez gol.

71'. Druga menjava pri Nafti. Iz igre Roland Polareczki, v igro Dejan Sreš.

73'. Muraši še naprej ne morejo zadeti. Tokrat je s strelom poizkušal Horvat, a je bil strel preslab za Ajleca.

74'. Zadnja mejava pri Nafti. Iz igre Saša Levačič, v igro Rade Jovanovič.

76'. Zadnja menajva pri Muri. Iz igre Mate Eterović, v igro Simon Pavel.

78'. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL!!!! Izenačenje v Lendavi. Lotrič je podal globinsko podajo pred domača vrata, Fajić se je izmuznil prepovedanemu položaju, nato pa rutinirano ugnal Ajleca.

84'. Rumeni karton - Rajko Rep (Mura 05)

85'. Po dolgem času poizkušajo domači. Vranišević strelja iz dobrih 20 metrov, Luk je na mestu.

89'. Nov poizkus domačih. Strel Sreša je za kakšna dva metra zgrešil Lukova vrata.

90'. V Lendavi se bo igralo še tri minute.

90+2'. Rumeni karton - Simon Pavel (Mura 05)

90+3'. Konec srečanja v Lendavi, prekmurski derbi se je končal brez zmagovalca. Glede na prikazano bi lahko rekli, da je remi zaslužen, čeprav so si Muraši priigrali nekaj več priložnosti.

VIDEO: Prekmurski derbi med Nafto in Muro (Gregor Grgurič in Matej Korošec)

VIDEO: Black Gringosi na tekmi Nafta : Mura

S spleta

Komentarji (65)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
josko

Segli nej slabo glede na tou kak ste prvo tekmo z lendavo špilale!! Samo tak dale!

slivinjo

zanimiva tekma, najbolj tragični trenutek pa ko je mura izenačila na dva in se je ŠTEFAN SOBOČAN, predsednik pomurske gospodarske zbornice, kot besna žival na vip tribuni drl na ves glas CIGANI proti soboškim navijačem.
ljudje kar nismo mogli verjeti, je pa smešno kakšni osli vodijo določene organizacije.

1411

dobra tekma, samo ponavlja se zgodba z eterovičon, san pred golmanon pa ne da gola. mislin ka bi šimudža mogo razmisliti ka bi dau v začetno sprečoja, dosta slabši od eteroviča nemre biti.
aja najbaukša situacija na tekmi je pa bila gorgone: gremo celi stadion, te pa skoro cejli stadion MURA MURA :D vupan ka se tau čuje na kakšnon posnetki. :)

tjas7greg

1411 epic situation:)lol
Bravo Mura bravo Black Gringos

Thor

black gringosi so bili 3x glasnejši + vsi na glavni tribuni so se zderali mura :D epic

goremageddon

Skandiranje policiji med aretacijami. Bravo BG očitno nimate pojma kaj pomeni ultras mentaliteta. :D

uzk

bravo gorgone vi ste pravi ultrasi, keri se spravljate na indijance, ki majo zraven še 8-letnega otroka.

Cave

Razen prvih 30 min je bila zanimiva tekma in pravičen rezultat.

Fajić pa je pokazo kak se da gol, gda si sam pred golmanon. Hladen kak špricer.

Sobochanec

"Prekmurje moje prekmurje, davno bi te že pozaabo,
ali tü je cejli svejt, moja Muraa nula péjt!"

ServiceCrew

Oooo, to pa res :) Prav luškani ste bli brazilci...Jebemti, naučiti se že enkrat več kot 3-4 mura, pa tisto dajmo mura ole, pa ubi mađara...ker ste jebeno tečni! Brez zamere gringosi, ampak vaša mentaliteta je nekje na ravni florjanov, pa to zdaj ne mislim kot provokacijo. Jebote, mi se med polčasom šoramo s škifi, vi pa celi sektor ubi mađara! Bravo, ni kaj! Pirotehnika vam očitno tudi ni jaka strana, ker na 4 (2x prijateljska, 2x prevenstvo) derbijih niste palili niti enkrat...kak to? Ste pa prišli v lepi številki...kolko vas je blo gringosov, tak realno ;)

kiblin

pesme so bogme slaba stran Gringosov, malo bi lejko delale v to smer, ka bi to izboukšale

just_a_cook

poslati jih v glasbeno šolo na šnel kurz domačih narodnih pesmi.

čriček

O ja pa so zmagovalci, in to so vsi tisti zvesti navijači in gledalci ki ljubijo dober nogomet in predvsem so zvesti kluboma za katere tudi odvajajo svoj denar za to da se naužijejo nogometa. Navijači? Naj mi gringosi ne zamerijo, ampak to ni navijanje ko žališ navijače drugega kluba , same Mađare in še koga.Morali si bodo izmisliti ka bole originalnega za navijaško in predvsem fer navijanje.

dbohar

Ka se je tekma špilala na pomožnon stadioni Mure, ka se čulo samo navijanje za Muro... Pa še Gorgonzole so navijale za Muro: Gremo tribuna-MURAAA!!!

skriti

čriček se popolnoma strinjam tudi gringosi nejste blestele... Ce van nebi ostale tribune pomagale bi bila ista pizda kak gorgone... nazalost... Te napucavanja med seof pa so tak bw. Namesto ka bi oboji z srcon celo tekmo eni se drli Mura eni Nafta pa se kaj coj. Nej eni ubi mađara ovi ubi gringosa.... balkan navijanje...

jobesa

Vse pohvale za dobro tekmo tudi NK Nafti. Tudi oni so.... "Moje Prekmurje"

švabo

Ge newen ka ste pristeše nafte pa tak glasnee??? Na tribunaj pa se samo nas muraše čulo, vij klošare pa ste samo sidele kak v cerkvee!!! Mura je klub keri ma armado navijačov, nafta je glede toga daleč daleč za muro!!!
Gringose se bole čulo kak gongone..Glede ostaleh navijačov pa: naftaše ste gor stanili samo, da nafta gor dala, navijale ste nej nika!!muraše pa so navijale cejlo tekmo!!! Tak ka nemate za burek v navijanje :)

hilic

Opa lejpi rezultat in napeta tekma! Kapo doj in čestitke! Zadnji rezultati Mure05 (malo bole) in Nafte so lejpi.

Pri navijačih kak so gringosti pa tak nemreš pričakovati čudeža. Oni so bole v minus kak plus klubi. Podomače povejdano kup brezposlenih in drugerašov kateri nič ne premislijo. Včasih se pitan če sploj spremlajo tekmo.
Se spaumnin tekem ka se je mura05 trudila dati gol za izenačenje v preostalem kratkem času. Butasti gringosi pa so na igrišče metali toaletni paper, zaradi katerega je prišlo do prekinitev. In seveda se temu čas igranja bistveno skrajšau.

Aja pa na tekmo prideš gledat 22 igralcev kateri probajo dati drug drugemu gol in nej navijače kateri svojo kulturo kažejo z grdimi besedami:)

copicar

Bravo Gringosi +5 za navijanje,čestitke Muri za točko čeprav san mnenja ka smo izgubili 2 točki,saj smo bili v drugem polčasu precej bolši od Nafte.Organizatorju pa dam oceno -1,eno par razlogov ka vam naštejem
1.gledalec kupi karto(pristaš Mure) v polčasu mora na wc mimo gorgon,a je to normalno ?
2.Gringosi smo bili v kletki pod ključem,v polčasu ko smo hoteli na wc smo morali čakat na vrsto,saj so nas spuščali po enega ,ko se je ta vrnil je lahko šel drugi.Wc je bil samo eden in še ta za nas in gledalce,ki so kupili karto za stojišče,ki so tudi lahko šli eden po eden ko se je en vrnil je lahko šel drugi -svašta lahko bi vsaj en wc dali v naš boks.
3.A je to v Lendavi praksa da se nasveže premaže celi boks za gostojoče navijače z nafto ali oljem nevem točno kaj je bilo
4.Na vseh stadionih imajo običaj da po končani tekmi pospremijo najprej gostojoče navijače z igrišča in šele potem domače v Lendavi je to očitno obratno
5.dve uri in pol v boksu ni prijetno brez pijače ,vsaj navadno vodo bi nam lahko dali oziroma prodali

Reigns

HILIC očitno imaš podatek ka je pri gorgonaj več kot polovica zaposlenih navijačev in čisto noben ni drogeraš, nakar so pri gringosah drogeraši pa še nič ne premišlavlejo---lepa misel sklepana na podlagi praznega uma.

hilic, tvoj zadnji komentar je prikazo ka gučiš absurdno od absurda...prvo šinfaš navijanje pa navijače, te pa gučiš ka ti odiš gledat igralce...kak zdaj to ide fkuper?hruška + jabolka je ananas?

spss

čriček si bil v maribori na tekmi mura:maribor ? tam so ''civilizirani'' navijači viole začali ubi mađara - verjetno so to nej mislili za naftaše ali ?

so njim pa gringosi vrnili lejpo kda so nazaj začali ubi mađara. Kda se še kera navijaška skupina oglasi proti soboti z ubi mađara trbej samo nazaj z istim, pa mo te izraz izkoreninili

ker ta izraz definitivno ne paše na tekme ! Bi pa lejko začali kakšno prekmursko pesem spejvati že med tekmo proti rudari! Tak kak smo na reprezentančnih tekmah v dolini tihi ! :)

Pablo

@ServiceCrew, po TV se je zdelo kak da mura doma špila, razen tej par svejč na kere si tak ponosen, pa polietilen streje, se mi zdij ka ste glij vij "ultras gorgonzole" bilij kak na sedmini...etik maš en ijnašnji posnetek kak se "zapali" - http://tinyurl.com/69b48v2 - ja znan ne spomniš se tej časof, ka si se te komaj fčil oditi...pa en lejpi pozdraf v "ultras" lendavo ;)

bolano

spss zakoj zaj ideš nazaj??? tan ste bili pohvaljene nej kak včera.. wauu ubi mađara.. ka v pijzdi de tou muri ale murašon hasnilo???? rejsan ste bisere. pa prejk glave je fsen že sakšo tekmo isto sranje gorgon pa gringosof poslujšate..rejsan.

bolano

spss zakoj zaj ideš nazaj??? tan ste bili pohvaljene nej kak včera.. wauu ubi mađara.. ka v pijzdi de tou muri ale murašon hasnilo???? rejsan ste bisere. pa prejk glave je fsen že sakšo tekmo isto sranje gorgon pa gringosof poslujšate..rejsan.

angels fall down

Pri navijačih kak so gringosti pa tak nemreš pričakovati čudeža. Oni so bole v minus kak plus klubi. Podomače povejdano kup brezposlenih in drugerašov kateri nič ne premislijo. Včasih se pitan če sploj spremlajo tekmo.
Se spaumnin tekem ka se je mura05 trudila dati gol za izenačenje v preostalem kratkem času. Butasti gringosi pa so na igrišče metali toaletni paper, zaradi katerega je prišlo do prekinitev. In seveda se temu čas igranja bistveno skrajšau.

ŽALOSTNO, ampak RESNIČNO!

angels fall down

Pri navijačih kak so gringosti pa tak nemreš pričakovati čudeža. Oni so bole v minus kak plus klubi. Podomače povejdano kup brezposlenih in drugerašov kateri nič ne premislijo. Včasih se pitan če sploj spremlajo tekmo.
Se spaumnin tekem ka se je mura05 trudila dati gol za izenačenje v preostalem kratkem času. Butasti gringosi pa so na igrišče metali toaletni paper, zaradi katerega je prišlo do prekinitev. In seveda se temu čas igranja bistveno skrajšau.

ŽALOSTNO, ampak RESNIČNO!

spss

si vido ka san ge napijsal ka podpiran ta tip navijanja? pravo san samo ka so še drujge navijaške ekipe kere koristijo ta tip navijanja proti soboti in verjetno de v lublani isto ! In ka je maribori hasnilo ka so se viole drle ubi mađara ? Ka hasni olimpiji kda se v lublani GD dereje ubi štajerca ?

aja pa nejsan pri BG nite jih ne poznam, samo običen človek, keri rad pogledne muro tudi na gostovanjih nej samo v ms !

ajde čao

black panter

kda se špila z naftov se kriči,ubi mađara,z mariboron ,ubi štajerca,z olimpijov,ubi žabara to je normalno navijaško navijanje,
ka se zdaj gor prosite softiči šalabajzerski

cura1316

Moren se oglasete,ker tau ka se tu pijše pa skoraj nema mesta nite v rijte...razmen ka vsake navija za svoje,ka ene vličejo na svojo drujge na svojo stran...kakor kole poglednete da se črta potegne Sobota je vedno bila mesto nogometa pa vedno BO...pa lejko pluvate koga ščejte,pa kak ščejte... MURA IMA IN DE VEDNO MEJLA SVOJE ZVESTE NAVIJAČE...kere pridejo na tekmo navijat z glasom in rokame....brez bakel pa pizdarij...tak kak se je včera čulo po cejloj poti iz Sobote do Lendave....PREKMURJE BREZ LENDAVE...zakoj se pa lendavske navijače pitajte same...da ste se zdirale na tekme MI MAĐARE....

jobesa

ŽALOSTNO, ampak RESNIČNO je tudi včera blou v Lendavi,ka se je na igrišče metalo, ka se je dalo vzeti iz žepa. Ge mislim, ka tou neje lejpa slika nas navijačev. Najmeje pa so krivi igralci, ka se tou meče v njih.
Trbej se navijati .....vsaki za svojoga samo tak, kak se mora. Mogouče, do gda naša deca špilali pa nam nede vseeno če de nešče nekaj lučal v njih ali ?

angels fall down

na vsake tekme se navija ubi, ubi mađara in tau ide že pošteno fsen na živce ... v nedelo so se na juge direkt smijale s severa ... tak za razmislek!

angels fall down

nejso fsi takšne, samo realna slika je takšna ka se določeni navijači pred tekmo napijejo i svašta, tepa se delajo nekše frajerje,. Fčera recimo si je nekše dao masko gor (verjetno je ščeo biti "jack" kak ivan bogdanov, pa tan nekše fakiče kažejo pa tau. Zaj če že mrzejo lendavčane, naj be bar navijale kak se šika, nej ka se obnašajo kak če be s štale vujšli. Neman nika prazte BG ampak tak pač je.

angels fall down

nejso fsi takšne, samo realna slika je takšna ka se določeni navijači pred tekmo napijejo i svašta, tepa se delajo nekše frajerje,. Fčera recimo si je nekše dao masko gor (verjetno je ščeo biti "jack" kak ivan bogdanov, pa tan nekše fakiče kažejo pa tau. Zaj če že mrzejo lendavčane, naj be bar navijale kak se šika, nej ka se obnašajo kak če be s štale vujšli. Neman nika prazte BG ampak tak pač je.

BuLsHiT

no ce je tebi to neka normalnoga...

pitw

lendava je bila čarno bejla !!! :D 1919 ;)

black panter

prekmurje brez lendave ole,prekmurje ole....

kiblin

njajte vrage ta skanderanja, vedno so bla in vedno do prisotna. bi pa lejko več pesmi mele gringosi, kere lejko v nedogled ponavlajo kak npr. dajmo mura ole zate bije mi srce... :)

VLAJ

AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, DRUGERAŠI

zeiss

neven kak lejko primerjate Gringose z Gorgoname po število navijačov..
Sobota ma 3x več prebivalcov kak Lendava..

joco

uaj tej gringosi, samo pigejo, kadijo pa se po ograjaj vesijo... kama tej svejt ide

mis

Kakšna organizacija. Na wc moramo iti mimo gorgon, oni pa se spravijo na Soboške navijače, jih pljuvajo in kradejo šale. Zaradi tega pa dobijo batine od policije, te resan nemajo nika v glavi, gorgone so zelo zelo nekulturne, seveda ne vse, ampak te kmet, ka je šale kradno pa se na deco spravi, goni ga v ...

sasopitbull16

ServiceCrew, koje maš pa z pirotehniko se ne navija ali

ServiceCrew

Nima smisla...najboljši ste ;), drugo nemrem napisat...cirkusanti

tjas7greg

Prav zaradi takšnih kot ste vi pravi nogomet izumira. STADION NI GLEDALIŠČE STADION JE ARENA. Nega tu popuščanja, borba na vseh frontah. Včeraj je bla super tekma in super navijanje zatou neven ka se štenka.

Spy

Jao ne razmin ka si eni telko k srci gemlejte tej stavek ''ubi ubi mađara'' !?

Naj mi nešče obrazloži prosin zakoj so šli bedaki organizatorski ograjo mazat z oljon? Organizacija je po mojon mnenji bila pod nivojom...

Pa še neka me je zmotilo. Zakoj se v boksi z gringosami znajde vedno polovica takših ka sploj nemajo namena navijati in so v boksi z gringosami SAMO ZATO ka majo prost vstop??? Zakoj takše osebke pistijte ka idejo z vami?

Evo slike: http://www.shrani.si/f/39/11p/3RoqQzo8/1/navijanje.jpg

Naj mi nešče razloži prosim lepo ka dela tistih približno 10 osebkov na desni strani. Spijo mogoče?

Generalno gledano pa dobro navijanje Black Gringosov in vseh ostalih Murinih pristašov na štadioni. Mislin ka smo konkretno preglasili Naftaše!

Torej čestitke za remi in navijanje :)

MRajka

Zanimivo, organizatorji ograjo namazali z oljom, lahko bi jih tudi z nafto, to pa predvsem zato da ne bi preplezali ograje, se vam je zdaj posvetilo?Sicer pa je res dosti takih ki v vrste navijačev ne sodijo predvsem pri Gringosih je to lepo opazno predvsem pred in po tekmi ko se pri svetniku Škorjancu ki je najemnik bufeta na stadionu lepo nacejajo in to jim lastnik omogoča pozno v noč potem pa galama, bo že tako da ima kot svetnik svojo moč in tudi odpustke pri inšpektorjih.

copicar

MRajka ti si budalo

MRajka

Bo že tako da resnica boli.

Spy

Hehe, san točno znau ka de eden to napiso. 5-6 komadov je sidelo gor na ograji. Se ti ne zdi ka je njihov (organizatorjev) namen nej bil dosežen?

Se ti je posvetilo?

ServiceCrew

@Pablo
@ServiceCrew, po TV se je zdelo kak da mura doma špila, razen tej par svejč na kere si tak ponosen, pa polietilen streje, se mi zdij ka ste glij vij "ultras gorgonzole" bilij kak na sedmini...etik maš en ijnašnji posnetek kak se "zapali" - http://tinyurl.com/69b48v2 - ja znan ne spomniš se tej časof, ka si se te komaj fčil oditi...pa en lejpi pozdraf v "ultras" lendavo ;)
------------------------------------------------------------------------------
hehe, primerjanje sredine 90tih z današnjim dnem je smešno...takrat si lahko "palil vsega boga", danes to (žal) več ni mogoče zaradi represije, očitno tega ne veš ker si "ostal tam v 90tih", kje je ostala celotna skupina BG in skupaj z njo živiš na stari "slavi"...ostali ste isti..isti transi, isti izgled tribune, isti "sindikalni izleti" (samo da zdaj romate v Lendavo, takrat ste v MB) edino pri pirotehniki niste isti..takrat ste palili (jbg vojašnica vam je bla blizu) zdaj pa niti to več ne...
Vi se tolažite samo z to (res lepo) cifro ljudi v Lendavi, ampak sami pri sebi se vprašajte kolko od teh je "pravih" in ni šlo z vami samo zaradi tega ker so mislili da nebodo dobili več kart v Lendavi.
Lp v (navijaško) zaostalo Mursko

BAMBINO

ServiceCrew,- tej časi BAKEL so že mijnole, če še nevejš!!! AJA,. vi ste kumaj na začetke tej poti, pa morete še to vse skoz date!! se opravičujem!!! upam ka mi oprostite MAĐARI!!! haha

BAMBINO

ServiceCrew - kot da ste vi v bosku sami lendavčani,.. haha, ne me smejat!!! kaj pa vaši kolegi z mađarske?? če jih nebi bilo, bi vas bilo v boksu 10, pa še to ne!! aja, pa nisem član BG, da se razumemo!!

ServiceCrew

@BAMBINO.. vse mi pove že tvoj nickname..
z 14letniki kateri drugo kot provocirat in žalit nevejo nemislim zgubljat časa
Chiao

zeiss

ka zaj si srečen ka si njeme mađar pravo? Zakoj bi naj sten sploj koga užalo?! Vsi ste vi nekše internetne heroji..

BAMBINO

hahaha,... smešen si!!! z leti si pa krepko krepko mimo vdaro ;)

baabu

berem lendavainfo komentarje in mi gre na bruhanje, kot vidim pa se tudi tu začenjajo pojavljat podobni komentarji.

nevem ali navijači tekmujete med sabo kdo bo koga bolj užalil ali kdo bo bolj na nivoju enoceličarjev. če je cilj navijške skupine nasprotniku čim bolj primitivno hebat majku pol vas razumem, nebom pa nikoli razumel, da si tetovira nekdo na srce neke mure pa nafte, pa da se fajta za neko čast, a tričert igralcev je danes tu, jutri tam. ajde doktori fuzbala povejte, keri od igralcev v kateremkoli klubu je začel od pionirčkov pa igra v isti ekpip kot član. no? mesi pa delpjero mogoče. takšni so vredni, da se za njih trgaš. saj razumem dečke, da jim je cilj igrati v čim bolj kakovostni ligi in valda zaslužit čim več, saj za to trdo deloajo. samo na qrac mi gre ko se polpismeni pubertetniki z krvavimi očmi derejo kao život za klub pa take bedne fore. vležite se na bok da se vam redki možgani vsedejo v en vogal pa malo skoncentrirajo pa malo premislite kaj delate.

ajd lahko noč vsem

theused

Na tekmi ni bilo nikogar od ultrasov z Zalaegerszega. Kot drugo, bila je sreda, ljudje za razliko od Gringosov, hodijo v službe in študirajo, to pomeni kar nekaj ljudi manj med Gorgoni in toliko več med Gringosi.
Kar se tiče samega izgleda, bakelj, pesmi ( te so zmeraj aktualne in zmeraj bodo ), lahko samo rečem, da ste Gringosi zares obstali s časom in to že pred časom ;)
Ostala publika, lendavska je bila sramotna, gobce odprejo samo kadar se jim zdi kakšna odločitev sodnika sporna in ko damo gol, ostalo je nula in sramota, se vidi koliko jim zares pomeni klub, da se sramujejo še na derbiju navijat. Soboški publiki pa čestitke glede navijanja.
Gorgone so svoje oddelale brez hibno, absolutno boljše od Gringosov, poznalo se pa je žal to ne sodelovanje domačih gledalcev, ja, gledalcev, ker to navijači niso.
lp

theused

Pa mše to, gringosi ne bi o vaših neverjetnih cifrah, dejstvo je, da Gringosov ni več , kot 100 in še to na derbijih, ostalo je pač realnost, 60 do 70 ljudi.

Pilot

Daj, daj, ne fantaziraj zdaj theused, zaradi tekme smo si mnogi vzeli prost dan v službah zaradi tekme, tak ka ne pametuj, ok.

Kar se tiče bakel, nismo jih imeli, nas je veliko ljudi pokasiralo kar lepe položnice proti olimpiji, toliko o bakljah, vendar to zdaj ni izgovor, nismo jih imeli in to je to.

Kar se tiče gorgon, vsaka čast za številko in predstavo, in to je vse, kar lahko o vam napišem.

In naša cifra je tu od 40 do 70 ljudi na domačih tekmah, kar tudi celi čas priznavamo in na slikah na fotou se tudi vidi, tak da... No zdaj proti vam nas je bilo 150.

theused

Pilot, no si vsaj eden redkih, ki je realen ;)

I-OWN-YOUR-MOM

@SC,

uuuuuu, se te je pa dotekno te "derbi". Saj dostikrat napišeš tudi resnico, ali zaj si šau prek vseh osebnih nivojov ... Cilau kda začaš sakši možen detajl obračati v slabšalni vidik, te je to najbole vidno. Zmago si z vojašnico. Ne opažaš, ka lejko tak pišeš pa obračaš besede 13 kednov sküp; či bi ščel, bi ti zaj nazaj napiso 100 podobnih for aka. FAILov tudi pri vaši grupi, a se takše stvari ne delajo. Pri tebi je pač opazno, ka maš redne komplekse do BG. Kar lejko BG samo veseli. Rivalstvo more biti, pa magari tak obsesivno kak je tvoje. ;) Ne da se mi pisati teh 100 failov; mo napiso samo ka rajši prle prešti, kak kaj napišeš, ka s sakšin naslednjin stavkon bole smejšen gračüvleš. Te tvoje frustracije so še za "afterparty" na FU nej. :D

baboo,

pojma nemaš. Odjadraj par gezero milj kraj od zadnje fuzbalske labde na svejti, pa se več ne oglašaj v temi, o kerih nemaš dva konstruktivna argumenta.

Spy

theused: ''...hodijo v službe in študirajo,...''

Ja? V Sloveniji se študij zača ponavadi 1. oktobra. Očitno se na Mađarskon že 28. septembra študera na velko... Rejdne bedarije kvasiš ja.

copicar

Spy zmagovalna,normalno ka ne vejo kda se zača študij, keri od gorgon pa je študent ?

zeiss

kelko BG pa ma bar srednjo šolo končano?

I'mTheLegend

@copicar
Ta je pa močna pa točna bila. Kelko poznan jes te težke "gorgonaše" so vsi 16, pa 17 letni, mogoče kakši Biro al pa što je 20+ ovi pa vsi šmrklaši.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice