Nogometaši Mure so se danes popoldan vrnili iz Turčije, kjer so opravili glavnino priprav na na spomladanski del prvenstva. Črno-beli so se domov vrnili brez osmerice, ki je morala zaradi okužb ostati v Turčiji.

Priprav v Turčiji je konec, z istim letom so se danes v Slovenijo vrnili nogometaši Mure, Maribora in Celja. Tako črno-beli, kot vijoličasti so se v domovino vrnili brez osmerice, ki je zaradi koronavirusa ostala v Antalyi.

Na letalu, ki je danes pristalo na mariborskem letališču tako ni bilo Nina Koutra, Staniše Mandića, Filipa Kosija, Klemna Šturma, Lana Erjavca, Kaija in Tia Cipota ter maserja Tadeja Kusterja.

En test pozitiven

Ob prihodu domov so morali vsi, ki so bili v Turčiji opraviti hitre teste na novi koronavirus. Kot vse kaže, povsem brez težav ni šlo, saj je bil pri enemu nogometašu test pozitiven. Jutri bo igralec opravil PCR test, ki bo okužbo potrdil ali ovrgel.

Robert Kuzmič je ob tem povedal, da je bila odločitev za Turčijo tvegana, a po njegovem mnenju vendarle pravilna in je prinesla več dobrega, kot slabega. Podobnega mnenja je bil pred dnevi tudi trener Ante Šimundža.

Kaj vse je še ob prihodu domov povedal Kuzmič, pa v spodnjem videoposnetku.

S spleta

Komentarji (4)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.
Crkosner (nepreverjen)

STOP LAŽNI PANDEMIJI TO JE PLANDEMIJA OVCE ZBIJDITE SE ŽE INAUK!!! VSE TO JE PREVARA.

SAMO DA SE PIŠE (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

MURAŠI ODŠLI NA KAKANJE; MURAŠI ŠLI NA LULANJE itd samo tako naprej pišite norci.

vilerhortnik (nepreverjen)
..... (nepreverjen)

Škodljivci nevoščejni kak cvijlite da se o Muri pijše to mi delaj.

Starejše novice