Črno-beli so danes opravili uradni trening pred tekmo z Maccabijem. Muraši bodo jutri na Fazaneriji lovili dva zadetka zaostanka s prve tekme.

Ante Šimundža je danes ob 10. uri s svojimi varovanci opravil uradni trening pred povratno tekmo prvega kroga kvalifikacij za Ligo Evropa. 

S črno-belimi seveda normalno trenirata tudi zadnji okrepitvi, Marko Brkić in Fejsal Mulić, za katera v klubu urejajo vso potrebno dokumentacijo, da bi bila nared za nedeljski obračun z ljubljanskim Bravom.

Na treninge se je vrnil tudi Žiga Kous, ki ga je po prihodu iz Izraela "pokosila" vročina. Desni branilec zdaj že trenira normalno, Šimundža pa bo imel na razpolago vse igralce, ki so z ekipo potovali v Haifo, še vedno pa manjkajo poškodovani Nik Lorbek, Nino Kouter, Armin Ćerimagić in Kevin Žižek.
 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sem jaz .......? (nepreverjen)

Kakši je pa te pri Muri neuradni trening? Nej su tau plačani lidge?

Stari sobocanec (nepreverjen)

Tau pa tisto ka mialite ka vse znaze.. Ci be bole gledale tekme pa ligo prvakov pa malo druge medije ang.. Nems.. Bi znale.. Ka je uradni trening red tekmo za E. L.

Si ja...!? (nepreverjen)

Viden ka se zmejs kaksno crko zamenjo.. Ale mas prav glede toga.. Se vide ka komenterajo tiste ka nemajo pojma glede fuzbala

In reply to by Stari sobocanec (nepreverjen)

Si ja...!? (nepreverjen)

Hahaha ka resno??? :) :) :)

Risto Kubura (nepreverjen)

Niti črke o sidrašu Muli?????

Starejše novice