Včeraj je bila odigrana zaostala tekma sedmega kroga v 1.B ženski odbojkarski ligi. Odbojkarice ŽOK Sobota so doma gostile ŽOK Murexin-Kema Puconci.

ŽOK Sobota : ŽOK Murexin-Kema Puconci 1 : 3 (15 : 25, 26 : 24, 12 : 25, 23 : 25)

V Murski Soboti je bila odigrana zaostala tekma sedmega kroga med Sobočankami in Pucončankami. Zmage so se na koncu veselile odbojkarice iz Puconec, ki so tokratnim domačinkam prepustile zgolj drugi niz. 

V prvem setu so bile Pucončanke precej boljše in so ga dobile brez večjih težav, o zmagovalcu v drugem je odločala podaljšana igra. V tretjem setu ponovno brez pravega odpora Sobočank, ki so se v zadnjem setu borile vse do konca, a so Pucončanke prišle do zmage v četrtem nizu in zmage s 3 : 1.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ergergerg (nepreverjen)

še malo bole bi jo v rit sliko pa bi njoj fotoaparat not porino.. Vejpa malo spoštovanja, vsi znamo ka so odbojkarske "uniforme" "provokativne" za moško populacijo ale tau pa rejsan nej trbej.. ka če bi tvoja hčer bijla?

geo33 (nepreverjen)

edini kere seksualizira si ti. :)

In reply to by ergergerg (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Ka je tu fotograf krijv ? ka opravla svojo delo ? Ka je posliko dekli hrbet? rit je daleč v iz ostrenja. Nejsmo vsi dedi perverzni , nemamo vsi betežnih misli kak eni. Fotografi pa najmenje. Fotograf glejda na kompozicij itd. pa ka de slika dobra. Nej pa ka de on zaj cako z objektivon ka de se njemi dekla nastavila. Te ci ti takse slike nepasejo daj pobudo naj nosijo trenerke v vsakon sporti ge se pac malo bole vijdejo karaktaristike človeškoga tejla.

In reply to by ergergerg (nepreverjen)

Sretovi (nepreverjen)

Veliko, veliko bolj ženstveno kot pri nogometu.

pište (nepreverjen)

je kera samska izmed teh odbojkaric

Starejše novice