Mura je včeraj odigrala srečanje 25. kroga Prve lige Telekom Slovenije. Olimpija je bila v Ljubljani boljša z 1 : 0, črno-beli pa so imeli tudi tokrat podporo s tribun.

Ta sicer ni bila takšna, kot v prejšnjih gostovanjih v Ljubljani, vseeno pa se je navijače črno-belih dalo slišati in so bili v podporo svojim ljubljencem. Toda to je bilo tokrat premalo, da bi osvojili kakšno točko, Olimpija je bila namreč boljša z 1 : 0.

Že v soboto se bodo navijači Mure ponovno podali na pot, saj črno-bele čaka gostovanje v Kidričevem. Štiri dni kasneje, v sredo 18.3., bodo Muraši ponovno gostovali v "šumi", le da bo takrat na vrsti prva tekma polfinala Pokala Slovenije.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nema veze (nepreverjen)

Na špricer sao šli
Ta Mura pa tudi če de tak dale špilala
Šuki tak samo misli kak de pivo pio pa renatu gledo

hokuspokus (nepreverjen)

na sliki 13 se je vnel pretep

Dy (nepreverjen)

Znan ka mo dobo zdaj dosti minusov in pa mogoce kaksen komentar ka nema pojma ka pisen.
Ali Resnica je boleca Ante.S vec nema kaj iskat v Ms vec neve ka dela in sporbavle tisto najhujse.
Trbe spremenba kupljeni igralci katastrofa edino Gorenc svaka cast njemi. Drugace pa cas ka se ante poslovi ali pa napravi redno velko spremenbo ker tak dale nejde in vsi se delamo slepi in to je to..

pa ka se onejaš (nepreverjen)

ka ti si drugo tekmo glejdo ali pa bleješ neka brezveze...MURA je včeraj boukša bila z razliko ka je par centimetrof nej žoga v goli-pokazali so večjo borbenost in boukšo igro-pa ka zaj ka je zgubila-ka ma ANTE stem? če bi Ante odišo bi srečen bil in bi pa šinfo naslednjega- koji si ti LUZER

In reply to by Dy (nepreverjen)

DY-kekec (nepreverjen)

DY-ti si en velki KEKEC

In reply to by Dy (nepreverjen)

A79 (nepreverjen)

Včeraj so dečki dobro igrali, bilo je nekaj napak ampak videlo se je, da so se trudili in jim zato nimamo nič zameriti. Všeč mi je bila prva postava, namesto Šporna mogoče Horvata, no, ne vem, so za to drugi. Vsekakor pa si Olimpija včeraj zmage ni zaslužila.

CIGAN (nepreverjen)

San pravo, či Kokout (CIPOT, NEDE ŠPILO, DE MUJRA ZGIBIJLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by A79 (nepreverjen)

Dy (nepreverjen)

Samo se delajte pametni..leko ti mas 1500 sans pa ce gol nedas pa ga dobis se zgubo... enaki rezultati z slabsimi pa boksimi je nej naklucje temvec igralci njajo potek igre tak kak nasprotnik sce in sto je za to kriv? Igralci ? Keri spilajo po navodilaj ? Samo dobro vidite slabo pa spreglednete..

murska55 (nepreverjen)

Še enkrat ,kljub porazu čestitke nekaterim igralcem MURE.iste čestitke tudi trenerju

Starejše novice