FOTO: Aljoša Gabor
Nogometaši Mure so se po prvem prvenstvenem porazu v Kidričevem vrnili v zmagovalne tirnice. Tribune preplavilo veselje.

V 9. krogu Prve lige Telekom Slovenije so črno-beli včeraj pred domačimi navijači z 1:0 (0:0) premagali CherryBox24 Tabor Sežano. 

Prvi polčas sicer ni pretirano navdušil. Bilo je le malo priložnosti za zadetek in veliko napak na obeh straneh, igra predvsem na sredini igrišča pa ni zadovoljila gledalcev. Je pa zato za veliko navdušenje na tribunah poskrbela predstava domačih v 77. minuti, ko se je mreža končno le zatresla.

Mura je izvedla hiter napad, do žoge je na 25 metrih prišel Luka Bobičanec, jo popeljal korak ali dva proti golu in sprožil. Žoga je najprej zadela enega od igralcev Tabora, spremenila smer in se nato tik pred vrati odbila od tal ter presenetila vratarja Ariana Renerja.

S tem je bil postavljen tudi končni izid srečanja, Sobočani pa so se s četrto zmago pomaknili v zgornjo polovico Prve lige Telekom Slovenije.

Nekaj utrinkov navijaškega vzdušja vam ponujamo v fotogaleriji. 

Zakaj so samevale tribune za golom, namenjene navijaški skupini Black Gringos, ki je ravno včeraj praznovala 28-letnico delovanja, pa preberite v povezani novici:

FOTO: Aljoša Gabor

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
12 (nepreverjen)

Bravo navijaci

niksoon (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

pa dobro, ka de zdaj pa vsaki den tema o muri.
Prokleti betezniki ka dale od mure ne vidite...

vodka (nepreverjen)

Pa te moraš odpreti članek, če te ne zanima?

In reply to by niksoon (nepreverjen)

ANONIMNEŽ2 (nepreverjen)

Ci ti kaj ne pase ne stej ka objavlajo. Lejko bi se pa zavedo ka je mura srce prekmurja pa sobote in tau ci si se nej ugotovo je SOBOTA INFO!

In reply to by niksoon (nepreverjen)

ferdopijše (nepreverjen)

dali ste foto navijaški članek o tekmi in od samo! 6 slik na dveh navijači in 2 z dimom keri je očitno bole pomogo zmagi kak ostali navijači...vsaka čast fotografi.

Starejše novice