V zaostali tekmi 5. kroga sta se spopadli ekipi Murexin-Kema Puconci in ŽOK Ljutomer. Ekipa iz Ljutomera si je prislužila zmago s 3:0 (23, 13, 14).

Puconci, Zelena dvorana Puconci, sodnika: Domen Gujtman, Franc Mesarič.

Murexin-Kema Puconci: Rakar 2, N. Škraban Nela 6, I. Škraban Iva 8 (K), Malok 10, Küplen, Šadl 12, Matis 15, Novak 17 (L), Lang, Sužnik 20, Pušnik 29. Trener: Renato Perša.

ŽOK Ljutomer: Banfi 1, Makoter 5 (K), Kutnjak 6, Petek 7, Stavbar 8, Pintarič 9, Sakovič 10, Kolmanič Ana 12, Kosi, Rakuša 16 (L), Kolmanič Anja, Mikl 18 (L), Oletič. 

Prvi niz so začele Ljutomerčanke in si pridobile točko z napako v napadu Škrabanove. Bilo je nekaj izmeničnih točk z razliko dveh točk. Naslednjo točko, ki je razliko povečala, je pridobila Sakovičeva s svojim servisom (4:7). Razlika se je še povečala po napadu Kolmaničeve ter bloka Petkove (5:10). Razliko sta potem uspeli zmanjšati Malokova ter Škrabanova s svojima napadoma. Ljutomer je spet prišel v prednost s servisom Makotereve (7:12).

Razliko sta nato zmanjšali obe Škrabanovi s svojim blokom ter napadom (12:14).  Rezultat je izenačila Matiseva s svojim blokom, vodstvo Pucončank pa je pridobila Sužnikova svojim napadom (16:15). Napaka Pintarečeve v napadu je Puconcem prinesla dodatno točko razlike. Rezultat je izenačila Kolmaničeva z blokom (19:19). Dva servisa Sakovičeve pa sta prinesla Ljutomerčankam dve točki prednosti. Rezultat je izenačila Pušnikova s servisom (23:23). Zadnjo točko pa je Ljutomerčankam prinesla Škrabanova z napako v napadu. Tako je prvi niz pripadal Ljutomeru z rezultatom 23:25.

Prvo točko v drugem nizu je pridobila Malokova na servisu. Sakovičeva z napadom je popeljala Ljutomer v vodstvo. Razliko je povečala Pintaričeva z napadom ter blokom. Razlika se je še stopnjevala s servisom Stavbarove (2:9). Škraban Nela ter Sužnikova sta omilili razliko z napadoma (4:9).

Razlika se je spet povečala zaradi napad domačih ter dobrega servisa Sakovičeve (4:12). Napad Kolmaničeve ter bloka Petkove so pripomogli k še večjemu vodstvu Ljutomerčank (5:19). Matiseva je s svojima blokoma pridobila dve točki za domačinke. Na koncu so bile izmenične točke z napadi Sužnikove, Škraban Ive ter Kolmaničeve. Zadnjo točko je pridobila Kolmaničeva v napadu in s tem Ljutomeru priigrala že drugi niz z rezultatom 13:25.

Prvo točko tretjega niza je pridobila Sakovičeva v napadu, naslednji dve pa Kolmaničeva s servisoma. Rezultat je izenačila Malokova s servisom (3:3). Puconci so prišli v vodstvo z napadom Sužnikove. Rezultat je izenačila Pintaričeva. Z nekaj napadi Pintaričeve, servisom Stavbarove ter napadom Sakovičeva si je Ljutomer pridobil lepo prednost (5:12).

Razliko sta omilili Malokova v napadu ter Škraban Nela na servisu (9:13). Kolmaničeva ter Petkova sta poskrbeli za večje vodstvo (11:19). Na servisu se je odrezala tudi Kutnjakova. S servisom Petkove se je zaključila tekma ter s tem še tretji niz z zmago Ljutomera z rezultatom 14:25.  
 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
czd (nepreverjen)

Bodo mogle malo na dieto it ,če se bodo želele nadejat kakšne zmage.

ge (nepreverjen)

Meni so dobre. Vse odbojkašice so fejstne. Pa te jih je fajn gledati, gda se po ritkaj tepkajo

In reply to by czd (nepreverjen)

Frđanek (nepreverjen)

Što je zdaj trener v püconci?

car (nepreverjen)

Trener je SURKALO IDRI.

In reply to by Frđanek (nepreverjen)

Starejše novice