Igralke danskega Koebenhavna so glavne favoritinje, z njimi pa se bodo v finalu spopadle domače igralke Triglava Predanovci!

Sobotni prvi dan klubskega evropskega pokala za članice v dvoranskem hokeju ni bil naklonjen slovenskim podprvakinjam, igralkam Triglava Predanovci. Na uvodnem srečanju v zeleni dvorani v Puconcih so jih s 6:4 premagale madžarske prvakinje, ekipa Agyse. Za Slovenijo sta po dva zadetka pred 200 gledalci dosegli Andreja Rituper in Sanja Zelko.

Nasprotnice Triglava so bile včeraj dopoldne še igralke Spartaka, v popoldanskem terminu pa so se pomerile z igralkami danskega Koebenhavna, ki so glavne favoritinje za napredovanje v višji kakovostni razred.

Danes so se Slovenke spopadle s finskim klubom Porvoo Hockey in pometle z njimi, zato jih zdaj čaka finale z nasprotnicami, ki so sicer domače igralke na tem klubskem evropskem pokalu za članice v dvoranskem hokeju že premagale. 

Rezultati tekem: 

PREDANOVCI : AGYSE     4 - 6

SUHNTSPARTAK : PREDANOVCI     4 - 5

COPENHAGEN : PREDANOVCI     12 - 0

PREDANOVCI : PORVOO     11 - 0
 

Finale: 

COPENHAGEN : PREDANOVCI 

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Risto Kubura (nepreverjen)

Krampusi!!!!

Nody (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Sanja zelko ma +30kg in tau zaj vrhunska športnica... Dajte lepo vas prosim...

Vleka (nepreverjen)

Nesramnez. Ti pa smrdis pred tv cele dneve pa gnilis

In reply to by Nody (nepreverjen)

antiHggg (nepreverjen)

Ženska ma dejte pa bole bižij kak tij ka si samo na jeziki močen...zakoj na fejsbuki ne komenteraš? Aja, zatau ka bi vidli kak si ta njani. Tuo boj či nemaš kaj pametnoga za povedati.

In reply to by Nody (nepreverjen)

A (nepreverjen)

Sanja ni vrhunska sportnica, ker to dandanes pomeni biti profesionalen sportnik v svetovni spici med top 10. Je pa Sanja odlicna rekreativna igralka hokeja, katerega igra z vsem srcem in je odlicen zgled mlajsim. Je bila na tem evropskem tekmovanju druga strelka turnirja s 15 goli. Mimogrede, tretja strelka turnirja je dosegla 8 golov. Hvala lepa in nasvidenje.

In reply to by Nody (nepreverjen)

ma-ja (nepreverjen)

Bravo!!!

Starejše novice