Varovanke trenerja Sandija Bauerja so bile v 12. krogu SŽNL v Gornji Radgoni s 7:0 boljše od ŽNK Krim RollJet.

Kot pišejo na NZS, je bila to tudi tudi generalka za sredino tekmo, ko v Gornji Radgoni v 2. krogu kvalifikacij za ligo prvakinj gostuje madžarski Ferencvaroš z našo reprezentantko Laro Ivanuša.

Domači trener Sandi Bauer je na teren poslal malce premešano postavo glede na zadnjo evropsko tekmo, ko so doma gostili in izločili črnogorsko Breznico. Kim Juršnik in Nina Kajzba sta to pot vstopili v nadaljevanju, a tudi to ni olajšalo delo krimovk.

Gostje so prišle v Gornjo Radgono z jasnim planom (čvrsta in dosledna obramba), ki se je v prvem polčasu skorajda povsem uresničil. Vratarka Saša Oblak je klonila le enkrat, po podaji s kota jo je matirala reprezentantka Kaja Korošec.

V nadaljevanju so gostje naredile dve napaki, darili pa so gostiteljice hitro izkoristile. Najprej so Špela Kolbl in ekipa napačno podajo pretvorile v zadetek, v 54. minuti pa je 3. golu v mreži krimovk botrovala neodločnost Ljubljančank, uspešna je bila Sara Makovec. V nadaljevanju so visoko zmago potrdile Nina Kajzba (2), Kaja Korošec in Luana Zajmi.

To je bila tudi 300. tekma Tjaše Tibaut v SŽNL, kjer je dosegla že 322 zadetkov. Danes se ni vpisala med strelke, v 80. minuti je namesto nje v igro vstopila Kaja Horvat. Pred tekmo so se Tjaše Tibaut s pozornostjo spomnili v domačem klubu, so še zapisali v krovni nogometni organizaciji o tekmi.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
POMURJE NE OBSTAJA (nepreverjen)

POMURJE NE OBSTAJA, razložite mi "strokovnjaki" nepismeni na sobotainfo kaj je za vas Pomurje ? POMURJE JE SOCIALISTIČNO - KOMUNISTIČNA IZNAJDBA, KI NIKOLI NI OBSTAJALA. Pomeni da za vas PRLEKIJE NI ali kaj, prleki dajte enkrat tem norcem vetra. Več kot mnogo 120 let oziroma večno, je s te strani Mure vedno bilo PREKMURJE. In kot Prekmurje so nas leta 1919 priključili k Sloveniji. Bokibogme, Klekl, Jerič in ostali se v grobu obračajo.

Vipko
Truplo

Zakaj Pomurje ne bi obstajalo? Pač je nekdo, verjetno zaradi politično/geo potreb dal temu prostranstvu tako ime in je uradno. Sam rajši uporabljam ime Obmurje (ki pa seveda ni uradno), saj sta s tem vključena oba bregova reke Mure.
Tudi soboška Kamenšnica (pogovorno to ime uporabljamo in zato sem ga napisal z veliko) vendar ni jezero... uradno pa so to vodno površino tako poimenovali... in je pač jezero. Morda, če še kaj izkopajo, bo en dan Soboško morje?

In reply to by POMURJE NE OBSTAJA (nepreverjen)

pomurc (nepreverjen)

Podravje in Posavje sta tudi komunistični iznajdbi??

In reply to by POMURJE NE OBSTAJA (nepreverjen)

ne laprdaj (nepreverjen)

Ajde ne laprdaj, dokeč so naj nas priključili so sploj nej znali za nas, niti so nan oni prej neg gučali prekmurci, niti so se sami naši ljudje na teh prostorih prlej nigdar nej pravli prekmurci, še menje pa ka bi tej falat zemle imenovali Prekmurje. Tou je nastalo te gda so se v Ljubljani začudili ka prek rek Mure v resnici tudi živijo Slovenci (ka je sicer nej resnica, mi smo nej isto kak Kranjci) in so te žačnoli gučati za nas kak za ove prek Mure in tak smo nastali prekmurci, pa tudi prekmurje. Pomurje pa je pokrajina na obeh straneh Mure v keron živijo Prekmurci, Prleki in Štajerci. Enostavno za razmiti.

In reply to by POMURJE NE OBSTAJA (nepreverjen)

tutu (nepreverjen)

Pomurje je oznaka za porečje reke Mure...
Eni ste rejsan komunistično zablojeni ka glava bolij... Malo menje JJ-TV pa de vredi...

In reply to by POMURJE NE OBSTAJA (nepreverjen)

ZAKAJ NE IGRAJ… (nepreverjen)

ZAKAJ NE IGRAJO V BELTINCIH, to mi naj nekdo razloži, novo igrišče z umetno travo, igrišče z navadno travo, ki tudi ni v tako slabem stanju. Obe igrišči samevata, zakaj ali komu se je to gradilo, če nihče trenutno ne koristi ???????

Lujgi (nepreverjen)

Jabali te beltinci

In reply to by ZAKAJ NE IGRAJ… (nepreverjen)

Clyde (nepreverjen)

To Pomurjeeeee kar tako naprej👍✊

Starejše novice