Članska ekipa ŽNK NONA Pomurje Beltinci je po reprezentančnem premoru vknjižila novo zmago, ki pa je po izključitvi njihove igralke pustila nekaj grenkega priokusa

Enajsterica, ki jo vodi Sandi Bauer, se je v Mariboru veselila zmage, saj so premagali varovanke kluba ŽNK Maribor Tabor s kar 1:4. 

ŽNK MARIBOR TABOR - ŽNK NONA POMURJE BELTINCI 1:4
Strelke: Ulbin (88'/11m); Korošec (30'), Juršnik (39'), Čizmazija (65'), Kolbl (94')
ŽNK NONA Pomurje Beltinci: Nemet, Sok (62' N. Nemec), Korošec (89' E. Horvat), Kolbl, Juršnik (75. K. Horvat), T. Nemec (83. Vidovič), Rozmarič, Čizmazija (90' Zadravec), Prša, Tibaut, Makovec. Trener: Sandi Bauer.
 

Tekma zaznamovana s spornimi sodniškimi odločitvami

Kaja Korošec, ki je prva načela mrežo Mariborčank, je dejala, da je bil nasprotnik kakovosten, ampak se s soigralkami niso pustile presenetiti. Za razburjenje na tribuni je poskrbela sodnica Vanja Šiljak, ki je Sari Makovec v 66. minuti podelila še drugi rumeni karton in jo poslala pod predčasno prho. Kaja je tako opozorila tudi na napačne sodniške odločitve, ki so povzročale jezo in živčnost pri oškodovani ekipi, nasprotnikom pa dale več motivacije in zagona, zato so se s soigralkami s težavo osredotočale na samo igro, je dejala.

Še brez izgubljene točke, v nedeljo derbi vrha lestvice

Pomurke imajo po treh krogih popoln izkupiček, v naslednjem krogu pa jih čaka dvoboj z ekipo ljubljanskega Krima, ki ravno tako še ni oddala točk. Tekma med ŽNK Pomurje Beltinci in ŽNK Krim RollJet  bo v nedeljo ob 11. uri v Bratoncih. Derbi bo možno spremljati tudi na spletni strani NZS. 
 

Uspešno nastopajo tudi mlajše selekcije, NLB igralke odpeljala v Stožice

V nedeljo je bila na domačem igrišču uspešna tudi selekcija do 15 let, ki je državno prvenstvo odprla z zmago. Mlade Pomurke so s 5:0 premagale Renče. Kadetska selekcija je v soboto remizirala z Mariborom, s sobotnim turnirjem v Bratoncih pa je državno prvenstvo odprla tudi ekipa do 13 let, ki je na treh tekmah iztržila štiri točke. Nova Ljubljanska banka pa je omogočila ogled tekme Slovenija:Poljska, ki je v Stožice odpeljala kar 2 tisoč navijačev, med njimi tudi igralke ŽNK Pomurje Beltinci v okviru projekta Šport mladih. 
 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vsj31607

To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem prejel 29736 USD za delo 3 ure na dan. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov odnesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden.

------- >> www.Trade46.Com

dji20137

To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem prejel 29736 USD za delo 3 ure na dan. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov odnesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden.

------- >>>> www.Trade46.Com

Starejše novice