Nogometaši Mure so bili včeraj nagrajeni za trdo delo skozi celotno sezono. Remi s Celjem črno-belim zadošča, da so osvojili četrto mesto in bodo igrali v kvalifikacijah za Ligo Europa.

Po zadnjem sodnikovem žvižgu, globoko v peti minuti dodatka, je Fazanerija še drugič eksplodirala. Prvič zaradi zadetka, drugič zaradi uvrstitve v evropska tekmovanja.

Takoj po koncu tekme so navijači pritekli na igrišče in se poveselili skupaj s svojimi ljubljenci in skupaj zapeli navijaške pesmi. Rajanje se je nato preselilo v center mesta, kjer so v čast Muri tudi prižgali črno-bele dimne bombe.

Več pa v fotogaleriji.

Foto: Jan Vitez

S spleta

Komentarji (37)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jklmn (nepreverjen)

Vidin na slikaj zdaj tudi takšne za kere osebno znan ka so na pune srali po Muri gda je še par lejt nazaj špilala v Pomurski ligi in je njihov domači veški klub biu v isti ligi. Spoumnite se kakšne so eni takšni pisali tudi po Sobotainfo pod temami o Muri. Zdaj pa palik vsi največji Murini navijači v Murinih dresaj pa s šalami. Kak vas je nes sran primitivci.

Anon2103 (nepreverjen)

Klub dobi navijače, kda jemi ide dobro. Šokantno, što bi si mislo.

In reply to by jklmn (nepreverjen)

jklmn (nepreverjen)

Ja, maš praf. Samo tej edni so bili navijači Mure že negda, te pa gda je Mura špilala prouti Rakičani pa Gradi so obrnili kapute in na pune srali prouti Muri in več nej ščeli čuti ka bi navijali za Muro in so naednouk gratali najbole zgriženi navijači Rakičana in Grada, zdaj so pa palik najbole verni Murini navijači. Ogromno takšnih je bilou včeraj na tekmi.

In reply to by Anon2103 (nepreverjen)

kasparov

Mura nüca sakšoga prekmurskoga navijača. Samo Sobočanci so premalo. Gda do do konca napravili stadion, de gor šlo 8.000 gledalcev. V Soboti jih telo nigdar nede. Če ščejmo napuniti nouvi stadion do mogli prijti lidgej z Sobote, z Ravenskoga, z Goričko ga pa z Markastoga, pa tüdi Prleki. Goričani pa ravenci že odijo, Markov pa nega dosta. Če de NŠ Mura pametna, de začala sodelovati z Beltinci, Odranci, Črenšovci, Turniščon... Tan je veliki pa neizkoriščeni bazen novih navijačev šteri lejko napunijo stadion za 8.000 lidij.
Mura mora gratati klub šteri predstavlja cejlo Prekmurje pa tüdi Radgono, Ljutomer pa Lendavo. Če tou napravimo, te mo gratali veliki klub, šteri de mogoče kdaj špilo cilou v Ligi prvakov.

In reply to by jklmn (nepreverjen)

Nisan (nepreverjen)

Meni je se bole zanimivo kere pajace se na vip trbuni vidi. 50% jih je pozabilo ka sploj mura je, zdaj pa se delajo pametnoga in vaznoga:)

Frgg (nepreverjen)

S tem se pa popolnoma strinjam... od bivsih zapornikov, ki so okradli M.Toplice , do taksnih, ki so najvecji davcni dolzniki... tudi te njihove zenske, ki nimajo pojma kaj je nogomet. Le kdo jih vabi na vip tribuno. Sedaj ko brezplacno tam sedijo imajo ego na visku. Ce bi pa mogel karto placati, pa mimo Fazanerije niti ne bi sel... ns Mura... dajte raje na vsaki tekmi izzrebat dva nakljucna obiskovalca, katerega boste povabili na Vip... ne pa da Vam ta kao soboska smetana, ki je sam dolznik dela se vecje stroske v proracunu z pijaco. Saj veste, kjer he zastonj so glavni.

In reply to by Nisan (nepreverjen)

Vip12 (nepreverjen)

Ti pametnjakovic - vip karta je tudi v prodaji in si jo lejko kupis. Ge naprimer san si jo letos par krat kupo ker se mi je tak zapasalo. Tak ka nej mus ka jo vsi dobijo senki

In reply to by Frgg (nepreverjen)

Frgg (nepreverjen)

Ti pametnjakovic... za doticne napisane osebno vem, da si jih niso... jaz vipa ne rabim... raje sedim na e tribuni...

In reply to by Vip12 (nepreverjen)

Pohandrič (nepreverjen)

Ind8janec blesave tij ves....tij ves srate in skodite...predlagan ti ka tekmo glejdas doma ka ci odes na tekmo klube samo skodes ....sicer pa skoda guča

In reply to by Frgg (nepreverjen)

Frgg (nepreverjen)

In komu jaz zdaj skodim??

In reply to by Pohandrič (nepreverjen)

Pohandrič (nepreverjen)

Pa ka se sekejras tij za to sto tan sidi???so ze tan z vzrokon....pozove klub, daj njin nekso donacijo in te klub pocaste z vip karto....enostavno, nej pijsate konj, napravite trbej neka...

In reply to by Frgg (nepreverjen)

Phhjbb (nepreverjen)

Pa ka se ti pohandric vmesavas? Si ti eden izmed teh? Tudi Ge znan ka si ene taksne tan ka nemajo vec za burek. Kak de vlago v Muro ce je pa svoje vse zapravo.

In reply to by Pohandrič (nepreverjen)

Damjan Murko (nepreverjen)

Kakse donacije tej dajo? Vejpa si v osebnon stecaji😂😂Tej samo gledajo ka do meli ksenki nej ka bi kaj dali... Ne senjaj...

In reply to by Pohandrič (nepreverjen)

kasparov

Mura nüca sakšoga navijača, zdaj je nej čas, ka bi se med seboj vö mrdali. Mura nüca fse, lejve, desne, srednje, čarne, bejle, žute, papince, luterane, muslimane, žide, velike, male, debele, süje, angele pa vragej.

In reply to by Frgg (nepreverjen)

Jasno (nepreverjen)

Frgg - to ka si omeno zapornike pa M.toplice pa davcne dolznike itd?! Te ge naci pijtan? Ka Serec pa Klemencic ti na zivce ideta? No pa povej sto si pa ka si pa se ne skrivli za vzdevkami. Sralas

In reply to by Frgg (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ne vem zakoj so morali Black gringoji med tekmo prižgati bakle in s tem svojemi "ljubljenomi klubi" naložiti nekaj tisoč Eur kazni.

Anon2103 (nepreverjen)

Bakle so še najmenje. Čakaj, ka fašejo kazen za ozmerjanje sodnika s ciganon in pedron.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Stanko66 (nepreverjen)

Zaslužio je!

In reply to by Anon2103 (nepreverjen)

Praznik 12345 (nepreverjen)

Praznik je bil po soboških ulicah do jutra bljak

Moja zlata Mura (nepreverjen)

Se še kdo spomni kako so DF in turbašje pisali in zattjevali ko je Mura prišla v prvo ligo da bo tudi Nafta za eno leto v prvi ligi.Sedaj so pa tiho ko so pristali na petem mestu .Verjetno so sodniki krivi ,da Turbašje niso prvi .Jah kaj hočemo Mura je zakon .

Orthodox (nepreverjen)
Savudrijec (nepreverjen)

Čestitke muri..na tribuni sem pustil svoj glas in danes lejko samo pisem,gucati na żalost nemren,san brez glasa..
Ampak na žalost je kakovost mure slaba,ka mo delali v evropi z tako kvaliteto..dobro prvi predkrog kvalifikacij lejko preskocimo,ker tu do klubi z eksotičnih držav..dale pa težko..
Šcen ka dobijo nekoga ka nede predalec,ka nede z kaksnega skrajnega vzhoda rusije ka nedo stroski preveliki..

kasparov

Ne bi se strinjo. Takšna Mura kak je gnes, z malo sreče lejko preskoči tri predkola pa pride do kvalifikacij za Ligo Evropa. Isto kak leta 2012. Tüdi četrto in petouvrščeni klubi z Bolgarije, Bosne, Makedonije, Ukrajine, Slovaške, Avstrije... so nej tak strašno boukši od nas. Malo sreče nücamo.

In reply to by Savudrijec (nepreverjen)

Anon2103 (nepreverjen)

Ka nede na konci pali kakši Lazio...

In reply to by kasparov

kasparov

1. predkolo: Hajduk Split
2.predkolo: Partizan Beograd
3.predkolo:Sturm Graz
4. Kvakifikacije: Milan

Skupina Liga Evropa:
1. Manchester United
2. Roma
3. Anderlecht
4. Mura

In reply to by Anon2103 (nepreverjen)

Strijc Džouže (nepreverjen)

Df je totalno zgrešo vse svoje napovedi letos. Nema pojma.

Zgrablenec (nepreverjen)

Dam tistim prav,ki so kom.,ko je Mura igrala v nižjih ligah in je niti povohali niso. Pljuvali po Muri,osebju,igralcih. Z dežniki za njimi. Vsaka čast igralcem in osebju,vse dobro v prihodnje. MURA

Pohandrič (nepreverjen)

Tu se vijde kakse bebec ...vsi ka tan sedijo se neka mure dale...poleg toga so karte v prodaje, ge si jo npr. kujpen in san tude na vip-e...vip je tude poslovna priloznost poleg nogometa, za kero tij verjetno nema zilice ci takse noroste pijses!!
Tebi bi predlago ka sidijs tan ge sidijs, cin dale od vip-a, se baukse pa ci tekmo na tv glejdas, ker ovase klube samo bruko delas...tij se tipicen faušljive prekmurec " zakoj bi un či ge nemren"! Fuj....

Frgg (nepreverjen)

Ne seri... ka man Ge trenutno vec v denarnici cistega denarja kot pa tisti eni tam... jaz nisem goljufal in nisem davncni dolznik.... in takim res ne norem in Nocem biti faus...

In reply to by Pohandrič (nepreverjen)

Frgg (nepreverjen)

In to ne leti na tiste, ki so si jo kupili Ali pa ki so sponzor Muri... niti malo... Ti si zasluzijo tam sedeti...

cigan (nepreverjen)

SODNIKI PRIIGRALI MUJRI E.TEKMOVANJE.

Pohandrič (nepreverjen)

Tij se zdaj dokazo s ten pijsanjon ka ne sodis ta....kakorkoli so tan in sto koli je, je karto kupo ali je sponzor ali je bil povabljen...in ka zdaj...tij mas cisto praznino v tošlne, keš pa sploj znaš ka pomejne??? Smogovec.....

Frghh (nepreverjen)

Pohandric smogovec si ti . Bistvo je to, ka ce bi tej ene mogle karto kupite jih Mura nebi brigala. Bistvo je to ka lejko senke pije tan.

Busybee (nepreverjen)

Debeli to pa peče in boli....mala nepomembna Mura v Evropi, turbaši pa nemrete ven z druge lige....

Bog i batina (nepreverjen)

Turba gori, Vogrin v tretjo ligo beži

gost 66 (nepreverjen)

A se že ve kaj, o okrepitvah ?

Damjan Murko (nepreverjen)

Ja prihajajo baje Kukić, Vicković pa Ilić! Ti so sigurni, za Gutalja pa se se pogajajo!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice