vir: facebook
Naš as Luka Dončić se je veselil zmage, kjer je prispeval trojni dvojček in si po tekmi zaslužil Rajhovo gibanico izpod rok prekmurskih gostincev.

V ligi NBA sta se. v zgodnjih jutranjih urah po našem času, pomerili ekipi Dallas Mavericks, kjer blesti Luka Dončić, in Cleveland Cavaliers. Dončićev Dallas je iz Clevelanda odšel neporažen, bilo je 111:131, Dončić pa je dosegel že tretji trojni dvojček na šesti tekmi sezone.

Pred odhodom nazaj v Dallas, pa so mu iz Gostilne Rajh postregli z njihovo različico prekmurske gibanice in renskim rizlingom štajerskega vinarja Boštjana Protnerja

Komaj 20-letni Dončić je v februarju postavil rekord kariere (35 točk), tokrat pa je prispeval 29 točk, 15 podaj in 14 skokov in je to bil že njegov drugi zaporedni trojni dvojček. V karieri je sicer zbral že enajst trojnih dvojčkov, kar ni pred 21. letom uspelo še nikomur.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

Čestitke Luki in Rajhovim.
Luka je izjemen košarkar z naravnim talentom in inteligenco. Ker je belec še toliko bolj izstopa v ligi. Predvsem pa je skromen in nepokvarjen človek. Verjamem, da bo zelo dober igralec NBA lige v prihodnosti.
To nam delaj Luka...………………….

Putin (nepreverjen)

Cestitke vsem Ritoliznikom!

bingelj (nepreverjen)

To ti je ena instant gibanica. FUJ !!! Kupljeno plastično testo!!

Luka1 (nepreverjen)

Luka si je zaslužil Rajhovo gibanico po tekmi.......mislim novinarji ali ka ste že.....
kdo si ne zasluži nima kaj iskati pri Rajhovih .... to si želel sporočiti ali....

Sobočanec II (nepreverjen)

Nehajde že enkrat z Dončičem in Rajhom oba sta navadna ..... Rajhova hrana je za en k.....

PLAČANCI (nepreverjen)

Sobotainfo kelko ste dobili za to reklamo

Gustek (nepreverjen)

To vse Kučan casti

jani1234 (nepreverjen)

Luka Dončič je z svojo kvaliteto galaksije pred Slovenijo in vsemi našimi športi, nekatero statistiko pri teh letih ima boljšo kot Michael Jordan. Samo vem da se večina prekmurcev ne zaveda tega. Oziroma je za njih to španska vas. Pa še potem je tu nevoščljivost itd.

Starejše novice