Mura je v 16. krogu Prve lige gostovala v Domžalah in doživela drugi zaporedni poraz. Lotrič v začetku drugega polčasa vlil upanje črno-belim, a je v nadaljevanju popustila zbranost in ostalo je pri 2:1.

Domžale : Mura 05 2:1 (2:0)

Pekič 39., 42.; Lotrič 47.

RK/ Kramar 53 (Mura 05)

Domžale: Vidmar, Elsner, Brezovački, Grbić, Apatič, Teinović, Korun, Zatkovič, Lucas, Krcić in Pekič.

Mura 05: Luk, Kous, Cipot, Maruško, Kramar, Lotrič, Dodlek, Horvat, Bohar, Rep in Eterović.

1'. Začetek srečanja v Domžalah, kjer se je zbralo približno dvesto gledalcev. Prvi so iz sredine igrišča krenili Muraši.

3'. Prva priložnost za Domžale. S strelom iz dvajsetih metrov je poizkušal Lucas, Luk odbija v kot. V naslednjem napadu poizkus Pekiča z glavo, Luk je bil na mestu.

4'. Sedaj prva priložnost tudi za Muro. Eterović je podal lep predložek iz prostega strela, tam pa je Brezovački skorajda premagal svojega vratarja, ki je žogo z zadnjimi močmi odbil v kot.

6'. Nov nevaren predložek Eterovića. Brezovački ponovno odbija v kot.

10'. Zaenkrat spremljamo precej dinamično srečanje, v katerem so sicer za odtenek več pri žogi domači, črno-beli pa so nekoliko nevarnejši.

15'. S strelom poizkuša Zatkovič, žoga je za nekaj metrov zgrešila gostujoča vrata.

17'. Ponovno poizkušajo domači, Krcić iz prve strelja za kakšna dva metra mimo desne vratnice Aleša Luka.

18'. Nevaren protinapad Murašev. Bohar je v sredini iskal Eterovića, domači obijajo v kot.

20'. Mura je v zadnjih dveh minutah dvakrat poizkušala s strelom, a sta bila strela Horvata in Lotriča premalo natančna.

21'. Lepa priložnost za Domžale. Lucas je poslal nevaren predložek pred Murina vrata, kjer se je prepovedanemu položaju izmuznil Zatkovič, ki pa je z glavo streljal naravnost Luku v naročje.

23'. Rumeni karton - Uroš Korun (Domžale)

30'. Srečanje se je v zadnjih minutah nekoliko umirilo. Spremljamo predvsem igro med obema kazenskima prostoroma.

31'. Nova nevarnost pred vrati Mure. Najprej je na podajo Elsnerja zamudil Pekič, za tem pa je z močnim strelom poizkušal Zatkovič, ki je meril za las mimo leve vratnice Murašev.

39'. Gol v Domžalah. Domači so povedli z 1:0. Gostje so krenili v hiter napad, po desni strani je potegnil Elsner, ki je poslal lep predložek pred vrata Murašev. Žoga je pri tem preletela CIpota, z glavo jo je pričakal Pekič in jo poslal levi spodnji kot Lukovih vrat. Vratarju črno-belih je pri tem spodrsnilo in žoga se je skotalila v mrežo.

41'. Po prostem strelu Mure je Rep poslal uporaben predložek pred vrata gostov, kjer je Bohar z glavo meril preko vrat.

42'. Nov šok v Domžalah. Tokrat je Pekič še drugič premagal Luka. Na densi strani je napadalec Domžal prejel žogo ob Cipotu in iz polvoleja premagal murinega vratarja.

44'. Nevaren poizkus Mure, iz roba kazenskega prostora je čez vrata streljal Lotrič. Že v naslednjem napadu bi domači lahko povedli s 3:0, a je Pekič zadel le vratnico.

45'. Rumeni karton - Dalibor Teinović (Domžale)

45'. Konec prvega polčasa v Domžalah. Domači so ob koncu prvega polčasa dosegli dva zadetka in si pred nadaljevanjem zagotovili lepo prednost. Mura je sicer dobro stala na igrišču, kar vliva upanje pred nadaljevanjem srečanja.

46'. Začetek drugega polčasa.

47'. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL!!!! Odličen začetek drugega polčasa za Muraše. Črno-beli so krenili v hiter protinapad, Bohar je podal do Lotriča, ta je na robu kazenskega prostora iz igre vrgel enega izmed domačih branilcev ter z natančnim strelom v levi spodnji kot premagal VIdmarja.

51' Uffffff, kakšna priložnost za Muraše, ki so v eni akciji zapravili kar štiri lepe priložnosti. Najprej se je pred vrati sam znašel Bohar, ki je z lobom poizkušal premagati Vidmarja, ta je žogo odbil, do nje je ponovno prišel Bohar, ki je zadel vratnico. Žoga se je nato odbila do Repa, ki jo je močno ustrelil proti vratom, Vidmar je žogo z zadnjimi močmi odbil. Muraši so prišli do novega strela, Lotrič pa je meril mimo vrat.

53'. Rdeči karton - Denis Kramar (Mura 05). Muraši so ostali brez enega igralca, Krcić je v stilu hollywoodskih igralcev odigral udarec Murinega branilca, glavni sodnik srečanja mu je nasedel in Kramarja poslal pod prho.

54'. Rumeni karton - Mitja Zatkovič (Domžale)

55'. Menjava pri Muri. Iz igre Damjan Bohar, v igro Nino Kouter.

60'. Muraši so kljub igralcu manj nevarnejši. Po lepem protinapadu je Lotrič zavrnil žogo do Repa, ki jo je z močnim strelom udaril kak meter preko vrat.

65'. Tokrat so se v priložnosti znašli domači. Pekič je žogo že spravil za hrbet Luku, na golovi črti je razčistil Cipot.

67'. Nov poizkus Pekiča, Luk je bil na mestu. Na drugi strani s strelom poizkuša Dodlek, žoga je zletela mimo leve vratnice.

70'. Nevaren poizkus domačih. Brezovački je s polvolejem ustrelil mimo desne vratnice Lukovih vrat.

77'. Iz protinapada poizkušajo domači, Elsnerjev strel je zletel preko vrat.

78'. Uffffff, nova priložnost za Muraše. Horvat je lepo potegnil proti vratom, v kazenskem prostoru našel Eterovića, ki je za nekaj centimetrov zgrešil vrata domačih.

78'. Prva menjava pri Domžalah. Iz igre Amer Krcić, v igro Dejan Gerič.

79'. Nov poizkus Murašev. Iz prostega strela je poizkušal Eterović, Vidmar je žogo odbil v kot.

83'. Menjavi pri Muri. Iz igre Žiga Kous, v igro Armend Sprečo.

85'. Muraši ne morejo in ne morejo izenačiti. Tokrat je po desni strani potegnil Lotrič, prišel v kazenski prostor, podal do Eterovića, ki je iz bližine meril preko vrat.

87'. Rumeni karton - Luka Elsner (Domžale)

88'. Menjava v domačih vrstah. Iz igre Damir Pekič, v igro Liridon Osmanaj.

90'. V Domžalah bomo videli 3 minute podaljška. Rumeni karton - Armend Sprečo (Mura 05)

90+3'. Konec srečanja v Domžalah. Mura je doživela nov poraz, ponovno pa so črno-beli imeli priložnost, da bi ga preprečili. Muraši so si namreč v drugem polčasu priigrali ogromno priložnosti, a niso uspeli še drugič zatresti mreže domačih. Glede na prikazano bi si črno-beli danes zaslužili najmanj točko.

S spleta

Komentarji (36)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
fkdolovo

Mura, ne hecaj se !!!!! Računamo na zmago, drujgo ne prijde v poštev

goX

te Uffffff mi delüvle kak da je Eterović opet zgrešo nemogoče

LBA

Fajić bi zaj že 3 gole dau...

denkola1992

bravo mate, kao uvijek..

BAMBINO

e,moj Eterović,ka tij delaš.............

uzk

pa zakoj trener Šimundža ne proba sprečoja malo? :P
dajmo njemi šanso ka se dokaže, eteroviča pa malo na hladno za tekmo, dve, ka se strezni, zbistri misli ;)

macek17

ka je bilo s Sprečojon?:D ker na nogamanie kaže ka je dobo rdečoga... malo čudno, či je špilo slabih 10min :D

mura

kak naj dečki špilajo če so še ene plače nej doubile! žalostna realnost vaček pa vsaka čast! TOPIČ ODSTOPI!

švabo

Mura si gnes definitivno zaslužila piko!! 40 minut smo meli igralca menje, ale vseeno smo si pripravili 3 100% šanse ka bi izenačile. Jebiga, palik realizacija malo šepala, pa še Fajic, Janža, Ošlaj so nan falil. Tak ka se s takšo igro nemamo kaj bojate ka ne bi not ostale!! Bo drugeč bokšeee :)

mura

po rezultataj mo ostale razen licence nemo dobile razen če se šejk najde

1411

uporabnik "mura", z odstopon topiča si krepko mimo vdaro ka je un edini ka drži tau bando vkup in jo je do se spravo kak je..

filco

Odpistiti Mateja :D

mura

lejko un vse gor drži ampak nemrejo dečki 6 mescov brez plače špilate eni majo družine ipd.ediniva sta plačo dobila eterovič pa fajič in tou eno od 6! TOPIČ ODSTOPI!

hilic

Mura05 ima zdaj dobro ekipo (skoraj čista nauvo). Kelko se vidi po rezultataj spilajo dobro.
Me pa rejan zanimle kak de z plačili v času kda nede tekem (potem tudi nede gledalcov in denarja od vstopnine).

mura,
Če tau drži ka si napiso, potem de se tisti dug ka je biu, palik samo večo. Potem de palik tak kak je že bilau (klub cveti v igri, finančno pa potihem propada - enako kak je bilau oz. verjetno še je v lendavi).
Vuplen ka si tau sramoto nede dovolilo vodstvo načelu s svojim glavnim predsednikom.

hilic

mura praf si napisao. Topic de vse zapravo ka se zaletava s svojimi trejmi sodelavci. Kelko mladih deckov bi zdaj spilalo v drujgoj ligi Gruškovnjak, Kouter, Bencak in gda bi bilij zrejli bi bilij v tistoj drugoj ligi prvi pa bi te sli v prvo ligo. Ne pa kak si je zaletavi >Topic zmiaslo z štrtoga mesta v prvo ligo. Pa tou z dugovi proti Glihi Matjasecu , zdaj pa še proti Karmen. Zakoj je sposobna Karmen mogla oditi. Baligac naj rajsi ide jarke kopat nej pa ka de on v pisarne enoga prvoligasa. Sramota.

mura

hilič vse je prav ka se pravo igralce več neščejo špilate drujge keden nedo trenejrale.žalostno ka so se pa glavne dale v žepe pejneze nastradajo pa igralci in navijači! TOPIČ ODSTOPI!

Spy

Brez zamere ale vidva sta bedaka brez primere. Telko kak je Topič napravo je za Muro je nej še nišče nikdar!! Z čistoga dreka je potegno Muro in ji povrno stari ugled pa staro slavo. In te tu dva telebajseka pameruvleta ka nej odstopi. Ita spat malo...

kiblin

ugled in slavo? zakoj pa te nemremo dobiti sponzorov, ka bi pokrili proračun in ka bi dečki sprote plače dobivale?

1411

zakoj nej? ka si slučajno slejpi? ne vidiš v kakši krizi smo? te pa ti poišči enoga močnoga sponzora pa ga zriktaj muri. enostavno nemreš zatau ka si redkoštero podjetje lejko tau privoušče (še posebej v prekmurje).
pa enjajte s takšnimi ka naj topič odstopi zatau ka drugo nevejte kak šinfati. topič če tau štejš, ne poslušaj teh nesposobnežov.

Spy

Kelko ge vidin je stadion okoli in okoli polepleni s plakati sponzorov. Niti ne ven ge bi še sploj kaj dosta več placa bilo za sponzore. Torej mislin ka jih nemamo tak malo.

Problem je, ka je v takši regiji kak je Prekmurje težko dobiti dosti sponzorov, glede na to kakšo gospodarsko stanje mamo tu. Podjetja v velki večini sama za sebe nemajo, nej pa ka bi še okoli ''razmetavali'' z penezami.

Tretji problem pa je, ka mamo na takšon malon prostori (Prekmurje) dva kluba v prvi ligi in eden drugemu avtomatsko ''odžirata'' sponzore.

Glede ugleda pa nemo zgublo besed. Malo si prešti po drugih portalih (makar forumih) pa boš vido kak lidgej cenijo Muro. Pa nej Prekmurci - tudi širše. Tudi naši največji rivali kak so navijači Maribora itd...

Spy

No 1411 me je malo prehito s komentarom. Je pa napiso bistvo.

hilic

zaletavati se v sporti je norost in tou dela topic in compani.v taksoj prvoj ligi spilati ge nisce ven na spadne in ge je po 200 300 gledalcev je brez veze zudi v murski soboti pride dosta gledalcev gda spila mb ali olimpija gda pa spilajo ostali jih je malo lidje ne prijdejo zaradi mure liki zaradi maribora, olimpije, nafte- tou kazejo podatki. zaradi pejnez pa domacin igralcon figo tujci pa dobijo. tak je tudi praf

mura

bi vido vas kak bi van bilou gda 6 mescov nedobijš nite za kruj pa maš doma deco ale pa kaj drujgoga smešni ste redno nega pejnez z tekme z nafto je pa bilou 30.000 fixa smešne izjave mate s ten topičon ;) ka je narejdo ka je muro v prvo ligo prpelo neje on kapa primorje pa aluminij jaa on je samo potrdo!

mura

p.s nema veze navijajmo za muro ale ene stvari mo mogle mij navijače uredite in skinite nesposobno upravo če mo ščele drujgo leto glejdate muro v prve slo lige!

skandi

mura ti znaš ka te lejko s temi tvojimi izjavami nešterni ka so se prepoznali TOŽIJO! Maš dokaz ka so pejneze v žep pospravili?????

ms-d

samo bi povedal eno stvar,ti ( MURA)znaš telko otem ka pišeš,lejko te je sran ka maš ime mura pod katerin si pa tak velki idiot in samo motaš stvari ka so nej istinske,

mura

nema veze ge ščen ka mo ostale v prve lige kak do zdaj kaže de teško ker so igralci še ene plače nej dobile menej briga kama idejo pejneze samo ka de vse poriktano ,vsi ste pametne samo se neprestavlate da človek ne dobij 6 plač!

Spy

mura, ti si navijač? Ti si en navaden drek! Takših navijačov Mura ne nuca.

hilic, kda je bilo na letos na Murini tekmi 300 gledalcov? Mislin ka je pod 2000 gledalcov letos še sploj nej bilo.

Na vsak način bi radi škodili ogledi Mure. Što vas plačuvle za tej negativizme?

mura

skandi:menej briga što pa kama idejo pejneze samo ka vsi ka si zaslujžijo dobijo logično ka tuj nedrejene!

mura

Spy fest te spoštujen kla si navijač mure nega lepšoga ampak ge samo šćen kak navijač povedate stvari kere tij nevejš ka so in ščen ka do se popravele ka če nej nemo drujgo leto več navijale

ms-d

zakoj pa te nepitaš,g.topića.za te pejneze??ka se telko trgaš okoli plač pa neven,kaše,pitaj osebno ali pa na murinoj strani,samo nemaš jajc ,zato pa se preseravleš tu na forumi.

bojci19

Najprej bravo Mura05. Nič hudega za zgubo...bo drugič sigurno boljše.
Glede financ in podobnih stvari se več ne obremenjujem, ker....pač:)

uporabnik skandi,
Zakaj bi kdo koga tožo??? Kaj ti dam nekaj linkov, da boš videl kake folk piše? Malo se spomni 1 ali 2 ali 3 leta nazaj kake žaljivke so se pisale pod temo Mura. Mogoče se še zmes sam najdeš!
K večjemu si ti zaslužiš kaki BRC v rit, ker take pišeš in z nekimi tožbami grozis.

skandi

bojci19 @ !Prvo kak prvo san nej nikome "zagrozo" s tožbo,ka se me finance ne tičejo in tüdi uporabnika (mura) ne bi smelo brigati ka ulica güči.Ka pa je realnost pa se lejko pri upravi pozanima.Dva poraza še ne pomenita ka nega pejnez(mogoče jih resno nega zaradi starih dolgov) za plače ....

No bojčiiii pogledni moje komentare glede Mure 05 od začetka kda je Topič prišo pa te odperaj svoj g...c !
Uporabnik "mura" ti se pa ide enomi kmeti v gnoj ZAKOPLI!!

zmagovalec

@ mura-si tij siguren ka pišeš.............

mura

bravo bojci19 pijšeš lejko ka ščejš ! nikome nika neščen samo praven nej ka se si bunite sake ma svojo misel bg ms

denis...

Še moje mnenje, glede financ pa toga vsega, vupan ka igralci dobijo plačeno, ker mi je malo čudno kak nega penez vsaj za plače, tribune pa vsako tekmo pune ...

Glede tekme v domžalaj, pa edino ka lejko poven, svaka čast za igro, ne glede na poraz, so prikazale fejst dobro igro, samo tista zadnja pika na i je falila, jebiga ... lejko bi bilo 5 : 0 za Muro. Če do špilale tak dale kak so prote domžalaj, pa popravijo te zadnje "kikse", se nemamo kaj bojate za obstoj v 1. ligi, glih obratno, ciljamo lejko proti višjim mestam na lestvici!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice