V prostorih restavracije in šunkarne Kodila je potekala poslovna konferenca Nogometne šole Mura, kjer so podpisali sponzorske pogodbe in predstavili nove drese, ki jih bodo nosili nogometaši v prihajajoči sezoni.

Pred pričetkom sezone 2020/2021, ki jo bodo Muraši otvorili v sredo, 12. avgusta, z gostovanjem pri aktualnih prvakih v Celju, je NŠ Mura organizirala poslovno konferenco.

Na dogodku je vodstvo kluba s trenerjem Antejem Šimundžo predstavilo dosežke kluba v pretekli sezoni in ambicije, ki jih gojijo za sezono, ki je tik za vogalom.

Kot je dejal predsednik kluba Robert Kuzmič, je Mura v zadnjih letih izjemno napredovala, od tretje do prve lige pa vse do nastopanja v evropskih tekmovanjih in osvojitve Pokala Slovenije.

Želja kluba je, da postane stabilen prvoligaš z uvrstitvijo med prvih pet na lestvici ter hkrati uspešno nastopati na evropskem prizorišču in priti čim dlje v pokalnem tekmovanju. Velik poudarek daje klub tudi podmladku v lastni nogometni šoli, ki že sedaj združuje več kot 400 otrok, in jih v čim večjem številu vključevati v člansko ekipo.

Predsednik kluba je še izpostavil kot eno izmed primarnih nalog izboljšati pogoje za delo in kapaciteto objektov-infrastrukturo. Ob tem je spomnil tudi na problematične razmere v zvezi s koronavirusom in opozoril na nepredvidljivost situacije, ki ima izrazit vpliv tudi na poslovanje nogometnega kluba.

CILJI NA ŠPORTNEM PODROČJU 2021

  • Uvrstitev med prvih pet v PLTS
  • Čimvišja uvrstitev v tekmovanju za Pokal Slovenije
  • Uvrstitev v kvalifikacije za UEL
  • Prodaja vsaj dveh igralcev
  • Vključevanje perspektivnih mlajših igralcev (U17/U19) v člansko ekipo (vsaj 3)
  • Nadaljnji razvoj mladinske in kadetske ekipe in uvrstitev med prvih pet v 1. SKL/SML
  • Spremljanje perspektivnih igralcev, zavarovanje pred odhodi in omogočiti dodatno delo z njimi
  • Povzročati konkurenčnost v ekipah od U10 do U13 let s prehodom na odprti / zaprti tip šole
  • Uvedba svetovanja igralcem na področju športne psihologije

Večer namenjen sponzorjem

Poslovni direktor Aleš Kegelj je dejal,da je Mura poleg Maribora edini klub v Sloveniji na tej ravni, kar se tiče prepoznavnosti in priljubljenosti, kar dokazujejo tudi številke. Ravno ta del pomeni precejšen izpad dohodka za klub, saj velik delež prihodkov prinašajo prodane vstopnice, navijaški artikli in promet v baru.

Murin strateg Ante Šimundža je med tem poudaril simbiozo, ki vlada med strokovnim in poslovnim vodstvom kluba, nekaj besed pa je spregovoril tudi soboški župan Aleksander Jevšek, ki se je vsem sponzorjem, ki prispevajo Muri, zahvalil in jih označil za družbeno odgovorna podjetja. 

Sledil je slavnostni podpis pogodb, kot prvi so sponzorsko pogodbo podpisali predstavniki družbe Zavarovalnica Generali, ki je postala generalni sponzor NŠ Mure v sezoni 2020/2021. Sledili so podpisi pogodb z zlatima sponzorja: Pomgrad in GMT. Zlati sponzorji sicer, glede na sponzorske pakete, prispevajo po 30.000 evrov za sezono.

Nov sponzor, nova sezona in novi dresi

Za konec pa so še Nino Kouter, Tomi Horvat in Alen Kozar predstavili tudi tekmovalne drese za novo sezono. V sodelovanju s partnerjema 11Teamsports in Adidas so za sezono 2020/2021 pripravili tri različice tekmovalnih dresov, narejenih zgolj za člansko ekipo Mure. Prva različica je "klasična Murina" črno-bela s črtami, druga različica je v celoti bela, tretja pa skladno s tretjo barvo kluba - zlata.

Dresi bodo seveda spredaj nosili logotip novega generalnega sponzorja Mure Zavarovalnice Generali.

S spleta

Komentarji (25)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Crni vrag (nepreverjen)

Kaksna novica ka se naure,mura 3 liga max

Čardaš (nepreverjen)

Ne motaj na pamet. Te pa tij štor leseni idi fuzbal špilat nej ka tü samo šinfaš. Tou je najležej sideri pred računalnikon pa se norca delati.

In reply to by Crni vrag (nepreverjen)

Mba (nepreverjen)

Ka pa okrepitve nede? Vsi kupuvlejo samo mi Nej pa mo na konci zejli tisto ka se samo ponudi 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️....

Pfh (nepreverjen)

Zakoj pa bi nucali “okrepitve”? Mura ma eno najmlajsih ekip. Decki se majo casa ka se uigrajo. Samo tak dale.

In reply to by Mba (nepreverjen)

Laci (nepreverjen)

Če san dosta krat kritizero razne grafične "kreacije" mure, moren zdaj priznati ka so dresi zelo lejpi.

oldgringos (nepreverjen)

Laci keri dres si boš kujpo ?

In reply to by Laci (nepreverjen)

Narava 2020 (nepreverjen)

Odlicno dresi in sponzorji. Samo tak dale, mi smo z vami.

Mjxok (nepreverjen)

Lepo dresi, fajn ka priso mocen sponzor, ampak tisto najbole vazno okrepitve igralskoga kadra prve ekipe pa nega, pa henjajte nabijate z mladinci, z mladinci nede mura med prvimi 5 nikdar.... ka se ka bi v evropi kaj dosegnile... pa kaksa poskodba se pride te pa tak... prihajajoca sezona slovenske lige de fest izenacena pa mocna, nede verjetno tak enostavno kak zaj 2 leti... ka se ne zgodij ger kak se je domzalan ka so se malo nej do zadnjih krogov za obstanek v ligi borile

pomurc (nepreverjen)

Rajši vidim, da nega "okrepitev", kak pa vozijo razne Muliće in Bubnjare. Tak kak je vodstvo pravilo, iščejo igralce, ki bi bili res dodana vrednost in ne igralci za klop. Takši igralci imajo seveda bistveno večje finančne zahteve in tu je treba biti previden, ka se ostane v okviru finančnih zmožnosti. Trenutni kader (če ne bo nič prodaj) je kvaliteten in širok, da lahko konkurirajo za top 3 v ligi.

In reply to by Mjxok (nepreverjen)

Nogomet50 (nepreverjen)

Črnobeli dres je najlepši od vseh v 1. ligi.

Karl Marx (nepreverjen)

S tejmi dresi že dvej leti neka glumijo, navijači pa ščejmo samo navadne čarno bejle drese. Navadne čarno bejle drese s šürkimi čarnimi pa bejlimi črtami. Pika.

čarnobejli (nepreverjen)

Genao tak pa nikak načik !!!

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Tisti treči dresi že zdaj novi izgledajo kak da bi bili preprani. V takšnon dresi nemreš dobro špilati. Ostaliva sta OK.

Murakrog (nepreverjen)

Neka se je gucalo ka de Hotel Diana glavni sponzor. Kak te zdaj Generali?

gringo64 (nepreverjen)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

In reply to by Murakrog (nepreverjen)

Mba (nepreverjen)

Skos se eni najdete ka van ne pasejo okrepitve pa ge vi živite?
Samo naj takse mladince gemelejo kak so cipoti pa mo daleč prišli.. Če je vsako leto v pitanji europa se more kader širiti Nej pa nekse neizkušene igralce z mladinske lige pobirat
Očitno vas tu 1% nema pojma kak se klub spravi v red.,za vas glavno ka do domači spilali naj špilajo ali te do se sakso leto borili za obstanek........Ali seveda trbe sparat pejneze ka nede Ante ger odiso

jdjshs (nepreverjen)

daj te pa ide ti spravi klub v red. aja nemres zato ka si običen seljak,kere je pameten tu gor pa to je najvec ka si lejko. Pa do zaj smo se se nej nite eno sezono borile za obstanek taka ne motaj.

In reply to by Mba (nepreverjen)

AAAAAAAAA (nepreverjen)

Mba Či si tak pameten zriktaj milijoin za okrepitve pa de. Nemaš pojma, domači igralec je najcenejši pa največ od njega lejko čakaš. Domači so bodočnost kluba.

In reply to by Mba (nepreverjen)

sarjaš (nepreverjen)

Ka te pa Jevšek tan delo ? Vse posedi je zraven in si pripisuje nekšne zasluge .

njiva

Dresi so super tej od kozara je zelo lepi.
Če ostanemo v isti sestavi in nede več odhodov nan okrepitve sploj nej trbej.
Bokše ka ne vozimo nikoga,kak pa ka pa prpelamo razne Muliče,Bubnjare,Brkiče...itd.,ki so nej pokazali nič,samo so jin plačo davali.

Bučko (nepreverjen)

Vse fajn,ka pa varnostna razdalja in maske,saj je bilo več kot 10 ljudi? Samo vprašam.

diletant (nepreverjen)

Takšne stvari sprašujejo samo opranoglave paničarske ovce.

In reply to by Bučko (nepreverjen)

Xup (nepreverjen)

Seljaki namesto fajn kopačke oni kak seljaki

AAAAAAAAA (nepreverjen)

Eni ste pa rejsan strokovnjaki, ne paše van či špilajo domači mladi, ne paše van či ne špilajo domači mladi pa ne ven zakoj plačujemo Šimundžo pa ostale či ste eni dosta bole sposobni pa pametni ka bi Muro vodili za minmalno plačo pa prpelali sakšo leto 3 Evropske okrepitve itd. Ne komentejrajte či nemate pojma kak stvarij potekajo.

Busybee (nepreverjen)

Se strinjan absolutno z tabo, na kratko Ante že ve kaj dela....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice