Danes je bil odigran 16. krog v drugi slovenski nogometni ligi. Nafta je prišla do izjemno pomembne zmage, Beltinci so doživeli nepričakovan poraz.

Radomlje - NK Nafta 1903 0 : 2 (0 : 0)

Roginić 65., 72.

Nafta je danes v Radomljah odigrala eno najbolj pomembnih srečanj v letošnjem poteku prvenstva. V primeru poraza bi razlika do prvega mesta znašala že trinajst točk, Lendavčani pa so z odlično igro premagali vodilno ekipo prvenstva in se mestom, ki vodijo v prvo ligo, približali na sedem točk.

Varovanci Franca Fridla, ki je v Simonu Sešlarju dobil novega pomočnika, so bili boljši praktično skozi celotno srečanje. Še preden je po globinski podaji Mitje Novinića zadel Marko Roginić, so "plavi" dvakrat zatresli okvir gola. Zmago Naftie je v 72. minuti z zadetkom iz roba kazenskega prostora potrdil Roginić.

Nafta je navkljub zmagi ostala na sedmem mestu, saj od prvega do sedmega mesta vlada prava gneča. 

Beltinci - Vitanest Bilje 0 : 1 (0 : 1)

Ferjančič 34. 

Beltinci so na domačem terenu gostili še enega novinca v drugi ligi, Vitanest Bilje. Potem, ko so "žuti" prvo srečanje letos dobili, so se tokratni gostje oddolžili za poraz v prvem krogu. Beltinci so na tak način zamudili priložnost, da se z zmago povsem odlepijo od zadnjih dveh mest. Tako kot namreč vlada gneča pri vrhu, je podobno pri repu lestvice. Od 11. do 16. mesta je zgolj sedem točk razlike.

Foto: Jure Banfi

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
freddymerk (nepreverjen)

4. slika.. IGRANJE Z ROKOU!!

kupica bubica lupica (nepreverjen)

Beltinci do itak spadnole nazaj v tretjo ligo.Mogle be menjate Beltinskoga trenera Zlatkoja Gaborja.

Lendavčan1 (nepreverjen)

Upam, ka se to ne zgodi! Simpatična pa borbena ekipa so z odlično publiko..

In reply to by kupica bubica lupica (nepreverjen)

Starejše novice