Foto: Loris Cipot
Nogometaši Mure so v Gornji Radgoni igrajali tretjo pripravljalno preizkušnjo. Po Zrinjskem in Partizaniju so se pomerili še z Napredkom iz Kruševca, ki so v zadnjem srbskem prvenstvu zasedli osmo mesto.

Srbski prvoligaš Napredak iz Kruševca, ki se mu je pred dnevi pridružil Klemen Bolha, je tretji tekmec Mure v pripravah na sezono 2022/23.

Mura je prepričljivo ugnala Napredak s 3:1 ter se veselila prve zmage v pripravljalnem obdobju. Mura je tudi bolje začela srečanje in povedla v 41. minuti, ko je je iz prostega strela lepo zadel novinec Martin Šroler.

Črno-beli so vodstvo podvojili v 54. minuti, ko si je klub iz Srbije zabil avtogol. Na 3:0 je povišal Žiga Kous, končni izid pa so s častnim zadetkom postavili gostje iz Srbije.

Sobočani so lovili prvo zmago v letošnjem poletju, potem ko so uvodoma izgubili z bosansko-hercegovskim prvakom Zrinjskim in albanskim Partizanijem, ki je po preobratu vknjižil tesno zmago.

Tekmec zasedbe Damirja Čontale je v minuli sezoni zasedel osmo mesto v srbskem prvenstvu, na novo sezono pa se pripravlja v Moravskih Toplicah.

Lanskoletni državni prvaki so bili v primerjavi z zadnjo tekmo močnejši še za eno ime, saj se je v ponedeljek v Fazanerijo vrnil Mirlind Daku, ki ga je še za eno leto posodil hrvaški Osijek. Kosovski napadalec je začel današnji obračun.

Foto: Loris Cipot
Foto: Loris Cipot
Foto: Loris Cipot
Foto: Loris Cipot
Foto: Loris Cipot
Foto: Loris Cipot
Foto: Loris Cipot
Foto: Loris Cipot

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Veliki navijač Srbov (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Noh,končno jin je ratalo zmagate.Čontala de leto po Evropi z ten moštvom..Či preskočijo Moldavce de čudež kak zmaga lani z Tottenhamom..Nega kvalitete,tak tudi igre nemate..

ratata (nepreverjen)

ratalo je pravo.... ka si tij za loleka. Ka misliš ka, če vmejs med prekmurščino kakšo žabarsko besedo potisneš ka bole čedno vö spadneš? Nej glih!

In reply to by Veliki navijač Srbov (nepreverjen)

Llaci (nepreverjen)

Končno dobra tekma

Brr (nepreverjen)

Starejše novice