KD Nona Sobota - Adecco Oldstars 67 : 50

Bolje so v tekmo vstopili bistveno bolj uigrani gostje, Mirt in Ocepek sta bila še posebej agresivna. Pod košem je potekala borba v kombinaciji Žiga in obeh bratov Bilić proti Petroviču in Horvatu. Gostje so vodili skozi celotno četrtino in relativno suvereno kontrolirali igro. Sobočani so se trudili, da ne bi zaostali preveč in da izkoristijo njihove slabe trenutke na tekmi.

Gostje so še naprej igrali svojo igro, še nekaj časa kontrolirali tekmo a sčasoma začeli z zgrešenimi meti, na drugi strani so domači igralci metali v polno in prešli v vodstvo. Oldstars igralci so delovali mirnejši, Sobočani nekoliko nervozno, naredili nekaj napak po nepotrebnem a kljub temu zadržali vodstvo in prednost ene točke do polčasa. 

Tretja četrtina se je za gostitelje začela boljše. Po dobrem prvem polčasu so postali samozavestnejši, na drugi strani so gostje vse več grešili, tudi kakšen odprti met. Z nervozo gostov je razlika počasi naraščala. Pod košem sta brata Bilić odigrala dobro ter povsem zaustavila Petroviča in Horvata pod košem, dobivala skok, Žigo pa je pridno izkoriščal priložnost in zadeval v napadu

Če so gostje bili na začetku tista bolj mirna in organizirana ekipa, katera je kontrolirala igro, se je v zadnji četrtini slika obrnila. Košarkarji None Sobota so tekmo mirno do konca pripeljali in slavili z dokaj veliko razliko sedemnajstih točk.

Foto: Jure Banfi

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pišemgučin (nepreverjen)

Dobro to, PKL ste preraslli zdaj pa pokazat ka znate v PARKL!

Starejše novice