FOTO: Jure Banfi
Včeraj je bila odigrana pokalna tekme med ŽKD Maribor in ŽKK Pomurje, boljše pa so bile domačinke, ki so slavile s 25-imi točkami razlike.

ŽKD Maribor - ŽKK Pomurje 81 : 56 (25 : 18, 14 : 13, 21 : 12, 21 : 13)

Včeraj je bila v dvorani Tabor odigrana pokalna tekma, v štajersko-prekmurskem derbiju so se udarile košarkarice Maribora in Pomurja. V vrstah domačink je zaigrala tudi Pomurka Tina Cvijanovič, košarkarice Pomurja pa so v Maribor pripotovale dokaj oslabljene.

Temu primeren je bil tudi končni rezultat srečanja, saj je razlika znašala visokih  25 točk v korist domače ekipe. Košarkarice Pomurja so v prvem polčasu še držale stik z domačinkami, tekma pa je bila skoraj dokončno odločena v tretji četrtini, ki so ga domače igralke dobile z 21 : 12, razlika pred zadnjo četrtino je tako znašala skorajda neulovljivih sedemnajst točk.

Mariborčanke ničesar niso prepustile naključju, odločno odigrale tudi zadnjo četrtino in srečanje brez težav pripeljale do visoke zmage.

FOTO: Jure Banfi

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vipko
Truplo

Vidim, da je tudi igrala Alja Samec. Škoda, da je ni bilo zadnjič na tekmi Extra lige. Težko je namreč igrati tekmo s samo eno izkušeno branilko (Simona Kuzma). In če še manjkata dve na centerski poziciji?

Starejše novice