Na katero barvo najprej pomislite ob omembi Ljudskega vrta? Zagotovo ne na črno-belo. Prav ta barvna kombinacija pa danes izstopa na tribunah mariborskega stadiona.

Gre morda za šaljivo domislico navijačev Mure pred nedeljskim derbijem Mure in Maribora v soboški Fazaneriji? Brez skrbi, ne gre za to.

Polovična zasedenost stadiona

Sedeži na tribunah Ljudskega vrta so črno-belo podobo dobili zaradi zadnjih ukrepov proti širjenju koronavirusa.

Glede na zadnje vladne ukrepe je za tekmo s Tottenhamom dovoljena samo polovična zasedenost stadiona. To pomeni, da je lahko zaseden samo vsak drugi sedež, vmes pa mora biti eno sedišče prosto.

Tako lahko zapišemo, da bomo po zaslugi ukrepov pristojnih služb na zadnji domači evropski tekmi Mure deležni tudi posebne koreografije.

Sedežni red bo spremenjen

Zaradi teh ukrepov bo na četrtkovi tekmi spremenjen tudi sedežni red, pri Muri pa imetnike vstopnic pozivajo k razumevanju, saj nekateri ne boste mogli sedeti na mestih, ki so vam pripadala ob nakupu vstopnice.

Za vstop na tribuno je potrebno izpolnjevanje PCT pogoja ob predložitvi osebnega dokumenta, obvezna pa je tudi uporaba zaščitne maske.

V izogib gneči in morebitni zamudi pa tudi tokrat velja poziv, da se na svoje mesto na tribuni odpravite nekaj minut prej.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gunpowdet (nepreverjen)

V avtoji pa v avtobusaj se fkuper pripelajo na tekmo brez mask, na stadioni na odprejton pa nedo mogli fkuper sideti. Zalost nasih odlocevalskih biserov na celi crti. Zato pa nejden na tekmo.

helmut (nepreverjen)

točno tak takoj prepovedati skupno vožnjo v avti pa avtobusi.

In reply to by Gunpowdet (nepreverjen)

Tele vizor (nepreverjen)

Imaš televizijo?

TV couch (nepreverjen)

Doma na kavci lepou v mejri s kokicami. Pa gda vec nemo mogo tou zalost gledati pac preklopin na pornice.

Gost81 (nepreverjen)

Na tekmo lehko idejo le tisti ki izpolnjujejo PCT se pravi zdravi, a kljub temu neke omejitve, zopet ena cvetka naše nesposobne vlade in strokovne skupine.

Vice Vukov (nepreverjen)

Točno to san si brodo! Saj pa to nema v riti mesta. Logika 1000

In reply to by Gost81 (nepreverjen)

Starejše novice