Slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar ima za seboj odlično pripravljalno obdobje in optimistično pričakuje novo sezono, kjer bo slabši lanski sezoni spet ciljal na najvišja mesta v svetovnem pokalu, sporočajo iz Smučarske zveze.

Sezona svetovnega pokala v smučarskem krosu se bo pričela 5. decembra s tekmami v francoskem Val Thorensu. Filip Flisar jo že nestrpno pričakuje, saj pravi, da je že v tem trenutku zelo dobro pripravljen, poroča STA.

Sklepne priprave pred samim tekmovanjem pa bo, sodeč po trenutnih napovedih, opravil na Švedskem, kjer so obljubili, da bodo pripravili dobro pripravljeno ski kros progo za trening.

Flisar v letošnji sezoni ponovno pričakuje, da se bo na tekmah uvrščal med najboljše. Do tega trenutka je opravil večje število treningov, kot je bilo to v navadi v zadnjih nekaj letih. V pripravljalnem obdobju je tudi zelo dobro sodeloval z moško reprezentanco za hitre discipline v alpskem smučanju, kar je njegovo smučanje postavilo na še višjo raven, še poroča STA.

Veliko pozornosti je namenil tudi svojemu zdravstvenemu stanju, saj je imel v pretekli sezoni kar nekaj težav s srcem. Opravil je številne preglede in hodil na terapije, tudi kondicijski trening je malenkost prilagodil svojim težavam, zdaj pa pravi, da se počuti odlično in spet uživa v tem kar počne.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dF (nepreverjen)

on je svoje odjebal na Ptuji

? (nepreverjen)

A je že odslužil in plačal za sranje, ki ga je delal na Ptuju?
A je vojska uvedla disciplinski postopek zoper svojega pripadnika?
A sta policaja, katerima je polomil službeni avtomobil le tega popravila na lastne stroške ali pa je to plačala policija/davkoplačevalci?
A ga bodo še vedno vabili v Beltince na rekrutacijo kot vzornika mladim?

administrator (nepreverjen)

ALI JE KDO ŽE VIDEL PAMETNEGA POHORCA
IN ZELENEGA PSA

Starejše novice