Tako je na včerajšnji novinarski konferenci dejal trener Bogatinov, potrdil pa je tudi Draković.

"Filip Draković je zapustil Muro," je na včerajšnji novinarski konferenci po tekmi dejal Oliver Bogatinov in tako zanikal pisanje klubske spletne strani, ki je zapisala, da mladi vratar ne bo v golu, ker je poškodovan. Slabši rezultati, nekatere individualne napake, pa še kritika Bogatinova, ki je bila kaplja čez rob za Drakovića. Slednji pravi, da možnosti pogovora ostajajo, vendar naj bi bilo to zaradi odnosov nekaterih v klubu težko. Draković, ki ni imel profesionalne pogodbe, zaenkrat ponudb drugih klubov še ni prejel, sedaj pa se bo posvetil opravljanju študijskih obveznosti.

S spleta

Komentarji (19)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
mcmario

ma naj se jebe tej bogatinov ;/ zaradi njega do še dosti odisli..

jonie

plačajo jin naj pa nede nišče odišel

delija

Jaooo ka se tu dogaja,tou je višek vse skup.

rumble on

V ton primeri je ne problem v denarju...ampak v odnosu!!
Hvala ti bogatinov!!!

LouLou

Topič,Bogatinov spakivajta kufre pa ita nekan,ker je sramota to ka vidva delata,cela slovenija se nan smeji!!! Pomali mo začali izgubljati igralce,sramota. Zajebo si celo ekipo bogatinov,spravi se že nekan ka te nišče ne prebavla.

stipko

Filip ne sekiraj se, itaq boš prej ali slej dobil boljši kljub, kjer te bodo vsaj cenili, ne pa kot tukaj v domačem klubu. Tvoje kvalitete itaq niso sporne ;-)

mcmario

drakovic ista pesem kak handanovic pri sloveniji ....tak ka pride njegov cajt za bokse klub

tjas7greg

Draković, ki ni imel profesionalne pogodbe :( PA KA JE TO ZA AMATERSKEGA KLUBA :( Filip hvala za vse odlične obrambe pri Muri:)

okroglazoga

Se strinjam z njim ka odišo zaradi pejnez, ampak ka je odišo zaeadi KRITIKE!!! pa te bi rad profi fuzbaler bil, pa gnes golmani morejo z nogo tude obvladate, nej pa ka nevej žoge brsnite..

spss

Če je poškodavani naj ne brani - vidli smo ka zamenjava obstaja !
Edijno vprašanje tu je zakoj je nej mel pogodbe ? in kaj je z denarjem ?

Kak tretje pa roko na srce krijv ali nej, mamo 2 največ prejetih golov v ligi in 3 najboljši napad lige. Tak ka posredno je kriv za stanje na lestvice in če te trener pokritizera se popraviš in poboljšaš nej pa kujaš mulo kak tri letno dejte !

rumble on

Pa če je trener čeden bi verjetno on moral povedati ŠTO naj brani. Ali?? Kdo sestavlja to našo ekipo?

ales400

Drugje ga bodo vsaj cenili!

pubi

Nisem bil preveč navdušen nad Drakovičem

tjas7greg

Hodiš redno v službo pa nemaš plače ne pogodbe. S svojim delom in dokazovanjem rešiš firmo pred razpadom. Zaradi težkega dela na terenu ne hodeš v šolo itd. Čez 5 meseci pa te neki prišlek jebe, ker si zamuda na šiht. Nekak tak no. Ka bi vi napravile?

Še tak čuda ka ta naša ljubljena firma sploh obratuje :) Če je to odnos do naših mladih legend te Mura ešče dugo nede profesionalizma vidla.
Pa lep pozdrav vsem štenkašom.

komentator

GE BI SAMO PITO KA NEJSE JE NEKAJ GOVORILO KA DO NIZOZEMCI DALI PENEZE ZA PLAČE????? ON JE ODIŠO KA NEJE DOBO PLAČANO.... pa kelko čujen ta še dva ali trije odišla. Te do pa palik Celeca krivili ka so igralci šli

pink panter

če ni imel pogodbe, lahko odide. Če pa odide, ker ga je nekdo skritiziral, pa neka mu je sa srečom. Da bo kje uspel, bo je potreboval ogromno, vsaj 200% več od tistega, ki kritiko sprejme in se poskuša izboljšati.

Malo više je nekdo napisal mlade legende. Ha,ha za crkniti. Če si legenda, nisi mlad. Če si mlad, nisi legenda. Uči i šuti!

pozdraf

sportal

mladih legend?? Ge pa je Sreš hm ?Na posoje(ND BELTINCE) vsi ste pozabile na njega? Zdaj pa neka vsi drakovica v oblake RIVLETE? Da de fajo sau te tak rajse ne objavlajte članka ! MURA JE EKIPA IN NE KLUB POSAMEZNIKOV!!!!!!! ENKRAT MURA VEDNO MURA!!!!

mcmario

PAMETNA ODLOCITEV DRAKOVICA....NAJ ONI DELAJO BREZ PLACILA....TAK LEKO ZA AMATERSKI KLUB TUDE BRANI....DRAKOVIC NE DAJ SE TI SI ZA NJIH ZAKON...KAKSEN SRES DAJ NE SERI....DRAKOVIC JE BIL IN DE OSTAL....

Spy

Ka točno si zaj ščel z Srešon povedati??

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice