Za vikend je bil odigran šesti krog v Prvi slovenski nogometni ligi, tudi tokrat pa je bila izbrana idealna enajsterica kroga.

Mura, ki je doma s 3 : 2 premagala Aluminij, ima tokrat v idealnih enajst dva svoja predstavnika. To sta Rok Sirk, ki je zablestel s hat-trickom in Luka Bobičanec, ki je vseskozi predstavljal nevarnost za gostujoča vrata, obenem pa je asistiral za prvi zadetek.

Med idealno enajsterico so se znašli vratar Jasmin Handanović (Maribor), obrambno četvorko sestavljajo Aleks Pihler (Maribor), Elvedin Džinić (Celje), Žiga Lipušček (Gorica) in Uroš Celcer (Gorica).

Na sredini je trocija Rok Kronaveter (Olimpija), Nino Pungaršek (Celje) in Luka Bobičanec (Mura), medtem ko napadalni trio tvorijo Rok Sirk (Mura), Andres Vombergar (Olimpija) in Mitja Lotrič (Celje). Za najboljšega trenerja kroga je bil izbran Dušan Kosič iz Celja.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hmmmmm (nepreverjen)

Nemogoče. Kak so na NZSji takšni amateri. Vejpa če največji znalec na vsakon področji, tujec, pravi, ka je Bobičanec slab, te tau vala... Ovi amateri ga pa v postavo kroga dajo... Aja, pa zakoj me ne čudi, ka tujec kak prvi komentejra to novico?

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Če si do zdaj gledal vse tekme Mure v prvi ligi - sam sem jih - , si sam videl, da Bobičanec ni skoraj ničesar pokazal, zato ga je Simunđa večkrat zamenjal. Ups, enkrat je pokazal kako se penal ne sme streljati, ker je njegov strel golman ubranil!!!

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

busybee (nepreverjen)

Tujci je Bobi v nosi, ker je z njegvoga kluba odišo v bokšoga...NIČ DRUGEGA NI.

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Zakaj ga je Šimunđa večkrat zamenjal??? Ker na igrišču ni nič pokazal!!!

In reply to by busybee (nepreverjen)

-- (nepreverjen)

zanimivo teorijo maš ti to. če si zamenjane si slab.. haha.. torej da je biu v barcelone zamenjane Iniesta, je tude biu slab(pač en primer san samo dau)? segli ka je odšpilo vrhunsko tekmo.

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Mislim, da bo Bobičanec v Novi Gorici dal štiri gole in bomo vsi videli njegovo kvaliteto!!! Ne bo potrebno nič več pisati.

In reply to by -- (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Vsa čast Sirku. Bil je zares dober.

busybee (nepreverjen)

ECEK ČUTI I NE PJEVAJ

Starejše novice