Za nogometaši PLTS je že 25. krogov v letošnjem prvenstvu. Tudi tokrat imajo črno-beli svoja predstavnika v idealni enajsterici.

Mura je v 25. krogu Prve lige Telekom Slovenije gostovala v Gorici in prišla do druge letošnje gostujoče zmage. Črno-beli spomladi še posebej blestijo v obrambi, saj so na šestih odigranih srečanjih prejeli zgolj dva zadetka.

Svoje delo so Muraši tudi tokrat opravili z odliko, zato ne čudi, da sta se v enajsterici kroga znašla dva nogometaša iz obrambne vrste. To sta Žiga Kous in Aleksandar Bošković, ki je dobro nadomestil kaznovanega Matica Maruška.

Na vratih tokratne idealne enajsterice je Grega Sorčan iz Gorice, v obrambi sta Žiga Kous in Aleksandar Bošković iz Mure, Saša Ivković iz Maribora in Aljaž Krefl iz Rudarja. Obrambno linijo sestavljajo Damjan Trifković iz Rudarja, Amirja Derviševića iz Maribora in Stefana Savića iz Olimpije. Napadalni trio sestavljajo Rok Kidrič iz Olimpije, Milan Tučić iz Rudarja in Slobodan Vuk iz Domžal. Trener kroga je Almir Sulejmanović iz Rudarja.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sijo1972 (nepreverjen)

Upam da jih bo po naslednjem krogu vsaj pet.

Ne laži (nepreverjen)

Čas je za zmago Mure v Celju pa skok na lestvici.

Starejše novice