Za vikend je bil odigran deseti krog v Prvi ligi Telekom Slovenije. Mura je prišla do zmage nad Celjem, v enajsterici kroga pa sta se tokrat znašla dva člana črno-belih.

Mura je po zadetku Amadeja Maroše iz enajstmetrovke premagala Celje in se prebila na tretje mesto državne razpredelnice. Varovanci Anteja Šimundže so še tretjič zapored svojo mrežo ohranili nedotaknjeno, v enajsterici kroga pa sta tokrat Matko Obradović in Matic Maruško.

Kot že rečeno, na vratih idealne enajsterice je tokrat Matko Obradović, v obrambni vrsti pa so poleg Matica Maruška še Mario Jurčević iz Olimpije, Ivan Kontek iz Aluminija in Denis Klinar iz Maribora.

Vezno linijo sestavljajo Tomislav Tomić iz Olimpije, Matic Vrbanec iz Aluminija in Aleks Pihler iz Maribora. Napadalni trio tokrat tvorijo Luka Zahović iz Maribora, Slobodan Vuk iz Domžal in Ante Vukušić iz Olimpije. Trener kroga je Slobodan Grubor iz Aluminija.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Istina2019 (nepreverjen)
zdaj (nepreverjen)

Pa to ni res, pa je. Če ste vi normalni, ki ste Obradoviča dali na prvo mesto, pol ni čudno kakšni ljudje tudi v športu
imajo zadnjo besedo. Pa dajte kakšen posnetek, ali obrazložitev, ki bo nas prepričala. Bože mili, samo da sem mlajši, tudi jaz bi imel šanse.

Hmmmmmm (nepreverjen)

Zakoj pa bi naj bil što drugi golman kola? Daj kakšen posnetek pa obrazložitev, zakoj bi si šteri drugi zaslužo to...

In reply to by zdaj (nepreverjen)

Diktafon (nepreverjen)

Komaj čakan kda da z glavo gol mulic sigurno de v toj enajsterici ??

Pille (nepreverjen)

Sodnik kola pa je verjetno Kajtazović?

Starejše novice