V Avstriji, natančneje v Hartbergu, se je odvijal "Teden kolesarstva 2018", ki je bil sestavljen iz prologa, gorske dirke, štirih cestnih dirk, vožnje na čas in gorskega šprinta.

Tedna kolesarstva so se udeležili tudi kolesarji Športnega društva Team turbo Tropovci. Dušan Hajdinjak in Goran Salavec sta tekmovala v najmočnejši kategoriji "Amaterji/U23/Mladinci", Dominik Ketiš in Radovan Rac pa sta tekomovala v svoji starostni kategoriji, torej v "Master 1".

Najboljše rezultate v svoji skupini je dosegel Dominik Ketiš, in sicer z drugim mestom na cestni dirki v Schölbingu in s tretjim mestom na cestni dirki v Kaindorfu.

V generalni razvrstitvi po času je Dušan Hajdinjak v svoji kategoriji osvojil tretje mesto, Goran Salavec pa deveto mesto. Dominik Ketiš je bil šesti, Radovan Rac pa deseti.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
3234587 (nepreverjen)

Bravo dečki. Novica, ki ne omenja kdo je bil zmagovalec je bolj tak tak. Samopromocija.

3543643543654 (nepreverjen)

Pa ka zaj, če je samopromocija? Sakši ka neka dela in je v nekon uspešen je veseli, če za njegove uspehe izve čim več lidij. Že zaradi potencialnih sponzorov in zaradi lastnoga zadovoljstva in motivacije. Eni se li morete ob vse obregnoti in se pametni delati.

In reply to by 3234587 (nepreverjen)

biciklist (nepreverjen)

BRAVO! Čestitke vsem štirim. Le tako naprej!

Starejše novice