V vodstvu črno-belih verjamejo, da bodo dopolnitve popolne in pravočasne, Gregorič potrdil premike na finančnem področju.

Licenciranje je pred vrati, pravzaprav se je prvi rok za oddajo dokumentacije že iztekel minulo soboto. Potrebno dokumentacijo so pravočasno oddali tudi pri Muri 05, kjer pa bodo v prihodnjih dneh svojo vlogo morali še dopolniti in izpolniti predvsem kriterije na finančnem področju. Iz Kopališke 45, kjer domuje Mura so nam poslali kratko izjavo za javnost:

"Dne 31.3.2012 je bil rok za oddajo licenčne dokumentacije. Naš klub je v predpisanem roku dokumentacijo tudi oddal. Le to bo potrebno dopolniti predvsem na področju finančnih kritirijev, in sicer v roku, ki ga bo predpisala NZS. Upravni odbor ND Mure 05 trenutno pelje aktivnosti, da bodo te dopolnitve popolne in pravočasne.

UO ND Mura 05".

Topič verjame v pridobitev licence, Gregorič potrdil določene premike gled financ

Seveda vsi ljubitelji soboške Mure upajo, da bodo zgornji zapisi soboškega prvoligaša dejansko držali, predsednik kluba Miroslav Topič pa nam je povedal, da verjame v pridobitev licence. Kar se tiče sodelovanja z Italijani ostaja skrivnosten, stvari pa naj bi se odvijale v pravi smeri. To nam je za vikend preko maila potrdil tudi Kristjan Gregorič, ki je zapisal, "lahko samo potrdim zainteresiranost investitorja v projekt in potrdim, da se tudi na finančnem področju nekaj premika v pozitivno smer".

S spleta

Komentarji (24)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pizdun

zdaj pa enjajte že enkrat napizdavate narod z teme Italjaname pa ka je z vame se vrede, eh eh eh

okroglazoga

Ne se zajebavat Topić! Sam mislin, ka do licencejranje v dopolnitvi spravili skaos, ampak Topić enjaj zajebavate narod pa igralce!

joshy

bau... drüge keden... xD

Vipko
čevapčič na ražnje

.. meni je že tudi kakšna pravla, ka bau, prej ka drugi teden, pa te vseeno nikaj nej bilauj nej trejči, nej štrti teden etc., .. ge san pa li mislo, ka bau, ka neka bau .. :)

.. pa dobro, ka je zdaj s tau Muro? Ma što insajderske informacije? Ka zdaj, bau? Nede? Tau te buje no .. :)

.. no, na konce de najbaujkše tak, ka se marbit kakšni domači veljaki odlaujčijo pa malo vkuper stopijo pa kakšne skrite pejnazge ven potegnejo pa tej drobiž od 300 jezero ojro vkup naškrablejo, ka tau našo vukojebino od Mure rešijo, naj špila do konca te zdaj tau sezono v 1. ligi, ale? :)

iggy pop

ja skoj pa te dobili licenco??? Lepo nazaj v najnižjo ligo,pa vse od začetka;pa naj bo MURA 12!

zmagovalec

iggy-ne obremenuvle se.............

bojci19

Pomojem bodo dobili licenco (nekak bo že nogometna zveza to zaigrala). Malo logično pogledajte....če izpade mura05 in nafta in še kdo....kdo bo potem sploh igral v prvi ligi:)
Naša prva liga je totalno za K****. Pri največji derbijih je po 500+ gledalcev.
Tako, da k večjemu lahko samo pride do znižanja števila ekip v prvi ligi!

bojci19

Glede denarja, pa itak igralci + trener ne bodo dobili. Dobili bodo nekaj mapak ne vse. Vprašanje je ali malo ali pa malo več.
Glede njihove vztrajnosti,, pa kam bodo šli drugam igrat? Saj pa v večini so klubi v Pi***.

Glede uprave pa se mi več ne da izgublat besed. 90% vas je totalno spremenilo mnenje. Škoda,da niste to prej spregledali:(

lujz1

bojci19 maš prav.......slovenska 1. liga de mogla generalno spustite standarde....plače igralcev, sodnikov, trenerjev, takse NZS.... Manj varnostnikov.....Stroškovno, de verjetno mogla prijti na nivo 3. lige.....300.000 € na leto na klub.......ali 1. lige nega

Vipko
čevapčič na ražnje

"Glede njihove vztrajnosti,, pa kam bodo šli drugam igrat? Saj pa v večini so klubi v Pi***."

.. eti 40km prejk v Avstrijo v 5. ograček ligo .. sigurno bi več dobili, kak so dobili pri Muri v 8-ih mesecih .. :)

.. daj, čevapčič, ne zajebavli .. :)

borac

Vsebina komentarja

borac

Vsebina komentarja

uzk

NZS si nemre privoščiti, ka de v prvi ligi menje kak 10 klubov, ker te klubi z te lige nemrejo tekmovati v tekovanjih, ki jih prireja UEFA (liga europa, liga prvakov) ;)

picek

uzk tako je.
zaradi toga je mura prišla v prvo ligo

uzk

in zaradi toga de mura ostala v prvi ligi.

pizdun

samo što de šenke špilo

ponosen_prekmurec

nekak licenca de. V najslabšon primeri de Štihec "prisiljen" v to, ka de mogo dati peneze. Sicer pa, Nafto tudi rešuje lendavski župan, zakaj nebi bilo enako v MS? Ne pa ka se samo delajopodvozi mostovi čez ledavo ali kanal keroga nišče ne nuca...

ponosen_prekmurec

*delajo podvozi pa mostovi...

jamaicca

Vsebina komentarja

jamaicca

čas bi bil ka se njin v glavi kaj premakne ten glavnin ka pridejo k sebi zdaj bi že sakši norec prišo nej pa tej pametnjakoviči

jimmy80

lujz 1 pa čvapčič, se čist strinjan...tak je pa nikak inaček

andrej_m

ka so dokumentacijo v slovenščini ali italjanščini oddali ?

landon

seveda občina de rešavala Muro pa župan :D najbole ka se to zgodi, kak če neje že zadosta vedno mogla občina posegati tudi v prešnjih letih..iz občinskoga proračuna do pa dobili velke pare, kere so tan zaradi nas davkoplačevalcov in te damo muri ka opet z****** vse?! daj bojte resni, rajši zidajte podvoze pa nvn ka vse ka mo MOGOČE gospodarsko napredovali nej pa vlagati pejneze nekan od koj nemamo nič. Tudi ge man rad Muro pa vedno mo jo meo ali ka do se tak na silo davali pejneze iz vsepovsod ka de se reševalo ka VEDNO (očitno) nešče pripela na rob propada za to pa absolutno nejsan..

Vipko
tinka78

Zdaj komaj berem to bedarijo o tem, da bi po mnenju ponosnega_prekmurca župan oziroma občina morala financirala delovanje kluba. Saj se hecaš, ne? Občina jim že tako ali tako posredno financira delovanje s tem, da jim daje v uporabo mestni stadion, zdaj jim bo zgradila še reflektorje, na koncu pa bi jim naj še dajala denar? Ko bodo igrali fuzbal iz dobre volje ja, dokler pa se bodo klinci, ki brcajo žogo, vozili z BMWji, Mercedesi in Audiji, pa nikakor.
Ta tvoja primerjava z mostovi in podvozi pa je tako ali tako nevredna komentarja.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice