Tekmi Mure in Sturma bi naj prvotno potekale brez gostujočih navijačev. A UEFA si je očitno premislila.

Na tribunah stadionu Fazanerija je opaziti Avstrijce, uradni napovedovalec pa je tik pred pričetkom tekme najavil, da se bodo lahko tekme na sosednjem Avstrijskem udeležili tudi navijači NŠ Mura.

Dobra novica: UEFA je izjemoma dovolila vstop gostujočim navijačem.

Zakaj je UEFA sprejela to odločitev, ni popolnoma jasno; ta prepoved namreč trenutno velja za vse tekme po njenim okriljem.

Tako lahko nogometaše Sturma na današnji tekmi podpirajo njihovi, navijačem NŠ Mura pa bo dovoljen vstop na tekmo v Gradec.

Muraši bodo lahko na povratni tekmi torej le dobili podporo pristašev, ki jim bo pomagala bolje odigrati tekmo na gostujočem terenu.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vodka (nepreverjen)

Gringosi naj si poglednejo v kakšnon stanji so bili navijači Graza. Normalni pa korektni ne pa zakajane ali zapiti kak večina njih. Pa na srečo ne vsi ali tisti ostalim gringodom in Muri delajo sramoto.

Biils (nepreverjen)

Pa dobro pm ka je tau zaj!? Nite do sredine nemrete nej ka bi se prek prisle...presing majo, van pa Obradovic mece zogo na 15ko,mislen ...

.... (nepreverjen)

Gringosi naj pazijo, ka jih tej Avstrijci nedo nasekali usred sobote, najboše ka še par vor po tekmi v boksi ostanejo, ka ovi domov odidejo.

BG89 (nepreverjen)

Po tv se samo ove cuje..

BG Sturm (nepreverjen)

To pa je bilo navijanje za svoj klub. Celo tekmo ploskanje in petje navijaških pesmi. Slovenski navijači se lahko učijo kako se podpira klub.

Lolll (nepreverjen)

Katastrofa, tej nerazgledane gringoje te v sirni svet pošilali, vejpa niti do maribora se nevejo pelati. Sramoto te napravili slovenskomi narodi z vasin obnasanjon.

Starejše novice