V soboškem odbojkarskem prvoligašu je prišlo do kadrovskih sprememb. Po dolgih letih se iz mesta glavnega trenerja članske ekipe poslavlja Dejan Fujs.

Tisti, ki podrobneje spremljate odbojko in Panvito Pomgrad, ste na zadnjih tekmah že lahko opazili, da na klopi ni bilo dolgoletnega trenerja Dejana Fujsa, ki je poleg trenerske vloge, opravljal tudi vlogo športnega direktorja.

Namigovanja, da se poslavlja s članske klopi, so tako dobila tudi uradno potrditev, kar je za naš medij potrdil član upravnega odbora Roman Ratkai, ki bo odslej tudi opravljal vlogo športnega direktorja.

"Upravni odbor se je odločil, da bo delo glavnega trenerja opravljal Sašo Topovšek. Dejan Fujs bo odslej vodja mlajših selekcij odbojkarske šole, torej vse od mini odbojke do mladincev," nam je povedal Ratkai.

Fujs ostaja v klubu, Ratkai športni direktor

Dejan Fujs tako še naprej ostaja v klubu, a bo imel drugačno vlogo kot doslej. Po odločitvi upravnega odbora, pa bo Ratkai tisti, ki bo odslej opravljal vlogo športnega direktorja.

"Mene so postavili za športnega direktorja. To je nova situacija v klubu, nekoliko posodobljena s kadrovskimi spremembami. Odločili smo se, da bomo stvari poizkušali naprej peljati na nekoliko drugačen način," je še dodal Ratkai.

Komentarji (16)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lolipop (nepreverjen)
AleŠa (nepreverjen)

Na plačilni pa ostaja ... hahaha

finifalus (nepreverjen)

bouge mlade, njin de se še sfuzlalo in zamerila odbojka

Stari analitik (nepreverjen)

Ne samo Gezo ka ste zamenjali.... Mogli bi še zamenjati enga šlefetaša debeloga očalastoga ka misli ka je cela Panvita, pa Pomgrad pa odbojkarski klub njegov. Pa ka brez njega nega odbojke v soboti.
Okrog se hvali pa gobca... Hmmm... Nemren to javno napisati, ali Ratkai ce si pravi ded te bos ga spakivo z kluba... Ze predugo drek mejsa, pa gobec vrti. Malo preverite po terene ka gobca ka vas nedo kriminalisti prisli nekega ranega jutra iskat zaradi njegovoga gobca... Na dvema stolcama sedi...

Ujdalabda (nepreverjen)

Se popolnoma strinjan. Istina!

In reply to by Stari analitik (nepreverjen)

Nec (nepreverjen)

To mislite ovoga ka se okrog po gostilnaj hvali ka Polanic pere pejneze prek sporta??
Dajte njemi žogo v roke pa naj se malo gible ka nede tak zamščene.
To te ka pogostilnaj razlaga steri pomgradovi šefi vse dobivajo prek povratnih linij velke pejneze v žepe. Pa odpišavlejo stroje ka jih cisto poceni prodajajo svojim kooperantom, ovi jih drago prodajajo te pa njim gotovino na roke davajo?
Velki ptič je te sekretar... Ce nega njega, nega odbojke v soboti.
V nogometi je vec nej mogo ostati ka se je obcinska politika cuj mesala,v odbojki pa je on CAR.
Pa obnasa se tudi na nivoji enga 6 mesecov staroga psa...

Lačeeen (nepreverjen)

Bi mogoče kdo kaksen sendvič z pohanim mesom??? Šankretar zrikta. Ni problema. Pa še enga za sebe ka ne shujša slučajno kaj.

Tolkian (nepreverjen)

Krof duško je itak klovn toga kluba

Žeeeden (nepreverjen)

Cuj k sendvici se lejko naJoči še pomfJi, pa šnita paJadajsa, pa cuj dobiš najcenešo vodo z Tuša ka te nede pJežigalo. Če si pa fejst žeden pa lejko dobiš tJi flaše vode,ali pa štiJi...

krobikar1

Rejsan san se nasmejo v nulo,....spomnin se...ime, pJiimek pa dJugi C Jazjed,....v nuuulo

In reply to by Žeeeden (nepreverjen)

Ujnedalabde (nepreverjen)

Pa ne pisi ka je on krof klovn toga kluba.
On je zrikto vse te velke sponzore.

Ce nebi dali donacijskih sredstev bi pomgrad odpovedo vse zavarovalne police, pa tankat bi tudi sli drugam avtoje. Najverjetneja v sosednjo Avstrijo ali pa Madzarsko. "Znas kelko je to pejnez dnevno pa mesecno pa skozi celo leto...???" - njegove besede!

"Pogoj san njim postavo. Ali date ali idemo drugam".To se je hvalo v gostilni. Nej je on samo tak. Vplivna mocna osebnost je on v zakulisji toga kluba.

"Glavni v financaj pomgrada je glavni v klube. Ka lejko prenakazujejo pare. Upravni odbor v klube je pomgradova zasedba. Zakoj? Tak se lažje pride do gotovine." To razlaga po gostilnaj, te kda šče izpasti pameten pa pomemben. Ali očitno to njegovih šefov ne moti.
To je istina ka se hvali.
"Ge je Polanic tam san ge. Od fuzbala je odišo pa me je proso če pridem v odbojko". To so njegove besede iz gostilne.

Tolkian (nepreverjen)

Približno isto san ga ge tudi čuo gučate :D Soboška's finest

In reply to by Ujnedalabde (nepreverjen)

ajajajajajajaj (nepreverjen)

Vsi vi ki imate vse te informacije, preverjene, seveda. Zakaj se ne predstavite z imenom in priimkom in poveste resnico. Menim oziroma sem prepričan, da vse kar pišete, pa res ni moč pripisati Dušanu. Jaz ga poznam v dobri luči. Pa že kar nekaj časa sodelujeva.

Ujnedalabde (nepreverjen)

Dober clovek. Srce bi ti dal. Naredi!, zrikta vse kar se da pa se tisto ka je nemogoce zrikta.
Ali ma problem, ka njemi jezik pa pamen ne funkcionerata siinhrono. Jezik opleta vsaj 1 teden pred pametjo. Ni skodozelen, resnicoljub, postenjak, ampak jezik njemi prehiteva razmisljanje. Nebi skodil namerno nikomur nikoli.nebi vzel nikoli nicesar kaj ni njegovo. Nikoli. Ampak ne zaveda se kaksno skodo povzroca nekomu s tem da ne razmislja dovolj hitro.

Hmmmm (nepreverjen)

Zalostno je to kda telko star ded razmislja kak 5 let star otrok...

vejkibrat (nepreverjen)

Ke Duško, on je kuja osedlo, jahali pa so ga drugi. Geza je šinfo, se drl na igrače in sudije, ponašal ko Zaho, in končno je padno... Že to je dosta, škoda Ukija, Urbana, Ajleca...vse je on nateral, ke jih jim je uničo dostojanstvo in kazo svojo več vrednost na njih.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice