Ob 18.30 se bo začel izredni zbor članov Mure 05, na katerem bo odstopil upravni odbor, na osnovi mladinske šole pa bi se naj oblikovalo člansko moštvo nove Mure, ki že ima spletno stran.

Poročali smo že, da bo danes odstopil upravni odbor Mure 05 v zasedbi Horvat, Cipot, Kuronja in Činč. To se bo zgodilo na izrednem občnem zboru, ki se bo na Fazaneriji začel ob 18.30. Na dnevnem redu je tudi točka o nadaljnjem delovanju društva. Nov klub bo, kakor smo izvedeli iz neuradnih, a zanesljivih virov, člansko moštvo zgradil na osnovi mladinske šole, ima pa tudi že svoj tviter profil.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
serif (nepreverjen)

me prav zanima, če de što ki so bili na vodilnih stolčkih kaj odgovarja za svoja dejanja???? oz. se bo vse slabo pozabilo, edino podjetja katerim so dolžna bodo spet "odgovarjala" s tem da bodo mogla pozabiti denar, ki so ga posojala temu društvu.
ONLY IN SLOVENIA

slovan

Komedija...

RobertH

žalostno in sramotno.....

rasin

Tao je najbaokše klub zapravite te pa rejp med nogej pa nasvidenje.Zdaj se malo pritajijo te gda mura prijde nazaj v drujgo ali prvo ligo pa do pa z fsejme štirame škrabale ka v klub prijdejo.

komentator

HAHAHAHAHAH "Zbor članov se je torej končal še preden se je zares začel,...!!!!!!""""""""""""" tAK KA SO ČISTO NERESNI

RobertH

nazadnje de sploj Murska Sobota ostala brez fuzbala.....

švabo

Sobota nede brez fusbala, saj se že ustanavla novi klub. Mura 05 pa ide v stečaj, ne glede na današnjo neuspelo izvedbo izrednega zbora članov mure 05.

black panter

prokleti govnari,zapravili ste muro

Starejše novice