Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Nekdanji pomočnik Anteja Šimundže pri NŠ Muri se bo preizkusil v vlogi glavnega trenerja Triglava iz Kranja.

Člansko zasedbo NK Triglav Kranj bo v prihodnje vodil Damjan Gajser, so razkrili na spletni strani kluba.

50-letni Kidričan je bil zadnja tri leta pomočnik Anteju Šimundži pri murskosoboški Muri. Kot pomočnik trenerja je bil del Mure od začetka 2. SNL do vrnitve v prvo ligo, udejstvovanja na evropskem prizorišču in letošnjega vrhunca – osvojitve Pokala Slovenije.

Starejši od bratov Gajser, Saša je pomočnik trenerja v NK Maribor, je lastnik UEFA Pro trenerske licence in bo v prihodnost popeljal člansko ekipo bordo-belih. S klubom je podpisal dvoletno pogodbo, v strokovnem štabu pa ostajata tudi Vlado Šmit, ki bo Gajserjev pomočnik, in trener vratarjev Damir Botonjić.

"Vsako o obdobje, dobro ali slabo, se enkrat zaključi. Za mano je lepa izkušnja pri Muri, zdaj pa je čas, da stopim na samostojno trenersko pot. Ponosen in počaščen sem, da me je Triglav izbral za glavnega trenerja in mi s tem dal priložnost, da pokažem svoje znanje. Cilj je ekspresna vrnitev med prvoligaše, to je bilo obojestransko izhodišče ob pogovorih z vodstvom kluba in v tej smeri bo potekala tudi selekcija igralskega kadra," je sprva dejal novi trener Orlov Damjan Gajser ob podpisu pogodbe. 

Damjan Gajser je nekdanji nogometaš, ki je med drugim igral za Muro, Maribor in Olimpijo, bil pa je tudi slovenski reprezentant. Med slovensko klubsko elito je zbral več kot 200 nastopov.

Triglavani se bodo na delo znova podali že danes, ko bo Damjan Gajser prvič na kupu zbral ekipo, ki bo v prihajajoči sezoni nastopala v 2. SNL, so še zapisali na klubski spletni strani.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pejtek (nepreverjen)

Čestitke Damjan. Včasih je potrebno narediti korak nazaj da bi lahko naredil dva koraka naprej. Verjamem, da boš uspešen trener, na Muro pa nikar ne pozabi :-)

Makari Igor (nepreverjen)

Uspešno samostojno pot

beko (nepreverjen)

velik uspeha na samostojnj poti ...dobra analiza nasprotnika je bla v veliko pomoc Simundi srecno///

Gostbg19 (nepreverjen)

GAJSER ČESTITKE IZ SRCA. TO, DA SI POGUMEN IN IMAŠ ŽELJO PO NAPREDOVANJU. NAŠIVA PREKMURSKIVA POMOČNIKA PRI ČLANIH PA RAJŠI PO KAFIČIH " NAPREDUJETA".

moravčan (nepreverjen)

no tako me prav zamia kako dolgo bo ostal z svojimi živčnimi nastopi v muri že znamo kaši je mij ga ne pogrešamo

gringo64 (nepreverjen)

vi nej razultati pa..

In reply to by moravčan (nepreverjen)

pajdo (nepreverjen)

murina pomočnika po kafičima rade analizo o pivaj damjan puno uspeha na samostojni poti boter se pa zna vsega tega

stefka

Gajzer veliko uspeha ti želim da dokažeš ka si bolši od MURINEGA PAMETNJAKOVIČA šiMONDŽE KA DIRIGIRA Z UPRAVO KA SO SLEPI KA NEZNA PRAVO OKREPITEV V KLUB PRIPELATI VSI KLUBI SO SI ŽE ZRIKTALI OKREPITVE EDINO MURA NEJ MIJ MO SE BORILI ZA IZPAD

Starejše novice