FOTO: Foto Bobo
Muraši danes gostujejo v Stožicah. Proti Ljubljani bo krenil tudi črno-beli konvoj več kot tisoč navijačev.

Mura je po odličnem začetku letošnjega prvenstva, treh zmagah in dveh remijih pred novo, zahtevno preizkušnjo. V ljubljanskih Stožicah se bodo danes pomerili z Olimpijo. Pomurske navijače je tako že zajela prava nogometna evforija in veliko število si jih bo tekmo ogledalo v živo. 

V organizaciji kluba bo na pot proti Ljubljani krenilo šest avtobusov in več kombiniranih vozil.

Proti prestolnici več kot tisoč navijačev črno-belih

Ljubljani se torej obeta nova črno-bela invazija; po naših informacijah naj bi se v Ljubljano odpravilo več kot tisoč navijačev Mure. Pred velikim derbijem kroga so v NŠ Mura na svoji uradni spletni strani z navijači delili nekaj napotkov, da bi zagotovili športno, predvsem pa varno udeležbo na današnjem dogodku.

Kot so zapisali, bodo avtobusi iz Murske Sobote odrinili ob 16.30. Sledi zbor v Lukovici in odhod na stadion v črno-belem konvoju.

Navodila za potnike z avtobusi v organizaciji Mure:

- Avtobusi bodo na parkirišče pri BTC-ju (na strani proti Merkurju, kjer bodo rezervirana parkirišča za avtomobile) prispeli ob 16. uri. Odhod iz Murske Sobote bo ob 16.30 uri.
- Vsi avtobusi in kombiji se bodo zbrali v Lukovici, od koder bo ob 19. uri odhod v konvoju proti Stožicam (policijsko spremstvo).
- Razpored po avtobusih je glede na vrstni red kupljenih kart s prevozom (na avtobusih bodo izobešeni seznami).
- Plan prihoda avtobusov na Stožice je ob 19.30.
- Po tekmi se je treba čimprej zbrati ob istih avtobusih za odhod domov (takoj, ko bo možno zapustiti stadion).

Navodila za ostale organizirane skupine:

- Vsi avtobusi in kombiji se bodo zbrali na počivališču v Lukovici, od koder je ob 19.00 uri odhod konvoja proti Stožicam. V Stožicah morajo biti najkasneje ob 19.30 uri, sicer navijači ne bodo pravočasno na tribunah.
- Organizirani prevozi, ki ne bodo v tem konvoju, bi se v Ljubljani zaradi organizacije vstopa na stadion lahko srečali s težavami. 
- Na vsakem avtobusu in v vsakem kombiju mora biti odgovorna oseba.

Navodila za potnike z avti v lastni režiji:

- Parkiranje za navijače NŠ Mura bo pri vhodu 1-2 (takoj ob izvozu iz Tomačevskega rondoja). Po vstopu v vhod 1-2 sledi zavoj desno, od koder bodo reditelji usmerjali na rezervirane parkirne prostore.

V soboškem prvoligašu ob tem vse navijače prosijo za kulturno in športno navijanje ter strpnost pri vstopu na stadion in pri izhodu. 

Vstopnice za gostovanje v Ljubljani je sicer še vedno možno kupiti danes med 9. in 12. uro v baru na stadionu Fazanerija. Cena znaša osem evrov. Paketi z avtobusnim prevozom so medtem že pošli. Vstopnice za Murin sektor je možno kupiti še preko spleta (Moje karte) in na Petrolovih prodajnih mestih. 

Vsi navijači Mure, ki se bodo tekme udeležili iz drugih delov Slovenije in želijo sedeti v sektorjih, kjer bodo Murini navijači, si lahko vstopnice zagotovijo tudi na prodajnem mestu pred stadionom v Ljubljani, a morajo ob nakupu poudariti, da bili v gostujočem delu stadiona.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
nikaaaalo (nepreverjen)

SOBOTAINFO,
ZAKAJ NE OBJAVITE PRISPEVEK:
_https://www.24ur.com/novice/slovenija/dobrodelni-projekt-ki-se-je-sfizi…

delali ste jim reklamo za pobiranje denarja, delali ste reklamo tej dotični ''dobrodelni organizaciji'', dovolili javno blatenje familije...RAZPLET TE ZGODBE PA NE OBJAVITE!!!!!

TA DUNJA VAS JE VSE LEPO NATEGNILA PREKO FBJA IN TAKIH SOICALNIH PORTALOV KOT JE SOBOTAINFO!
Ko sem vprašal na FBju pod njenim portalom kje delata, so me vsi napadli kaj se vtikam v življenje drugih-se grozili so mi s sporočili!
Če delaš v neprofitnem društvu in si brez službe...od česa pa sam živiš?!!! AJA DELAŠ KOT DOBRODELNEŽ IN KRADEŠ:)

MARŠ V PM!

naftaš (nepreverjen)

nikalo
Zgrejšo si temo.

niksooon (nepreverjen)

budalo nad mano..rejsan????

In reply to by naftaš (nepreverjen)

Starejše novice