Kapetan črno-belih je za naš medij povedal, da igralci odloga o plačilu ne mislijo podpisati, a ob tem dejal, da kljub vsemu upajo na ugodno rešitev nastale situacije.

Stanje v Murski Soboti v zadnjem času ni kdo ve kako rožnato, finančne težave pa prav tako niso nobena skrivnost. Pred vrati je licenciranje, usoda le-tega pa je v veliki meri v rokah nogometašev. Ti že kar nekaj časa niso dobili zasluženega plačila, a kljub vsemu igrajo precej nad pričakovanji. Kako dolgo bo temu še tako, lahko le ugibamo, dejstvo pa je, da muraši na čelu s Fabijanom Cipotom ne bodo podpisali odlog o plačilu. Toda kljub temu Cipot verjame, da se bo nastala situacija uspešno rešila.

"Stanje v ekipi je kljub finančnim težavam več kot dobro. Igralci držimo skupaj in na igrišču vedno damo vse od sebe, kar je tudi formula naših dobrih rezultatov," nam uvodoma pove Cipot, ki kljub alarmantnemu stanju ne meče puške v koruzo, a ob tem dodaja, da se igralci ne bodo odpovedali zasluženemu denarju. "Kot sem povedal že za druge medije, igralci ne mislimo podpisati odloga o plačilu, a to ne pomeni, da smo se vdali v usodo. Daleč od tega, še vedno verjamemo na ugodno rešitev situacije," je optimistično razpoložen kapetan črno-belih, ki dodaja, da igralci plačila niso dobili že vse od avgusta.

Zato se je Cipot obregnil tudi ob pisanje našega medija, da naj bi bila določena izplačila mimo računa. "To je čista izmišljotina. Igralci nismo dobili nobenega denarja mimo računa, prav tako dvomim, da se je to dogajalo v drugih primerih. Vemo, da so časi na Fazaneriji težki in takšno pisanje zgolj škodi našemu klubu, ki si prizadeva, da bi kljub vsemu stabiliziral situacijo. Za pisanje neresnic so določeni ljudje v preteklosti morali odgovarjati tudi na sodišču," je kritičen Cipot, ki pa se ob tem zaveda, da so dezinformacije nekaj vsakdanjega. "Vsem stvarem kljub vsemu ne gre verjeti," dodaja steber obrambe črno-belih, ki se bo ta konec tedna s svojimi soigralci mudil v Celju.

"Naslednjo tekmo pričakujemo podobno kot vsako, seveda pa si želimo pozitivnega rezultata. V kolikor se bodo ob tem izboljšale še druge stvari v klubu, smo lahko več kot zadovoljni," nam še pove izkušeni branilec, ki za konec še enkrat več izrazi svoje upanje po rešitvi nastale finančne situacije. "Kot sem že dejal, upamo, da se bo vse skupaj rešilo tako kot se mora," zaključi Cipot, ki se s soigralci ravnokar mudi na sestanku z vodstvom kluba.

S spleta

Komentarji (56)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
copicar

e tak se dela

seblogger

Glede na to, ka se da prešteti na enon od nogometnih forumov, naj bi bil projekt realizirani. Šlo naj bi za 500.000€ v dveh obrokih...

http://nogometni-forum.si/viewtopic.php?f=7&t=22&start=140 (drugi post na strani 15)

2304

Seveda igralci nedo priznali ka so dobili kaj na "rokou" ker te so v prekrški tudi oni. :D Tou kak če majstra ka mi laguno šrajfle pijtan če šušmari kaj... ITAK KA NEJ.

http://blastmagazine.com/wp-content/uploads/2011/02/facepalm.jpg

Spy

"Stanje v ekipi je kljub finančnim težavam več kot dobro. Igralci držimo skupaj in na igrišču vedno damo vse od sebe, kar je tudi formula naših dobrih rezultatov,"...

Zaradi teh dejstev ge pravin ka so tej igralci največji cari na svejti in, če malo pretiravlen, bi si zaslužili nobelovo nagrado! :)
8 mescov špilati brez plače in biti še naprej optimističen... RESPECT! Poklon takšin igralcon!

Kurtos kalacs

CIPOT je LEGENDAAAAAAA

vragtevzeme

ka se tiče sestanka nega nič novoga, v nasl 2 tednih de vse jasno če nej pa gremo v pete ligo tak pač je :) kama je pripelo zdaj topič klub ge ste podpornike oz ritolizce topiča !!

copicar

vragtevzeme ritolizka ti je mama

mura

vsi kere poznate kakšnoga sponzora pomagajte pa najdite !!!!!vse ka se pijše da so igralci dobili denar na roko je izmišljotina dobili so pol plače od zaćetke priprav ( junij) trenutno je možnost preživetja mure 1%! žalostno a resnično

mis

G. Topič se je vsaj trudil nekaj storiti. Kje pa so zdaj g. Polanič in ostali, ka so samo tak baje zaradi g. župana obrnili hrbet Muri? To se treba vprašati! G. Polanič bi samo neka služo, kak če nebi imel že prek preveč, za ubogi narod pa tak nihče nič ne napravi. Jebem politiko in samovšečneže.

denis_525

Vsebina komentarja

hijo312

denar so vzeli mladincem in mlajšim selekcijan da so članam dale ,to starsi sploh ne vejo da so jim vzeli ta denar ki plačujejo članarino in vadnino !!!!!

vragtevzeme

ćopičar ne paše te resnica nei... vrvlen ka bi če bi z nule začnoli topič napravo kai, vendar pa je trenuno nej nič napravo isto je napravo kak Kutoš, Belec itd... ali neman praf ??? ge je tiste proračun ka je bil potrjen neven kelko ?? ge so tej pejnezi kak lejko nešče potrdi proračun za sezono če pa pejnez nega na vidike ??? objasi oz pitaj Topiča kak je to naredo zakaj je pevnika pluvno včasek na začetke pa njemi dal 6 mesečnih plač vnaprej ? zakoj je nej glihe rajše segno v roko pa bi njemi neka malo keša dal zdaj pa njemi je kar fajn napuno žep z dolgon pa obrestmi. čestitam čopičar ti zi zakon v ms !!!

copicar

ka pa motaš brez veze ajde povej mi ali dokaži mi ka je topič tak napravo kak kutoš,belec...

copicar

to se rajši pitaj što je pogodbo napravo z gliho aha na te pa se zdaj pozabi ka so muro pripelali v rit

copicar

zakoj je nej glihe rajše segno v roko pa bi njemi neka malo keša dal zdaj pa njemi je kar fajn napuno žep z dolgon pa obrestmi.
ha ha ha rejsan si betežen neka malo keša naj bi njemi dal lol

vragtevzeme

dug na začetki sezone je znašo 70.000 gnes je št 9x vekša se pravi topič, belec, kutoš nite en nej napravo pod 500.ooo € minus :D zadosta ali
še itak vupan ka de se rejšilo v dobro mure ali kak san gnes čul je možnosti menje kak 0,5 % boš vido kda nemo dobili licence ka so isto napravile te trije kralji :D

vragtevzeme

ma v glavnon doste menje od toga kak je pa zdaj gliha dobo tožbo !!!

13546

mene zanima gde so pejnezi KOPER 4000 PA NAFTA 6500 pa tak naprej pa potporniki topiča sploh ne plačuvlejo kart vragtevzemi ma dosti prav

Direktna

ste bar dobile vazelin ali vas Italjani na süjo nategavlejo? :D

vragtevzeme

ma če bi topič mel bar malo logice bi pazvo domače sponzore skup pa bi njin pravo evo dečko tak je to vsak vlože npr 50 000 €letno v muro od toga pa naprimer 5 % od prodanega igralca !!! in bi bilo sponzorov pa vse, ker sponzor tuj neka čaka nazaj što de ti pa gnes več šenki kai davo !!!

(mislen ka jih 5 najdeš včasek, se pravi to je 250 000 €, en igralec npr fajič bi se odo za 200 000 se pravi 25 € od prodaje ide v sponzore pa živiš merno !!! seveda to nejde tak kak delajo v ms 5 let klub te pa stečaj talentirani igralci odidejo ove kripline tu pistijo od teh pa nemaš +++ ) je logično nei ???

tito81

Od kda ide na stadion 6000 lujde ????? stadion ma 3716 pokritimi sedeži, pa tej nejso nikda 100 % zasedene, sever je vedno na pau punu (ge be mogle gringose bite v kletke tan je skau fraj).
Če odštejemo lastnike letnih kart, VIP karte, otroci kere majo zastonj, pa če klub oda samo 3000 kart je tau 21.000, ( če od toga odštejemo 8,5 % DDV = 19.354 Eur. Kelko pa na tekmo odnesejo redare, pa policija ( specijalce na tekme z Olimpijo) , taka če od prodanih 3000 kart ostane okrog 13.000 Eur je dosta. Nej pa ka se vij razlagate ka klub oda 6000 kart pa z toga zaslujže 42.000 Eur. Taka tau ka je na tekme 6000 lujde je novinarska laž!

BAMBINO

vragtevzeme - dolg je bi na začetke 70.000, + dolg do glihe 83.000.. torej skuper okrog 150.000... al ti ka pišeš ka je zaj 9x več??? govora je za okole 300-400.000 dolga.. fajič je pa trenutno dosta dosta več vreden kak pa samo 200.000.. na transfermarkete se gible cena okrog 500.000 ;)

13546 - to so vse nafudnjene številke!! najbole realne podatke so na strane FOTOULTRAS!!! trbej pa računate tude na ogranizacijo tekme, policija, varnostnike, gasilce, reševalce, komunala itd.. bore malo ti ostane keša..

BAMBINO

no tito, malo si me prehijto :))

copicar

vragtevzeme,tito in banbino sta ti fajn napisala zato ne piši nika na pamet.Kelko ge znan je isko sponzore pri nas samo keri de tak nori ka de kril duge za nazaj ajde povej mi.Z gliho pa je tudi nej gli tak kak ti misliš-neje gliha tak nedužen kak se je delo v javnosti.

tito81

do glihe so bile obveznosti 40.000 eur, na začetke, kelke so pa zdaj obreste pa san baug ne vej

copicar

Lejko pa ti poven eno mojo iskušnjo z tožbami.Ge san tudi tožo muro (tovarno)odpoved san dobo kda je še bil xxx direktor in kda je prišo novi direktor san šel k njemu pa san njemi objasno ka do tožbo zgubili in ka bi bolše bilo ka se zgijamo,normalno novi direktor je nej ščel čuti nika o tem.Na koncu so tožbo zgubili in so mi morali vse za nazaj z obrestmi plačati in še nazaj v službo vzeti.Taka to je nej samo tak kak ti misliš malo njemi porinuti pa de vse ok

BAMBINO

tito ja rejsan je tak,.. samo uprava nej ščela to izplačate (preostale plače, kere so njeme po pogodbe pripadale) in so šli v tožbo, češ, doble mo tožbo,... in so tej znesen prigurale na 83.000.. kar zanesljiva je ta informacija ;)

bojci19

BAMBINO, nobeden ne bo dal za Fajiča 500.000 eurov:) To je znanstvena fantastika! Glede dolga se nebom prepiral, ampak v kolikor sem vedel je bil bistveno manjši kot 150.000 eur.
Po drugi strani pa saj vseeno, še vedno se je zvišal za dobrih 100% (če upoštevam dolg po tvojem komentarju).

tito81, in če ostane samo 13.000 eur, to je tudi dosti! Zelo čudno je kje je ostal ta denar od vstopnin, glede na to, da se je dolg tako drastično povečal.
čuda čuda

tito81

tau so pa njihove pogodbe, očitno nevejo sestavljate pogodbe. kak so naure bilij, pa naj be mladince trenejro, pa ga nebe trbelo izplačate

copicar

kutošo pa beleca bi trbelo za đajca obesiti kak sta nan v oči lagala še zdaj se spomnin ka san bil na skupščini-prasca eniva

tito81

glavno ka on Q7 voze, lopove! on zdaj naj z svoje žepke plača!

BAMBINO

bojci19 - 300.000 pa bi komot dobile :) mislen ka dosta dosta menje ostane, kak pa 13.000.. je kaj istine na ton, ka varnostnik košta 50€/1h??? če ja,.. te so na tekme prote olimpije varnostnike (62) koštale 12.400?? na tekme so prisotne okole 4vre.. ja tito, zato pa je biu Gutalj prote tome, ka se ga odpistij, oz. predčasno prekine,.. ale ove so bli pametne (kutoš,celec in kompanija)

BAMBINO

mislen Belec, nej celec :)

tito81

te ga naj zdaj tej plačajo, nebe zdaj lejko mladijno trenejro ,pa nebe trbelo plačate npr. 80,000 eur, ge be biu tude tak trener ka me odpistijo pa te be daubo 40,000 eur

copicar

proti triglavu san 30 varnostikov prešto

BAMBINO

se strinjan, al ka moreš če so pa tak nore bli, pa takšo pogodbo napravile... meu je fiksno plačo, + 1€ od prodane vstopnice..

copicar

pa tudi gasilci švercajo svoje lidi notri -vido san lastne oči :-)

BAMBINO

copicar - ja, ka so varuvale ove tri pajace :) 62 jih je blo na tekme prote olimpije, a v bokse je blo dragonsov 15-20 komadof,.. katastrofa!!!

bojci19

copicar
samo 30! Pa če se ti razpizdiš jih je 100 premalo! ;)

copicar

tito81 dosti je takšnih trenerov ka niti pol pogodbe ne oddela pa leti z kluba a klub ga more plačati po pogodbi verjetno ništernin tak paše

copicar

bojci19 haha zdaj san se pa rejsan nasmejo

BAMBINO

v glavnon, prejk preveč je teh policajof pa varnostnikov na tekmaj,.. neven, koga li varuvlejo, sami sejbe?? nej čudo, ka nika ne ostane keša v blagajne od vstopnic, če policija, in varnost vse poberejta.. ajh iden spat, ka ju3 trbej ite delat :)

copicar

bojci19 folga meni pizdarij glede mure zadosta ka san mel pred lejtami eno pa pol leto pogojnoga zaradi njih komi na čast

tito81

MURA je bijla , je , pa še bau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ServiceCrew

Super ste!!! Saj vam bodo dali Italjani pejneze. Nika se nej sekejrajte!

okroglazoga

Saj je topič san pravo, ka do večino proračuna pokrili s kart! Pa un san je gučo ka njemi naj zaupamo, kda je italijane pripelo v UO! Mislim ka njemi v kčlubi bore malo lidi zaupa, dokaz so igralci, športni direktor na šport tv... Pa baje je kar nekaj sponzorov obrnilo hrbet zaradi makaronarov...

klm

Točno tak okrogla žoga. Kdo bo pa še vlagal-sponzoriral Muro, če se pa neve kdo pije in kdo plača. Nažalost je tako.Če pa prijdejo Italijani bo pa še menje sponzorjev domačih. Tudi eden izmed najbogatejših Pomurcev ni več sponzor Mure(GMT)Bilo bi zanimivo videti, kdo je še sploh sponzor in koliko imamo podpisanih sponzorskih pogodb.

ms-d

eno pitanje, klm-šteri so pa te prej ščeli vlagati v muro,na samoj zbornici so se rajši obrnuli vkraj da bi lejko vsak privatnik dal nekaj penez,samo so znali povedati ka ,nedo dali nič.

Lennse.

Informacije iz slačilnic iz včerajšnjoga sestanka so takšne: Topič je pravo, ka še 2 tedna naj počakajo... ampak baje ne more nič obljubiti.. atmosfera med igralci je v minuti postala katastrofalna.

hupkaš

Gospoda Fabjan Cipota bi prosil da odgovori ; kje je denar od tekem če se ni plačevalo mimo računov? Tudi tebi dragi Cipot ni povsem za verjeti, pač te igralci morajo poslušati vsaj tako pravijo.Topič pa je eden izmed tistih ki vejo več kot si upajo povedati razlog zakaj ne pove po pravici pa je samo eden in to je ta da bi ga linčali, morda si malo graje tudi zasluži.Žal mi je samo poštenih igralcev ki hočejo samo red v svojem klubu, zakaj jim pa nihče ne pomaga pa je vprašanje za Nobelovo nagrado .

rasin

Feri Lainščak če slučajno naletijš na to pisarjenje tu gor pa na tao dramo okaole mure05 ti priporaočan ka napijšeš roman.ge ti garantejran ka de prodajni hit

klm

Hupkaš tij tou rajši pijtaj Topiča, ka edino un zna koma idejo pejnaze pa što kaj dobi plačano pa što nej.

mis

muro18

registriran: 18.02.2010
sporočila: 194

vpisano: 30.03.2012 ob 16:08

Dečki so nekaj denarja dobili, to sigurno, kelko pa što je dal, bomo še zvedeli, niso pa italijani.
Pa še zelo dobra ponudba je prišla, podobno tisti vrednosti, kar je n transfermarketi ali ka že je, tak znate za koga..
bokan_94

registriran: 22.01.2010
sporočila: 171

vpisano: 30.03.2012 ob 16:11

muro18 je napisal:

Dečki so nekaj denarja dobili, to sigurno, kelko pa što je dal, bomo še zvedeli, niso pa italijani.
Pa še zelo dobra ponudba je prišla, podobno tisti vrednosti, kar je n transfermarketi ali ka že je, tak znate za koga..

Misliš pol milijona za Fajiča?
--------------------
SAMO NAŠA MURA IZ MURSKE!!!!!!!!!

mile82

Glede prodanih vstopnic.. Dobiček je bil edino z nafto 2krat, pa z mb. Ostalo vse je bila zguba. Mediji fejst nafudavlejo število gledalcov. Te pa še k tomi dodaj upravno enoto, komunalo...in vse ostale papeške zakone.... mogoče smo na nule, ka se domačih tekem tiče. Ne predstavlan si pa, kak lejko te ene domžale preživejo!?

I-OWN-YOUR-MOM

to se ge skos spitavlen. verjetno zato, ka majo kao zadaj močno gospodarstvo. samo ka to sploj pomejni? sponzore keri dajo 500k letno? fejst dvomin. v toj ligi lejko na prste prešteš stvari, kere sploj tvorijo kakši smisel. :D

ge mislin, ka je resnica indri. in sicer v ton, ka majo 10x bole usposobljeni kader, ekonomijo, itd. glavno vse to, o kon san piso, ka bi mogli izbaukšati mi.

pa tuj audali so že koga mislin ka konkretneje, kar mi še nejsmo nikdar. ka smo pa mi? 17k od domžal za Kousa? tu negi je blo če se spomnin.. to je pa vse.

lejko pa de rejsan što fajiča zel zaj. saj realno tudi JE vrejden 200-300k. Či rejsan da što telko, smo zmagali, ker pokrijemo dug, odblokejramo račune, dobimo licenco. v te dug pa so zajete tuj plače igralcov. samo zaj pa kelko je resnice na ton..

Spy

Dobra teza... Meni tudi nikdar nej jasno kak ostali klubi zvozijo... Pa že če glejdamo Nafto. Znan ka so nej na zeleni veji ale vseeno nekak prijdejo skoz. Očitno je samo nam nej 'usojeno'!? Ma što kakšen pameten odgovor glede toga?

Meni to ide težko z gezika, ale ja, Fajiča bi verjetno trbelo odati. Glede na predstave pri Muri je verjetno resno dosta vreden. Hipotetično gledano bi te penezi leko predstavljali rešilno bilko za Muro. Vupajmo na najbaukše!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice