Igor Celec, ki je v petek ponudil svoj odstop, kljub vsemu vseeno ostaja na mestu športnega direktorja. Po pogovoru s predsednikom sta našla skupen jezik, odločitvi botrovala tudi podpora igralcev in trenerja.

Mura ima po nekaj dneh ponovno športnega direktorja. Potem, ko je pred nekaj dnevi Igor Celec odstopil s svoje funkcije, pa si je naposled le premislil. Svoje so k temu v precejšnji meri pripomogli igralci in trener, ki so se glede na zadnje dogodke jasno opredelili in se postavili na stran športnega direktorja.

Ta je igralce včeraj spremljal tudi na tekmi v Kranju, njegova podpora pa naj bi jim pomenila ogromno. To je na tiskovni konferenci po tekmi povedal tudi trener črno-belih Ante Šimundža: "Igralci so bili veseli, da jih je športni direktor ne glede na vse prišel spodbujat v Kranj. To jim je veliko pomenilo. Seveda si želimo, da si premisli in vseeno ostane v klubu, saj je med nami bilo vedno vse tako kot mora biti". Njihove želje so se uresničile, saj je Celec v tem času že sporočil, da si je premislil.

"Čeprav sem ponudil svoj odstop pa sem si nato vseeno premislil. Igralcev ne morem pustiti na cedilu in tako ostajam na mestu športnega direktorja. Prav tako sva se sestala s predsednikom in našla skupen jezik, da nadaljujemo po začrtani poti," nam je dejal Celec, ki je danes v jutranjih urah sestankoval z Miroslavom Topičem in kot kaže je tudi ta potekal v pozitivni smeri.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
borac

ali sploh so še moški ki stojijo za svojimi besedami
bom odstopil -premislil sem si
pri tej muri so sami loleki ki so postali prepoznavni
s smešnimi izjavami in zavajanju

13546

borac ne motaj pa ne bluzi brez veze naj ostanejo skupaj ker edino CELEC in TOPIČ hočeta dobro MURI vidva samo držta skupaj pa ne pušlujtata te BUDALE

TINO1

to celec vsaka cast tebi i igralcima

zmagovalec

pa,ka zaj če si je premislo,tak je vrejdi pa gotovo.................

borac

13546, ge sam imel komentar na članek in če imaš ti drugo mnenje napiši
nej pa ka talaš b..... sem jaz tebe kaj opisoval

I-OWN-YOUR-MOM

Ajde, Celec, oddajte nekoga ka pokrijete teh 300-350k za nazaj prvo.

Za njega vrvlen, ka JE sposoben.

komentator

[email protected] Sicer ne ven ka je razlog ampak mislim pa ka je Celec ščel odstopiti zato ka še vedno nega penez. Ka kelko san ge čul bi celec že zriktal peneze tak kak je tudi zriktal same dobre igralce ka so med prvimi trejmi v sloveniji.

borac

spoštovani ne vem če razumete kaj berete nikjer nisem napisal da celec ni dober kaj je napravil če je sposoben je meni čisto vseeno
meni so izjave njihove -bom odstopil -si je premislil-bo pogodba -pa je ni-bo denar- pa ga ni -otročje saj nobeno ne moreš jemati resno pa pika........

Starejše novice