(P)ostanite fit s KPŠ-jem!

Klub prekmurskih študentov že tradicionalno vabi na Fit-Vadbo pod vodstvom licenciranega inštruktorja Roberta Kocena. Vadbe bodo potekale trikrat tedensko, ob ponedeljkih, sredah in petkih med 2. in 30. septembrom 2019 s pričetkom ob 18.30 na zelenici za Ekonomsko šolo v Murski Soboti. Poskrbljeno bo tudi za deževne dni, tako da slabo vreme ne bo izgovor.

Namen visokointenzivnih treningov, med katere se uvršča tudi krožna vadba, je izboljšanje aerobne kapacitete, moči, vzdržljivosti in predvsem pospešitve metabolizma, ki je ključni dejavnik za uspešno izgubo odvečne telesne maščobe.
 

Prijave sprejemajo do konca avgusta

Za udeležbo na vadbi je obvezna prijava, saj je število udeležencev omejeno. Prijavite se lahko na elektronski naslov [email protected] do 31. avgusta oziroma do zapolnitve mest. 

Prijavnina za dvanajst obiskov za polnopravne člane znaša 10 evrov, za nepolnopravne člane pa 20 evrov. Poravnate jo lahko na prvem srečanju pred začetkom vadbe. Vse informacije najdete tudi na prenovljeni spletni strani www.kps.si ali na Facebook profilu Kluba prekmurskih študentov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice