V današnjem nogometnem vlogu "Pogled s tribune" je gostoval branilec črno-belih Aleksandar Bošković, ki sedaj spoznava svoj rojstni kraj. Rojen je bil v Murski Soboti, kjer pa vse do danes nikoli ni živel.

Nekdanji nogometaš Udinesejeve primavere je sin nekdanjega slovenskega vratarja Boška Boškovića, ki si je kruh služil tudi v Prekmurju, kjer je bil član soboške Mure in Beltincev. Kot pravi Aleksandar si je njegov oče želel, da bi tudi on zaigral za Muro.

"Mura je eden boljših klubov v Sloveniji. Oče mi je še posebej rekel, da to kar ima Mura nima skorajda nobeden klub, v katerem je igral," pravi Bošković, ki je standardni član prve enajsterice.

V letošnji sezoni je zabil en zadetek, še posebej pa se veseli igranja pred polnimi tribunami soboške Fazanerije. Kaj vse je še povedal, pa si poglejte v spodnjem videoposnetku.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek prvega predsednika države (Milan)?

pancho villa (nepreverjen)

Najprej čestitke za idejo in dosedanje opravljeno delo, bi pa podal predlog, da voditelj intrervjuje preseli v klubske prostore. Ti raznorazni vplivi okolja so včasih zelo moteči faktor.

narod je čuda (nepreverjen)

Neven zakoj si dobo minuse, maš čista praf.

In reply to by pancho villa (nepreverjen)

Starejše novice