Danes ob 17.30 je na vrsti sklepno dejanje evropskega prvenstva v odbojki. Usoda je hotela, da gre za "reprizo" košarkarskega finala izpred dveh let, ko sta si prav tako nasproti stali Slovenija in Srbija.

Pariz bo prizorišče velikega finala evropskega prvenstva v odbojki. V glavni vlogi bodo odbojkarji Slovenije in Srbije, ki se bodo udarili za zlato medaljo.

Spomnimo, da so Slovenci že igrali v finalu evropskega prvenstva, to se je zgodilo leta 2015, ko so na koncu osvojili srebrno medaljo. Na poti do naslova evropskega prvaka jim bodo stali Srbi, ki na letošnjem prvenstvu še ne poznajo poraza.

So pa Slovenci na poti do finala izločili tako evropske prvake Ruse, kot svetovne prvake Poljake. Slovenijo naj bi danes v Parizu spremljalo okoli pet tisoč navijačev.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Balkan (nepreverjen)

Ajmo Srbi braća bre!!!!!

hren (nepreverjen)

Slovenija nima šans zmagati to je 100 %

Balkan (nepreverjen)

Bravo Srbija!!!!Tooo brraaateee!!!!

Res je res (nepreverjen)

Srbija se razigrala v 2nizu in zasluženo dobila prvenstvo.to moramo priznati,obenem pa čestitati tudi našim ki so se borili kot levi ampak na žalost to ni bilo zadosti.

EMIL S. (nepreverjen)

Slovenci so premagali sami sebe, v najbolj pomembni tekmi igrali najslabše. Pa jutri spet sprejemi vse v stilu ljudstvu igre, da ne misli da je lačen v revščini, primite se za denarnice vlada vam spet jemlje v tem času ne da bi vedeli.

Istina2019 (nepreverjen)

Dobra tekma, čestitke Srbiji!

Alex Jacob (nepreverjen)

I hope the Slovenians will win the Championship.
subway surfers

Starejše novice