Na Fazaneriji so po nekaj odhodih danes dobili pomembno okrepitev za nastopanje v drugi slovenski nogometni ligi. Mura se je okrepila v napadu, v Slovenijo pa se vrača Luka Bobičanec, ki je pred časom blestel v dresu lendavske Nafte. Slednja naj bi si igralca želela tudi tokrat, a se je hrvaški napadalec odločil za klub, ki domuje na Kopališki 45.

Bobičanec se je po uspešni avanturi v Lendavi, kjer je Nafti izdatno pomagal do obstanka v tretji ligi, preselil nazaj na Hrvaško, kjer je v letošnji sezoni uspešno branil barve Poleta iz Svetega Martina na Muri. Novopečeni napadalec Mure je za Polet dosegel 31 zadetkov in jim pomagal do naslova prvaka, vseeno pa Polet v prihodnji sezoni ne bo zaigral v tretji hrvaški nogometni ligi.

Ravno zato si je ambiciozni napadalec zaželel novega izziva, poleg Nafte, Varaždina in Međimurja pa je bila Mura očitno najbolj konkretna in si zagotovila usluge hrvaškega golgeterja. V Murski Soboti bo točno čez teden dni tudi uradna predstavitev novega trenerja Anteja Šimundže, v tem času pa se lahko zgodi, da bo črno-bele okrepil še kdo.

Na Fazanerijo se je preselil tudi Nik Lorbek, vezist, ki prihaja iz Maribora in je v preteklih letih nastopal v Mariborovi B ekipi, za katero je odigral 70 tekem in dosegel 16 zadetkov. Lorbek je igral tudi v mlajših selekcijah Slovenije in skupaj zbral 41 nastopov.

Smiljan Kuhar

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

gost1 (nepreverjen)

Veseli me, da se Mura pobira. Treba je narediti dobre temelje. Bojim se namreč. da se bo to zopet razpočilo, ko bo nekdo odtegnil denar. Takrat bodo vsi ti zelo hitro pobrali svoje pete. Vsi vemo kak je to že bilo. Takrat so Muro postavljali na novo sami več ali manj prostovoljci in se je pobiralo samo, da se je zapolnilo ekipo.

34 (nepreverjen)

Vupan ka dečno več ne pigej in kadi telko :) Ovak pa resno velki talent! Samo ga držati kratko !:)

afta he (nepreverjen)

Za zdaj je to samo igralec, če bo okrepitev bomo videli po igrah, ki jih bo prikazal. Zgleda, da z Šimunđo prihajajo tudi Mariborčani. Dobro bi bilo, če bi prišlo včasih tudi kaj viol.

drek na smetani (nepreverjen)

Nemamo zadosta svojih kretenov ka rabimo še viole? Pelaj si jih tij domov pa jih boužaj cejle dneve.

In reply to by afta he (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Že man doma violico pa je božam in zalivam. Ha, ha.

In reply to by drek na smetani (nepreverjen)

gl (nepreverjen)

Prodana duša.

KKKKKKKKKKKK (nepreverjen)

Mura kot klub adijo čez eno leto. Spet peta liga. Izgleda da se niste nič naučili prejšnja leta.

kkk2 (nepreverjen)

adijo ti. Upam, da ne hodiš v bližino stadiona. Gnoje ne rabimo

In reply to by KKKKKKKKKKKK (nepreverjen)

megica (nepreverjen)

more redno bolete, ka v mure vse laufa, aaa??? pogrezne se..

In reply to by KKKKKKKKKKKK (nepreverjen)

Starejše novice