Bo po več kot desetletju in pol znova zaigral v črno-belem dresu Mure? Izkušeni branilec naj bi bil tik pred povratkom v Fazanerijo.

Čeprav se zimski prestopni rok v Sloveniji uradno odpre jutri, so v Fazaneriji že zelo dejavni. Ob odhodih Amadeja Maroše in Žana Karničnika so v letošnjem letu izpeljali že štiri prestope.

Gre za novince, ki spadajo v skupino mladih nogometašev, zdaj pa vse kaže na to, da bo Damir Čontala dobil še izkušeno okrepitev. Po poročanju Ekipe 24 se v Fazanerijo vrača Gregor Balažic.

Triintridesetletni osrednji branilec je otrok Fazanerije, ki pa jo je zapustil pred več kot poldrugim desetletjem, leta 2005 se je še kot mladinec pridružil mlajšim selekcijam lizbonske Benfice.

Od Lizbone do Jekaterinburga

Se bo visokorasli nogometaš v zrelih letih vrnil v rodno mesto? Tako kaže, čeprav se ga je pred tedni po naših informacijah povezovalo tudi z Mariborom, kjer bi predstavljal dodatno rešitev v zadnji vrsti.

Prekmurec, ki je dvakrat zaigral tudi za izbrano vrsto, se lahko pohvali z razgibano kariero, glede na dejstvo, da je igral tako v Lizboni kot Jekaterinburgu, pa bi lahko zapisali, da je prepotoval celotno Evropo.

Leto dni je bil član mladinske selekcije Espanyola, po španskem Aguilasu pa je tri leta nosil dres Gorice in se po 73 nastopih v prvi slovenski ligi odpravil v Ukrajino. 

Štiri leta je branil barve Karpatov iz Lvova, po dveh sezonah v beograjskem Partizanu pa je dve leti in pol igral za ruski Ural. Nazadnje je bil član ciprskega Paralimniouja, od poletja pa je bil brez kluba.

V preteklosti je v članski ekipi črno-belih igral tudi starejši brat Marko, bo spomladi tudi Gregor? Vrnitev sina Fazanerije bi lahko bila potrjena že v kratkem.

S spleta

Komentarji (20)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Patetični ste s temi otroki fazanerije.

Olosh (nepreverjen)

To bi bila TOP okrepitev. Welcome back!

MrkefcaDebela (nepreverjen)

Pozabili ste napisati ka je ze nekaj casa brez kluba..propadli igralec.

FlashGordon (nepreverjen)

Okrepitev? Mogoce njegovga racuna.. komi se dela pa usluge. Simundza odide pa takoj pijavke gor..

Olosh (nepreverjen)

Bravo Prekmurci, vsa čast. Udri takoj a? :D Zato pa smo ge smo, ker v vsakon igralci, napredki, krožišči, zgradbi, bouti ipd... vidite samo negativo in nič drugoga. Što ma sploj volo iti v takšno okolje kak je Prekmurje, pa naj se ide za gospodarstvo, turizem ali na konci za fuzbalski klub? Ka do srali po tebi, pa si še sploj nej stopo na igrišče? Fala lejpa.

In reply to by FlashGordon (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

olosh- vsaki negativec vidi negativno.

In reply to by Olosh (nepreverjen)

veteran (nepreverjen)

Neje že malo dosta star?

Olosh (nepreverjen)

Kelko je to malo dosta? :D

In reply to by veteran (nepreverjen)

Mojapot (nepreverjen)

Prpelamo mladince - neje vrejdi, prpelamo izkušnje - pa neje vrejdi! Prpelamo tujce - neje vrejdi, prpelamo domačina - pa neje vrejdi! ja pa jebemtiš, ka van je pa vrejdi pa bi zadovoljijo vaše betežne ambicije? Sobota je tou, najmenša slovenska mestna občina.

istinka (nepreverjen)

Pa ka se sekiraš, ka te provokatori pišejo. Saj pa te, ka so vedno najbole glasni v teh komentarih, so ne nikoli bili navijači Mure, pa nikoli ne bodo. To so pač šinfatori, ki verjetno navijajo za Beltince ali Nafto in vas ene samo podje**vajo, ker jim pač Mura ide na jetra. Brezveze se je sploj s takimi ukvarjati.

In reply to by Mojapot (nepreverjen)

Oldbojs (nepreverjen)

Gda "otrok Mure" na zaključke kariere ostane brez kluba je takoj "otrok Mure". Kak je Šimundža odišo se podira vizija kot hišica iz kart.

Frcek (nepreverjen)

Bole se nebi strinjati mogo!

In reply to by Oldbojs (nepreverjen)

TexAS (nepreverjen)

Sin, otrok,...Fazanerije! Samo ne fantazejrajte! V takša leta prihaja, ka je Mura logična odločitev za njega! Naj presodi stroka. Če je dodana vrednost, okrepitev za klub potem ja, drugače ne,...tu je vsa logika! Pa za bilo koga gre, Mura gradi ekipo za nekaj let, za naprej,...

1411

In ka je z ten narobe če pride nazaj? Otrok mure je, to je dejstvo. Kvaliteto tudi ma, če je špilo za Partizan, reprezantanco itd itd. Te če za kakše 2-3 leta prideta nazaj recimo Janža, Bohar te tudi šinfali?

In reply to by TexAS (nepreverjen)

Kr0kar (nepreverjen)

Ne na pamet, spremljaš kaj nogomet? Na konci je bil preslab za Cipersko ligo. Beograd ga je pojo. Što ga pozna zna od koj je guč...

Mogoče lejko prinese kakšne izkušnje nej je pa več na žalost okrepitev..

In reply to by 1411

34 (nepreverjen)

vse prav, samo što de pa gole davo?
obrambnih mamo ka lejko bunker samo spilamo

Llaci (nepreverjen)

No ja, prišli so levi in desni bočni (kompan-breznik,beganovic in đapo). Na bočnih pozicijah smo bili resno slabo pokriti, šturm pa pucko sta tak tak. Na štoperi pa je odišo karničnik, maruško pa je špilo konec jesenskoga dela obupno, tak da dva nova štopera komot prideta v poštev- Bagola je že tu, zdaj pa de verjetno podpiso še ali balažic ali zeljkovič (preizkušnja beltinci). Se pa strinjan ka bi po odhode maroše nucali še enga napadalca.

In reply to by 34 (nepreverjen)

Frcafela79 (nepreverjen)

Ajaj. Kak so penezi so vcasi vsi otroci mure..nej je v pogoni vec, kaksna stroka je to zbrala??? Stroka je odisla.

malištumf (nepreverjen)

San mislo ka je MAROŠA prišo nazaj !

Kkkk (nepreverjen)

Contala nikoli nej biu dober nogometas nikoli nede.ge pa te taksi kmet lejko vode muro itak je to propast.mura ide v drugo ligo contalo poznan pre dobro ka mi sosed on lejko samo kadete trenera.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice