Pred začetkom tekme med Gorico in Muro v Novi Gorici sta se spopadli navijaški skupini Black Gringos in Terror boys, ki imajo za sabo že pestro zgodovino.

Goriška navijaška skupina Terror boys, ki je že minulo sezono zahrbtno napadla Black Gringose v Brdih, je znova skušala zobati češnje z najzvestejšimi navijači Mure. Ti so po naših informacijah dobro uro pred začetkom tekme posedali v enem izmed goriških lokalov, ko so jih iznenada napadli člani navijaške skupine Terror boys.

Black Gringosi so napad uspeli odbiti in Goričane pregnati. Domači navijači, ki so sprožili incident, so se tako po obrambi Gringosov razbežali po domačih ulicah, navijači iz Murske Sobote pa so glasno slavili svojo »zmago«.

S spleta

Komentarji (36)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
1411

Tak se dela dečki hahaah to je to

Migrant (nepreverjen)

In ta novica spada pod šport?Čedalje hujši ste na ton portali....

čik (nepreverjen)

rejsan ste budale ka pijšete o ton

Lujza123455667… (nepreverjen)

Black gringosi -če vsaj zastopate Prekmurje si dajte vsaj neko spodobno Prekmursko ime-čarni osli. Ta članek je pa tako napisani kot da se je odvijala predtekma.

afta he (nepreverjen)

Ka si naj dajo za ime, Čaren Lujzek ali pa škrbasta Lujza. Ne bodi smešna. To je njihovo partizansko ime in tako bo. Me zanima, če se bodo tile goriški navijači upali pokazati v M. Soboti. Verjetno do mogli bežati direktno do Nove Gorice.

In reply to by Lujza123455667… (nepreverjen)

BGringo (nepreverjen)

Caren osel bos lejko samo ti, kda bos mogo nosite ocala 2 kedna.

In reply to by Lujza123455667… (nepreverjen)

tujec8 (nepreverjen)

BOsel

In reply to by BGringo (nepreverjen)

012345 (nepreverjen)

pravilno je ČOsel

In reply to by tujec8 (nepreverjen)

ja ja (nepreverjen)

črni osli se lepše čuje

In reply to by Lujza123455667… (nepreverjen)

Gost314nn (nepreverjen)

Podana prijava na policijo zaradi vzpodbujanja sovraštva.

Milannnnn (nepreverjen)

Dočas do cicibani vodili gringose do skos čarni... ❤️?

Blef.. (nepreverjen)

Te pa povej kere cigane vodijo gringose? Ide sako tekmo pogledne gringose decke se trudijo seglij ci se je ta grupa razdalila na dva dela.. Seveda so ene na juge zakoj nvn.. Ne guci pa na pamet!!!!!

In reply to by Milannnnn (nepreverjen)

Božo (nepreverjen)

Novica pa pol :) bole je že zanimivi kakšen vaški pretep na gasilski veselice. Iskanje pozornosti

m+s (nepreverjen)

Stvarno na tem portalu niste normalni, ali pa ste portal za mladoletnike ali pubertetnike, če nimate pametnih reči za pisati, raje kopirajte kaj iz drugih portalov..ojoj..otročaji..

Giderrrrrr (nepreverjen)

Mislim (ka si se pametnjakovič (M-S ) si se spusto na isti nivo kot vsi mi ki pišemo norije(dobrodošli med nami)odlikovanje dobiš po pošti ?

Gobicaaaa (nepreverjen)

Daj no, to so za vas novice? Neman nika prote gringose al ka ide to sobotainfo objave tak da je to zaj hudo pomembna novica. Sobotainfo hujse ste gratali kak stare babe na vese kda tutivajo, pa se te nebe o tun razpravlale..

Đehee (nepreverjen)

Se strinjan

In reply to by Gobicaaaa (nepreverjen)

F3rdin4nd (nepreverjen)

Snemano z pralnim strojem medtem ko je bila centrifuga na polno

gverko (nepreverjen)

Pa vi ste jadniki! Bunite se zakoj je to objavljeno, ali zanimivo van je pa najbolj od vsega kar je na tem portalu. Tudi Ekipa pa Mariborinfo pišejo o tem in Vestnik. Zakoj se tan ne bunite?

bridki (nepreverjen)

"Hvaležen vsaki dan, da sem Primorec, ne cigan," so zapisali in skandirali goričani. Razumem Gringose, da so po tem in napadih na njih tudi oni odreagirali. O rasističnih izpadih je potrebno pisati in ga najstrože kaznovati. Če kdo žali Cigane žali mene moje Prekmurje.

repadovrha

Neprimeren članek za tovrstno spletno stran.

norecsi (nepreverjen)

nazaj jim dati ko pridejo v soboto. ne mislim z pretepom ampak z transparentom. npr raje cigan kot italjan

norecsi (nepreverjen)

ali pa forca, bezimo

dol z brega (nepreverjen)

To lehko delajo samo šmrkavci z meglo v glavi. O novinarju, ki take stvari objavlja na portalu pa ne bi, ker tega ni vreden.

black panter

pride ta gamad v soboto,te pa še tu dobijo batine

Laci (nepreverjen)

V sobote njin obvezno pripraviti ''pogostitev''.. Vupan ka se do tečas svaje v skupini razrejšijo in stopimo vsi skuper-mladi in stari, čarni in bejli, lendavska ulica, nema veze.

kkkkkkkkkkk (nepreverjen)

Hvalite kak so nekse boge goricane "pregnali". Me zanima kak bi se odrezali proti kaksin violan ali green dragonson.

vaše ime (nepreverjen)

smo vidle viole doma, kak so bejžale, kda so jih mađare lovile

In reply to by kkkkkkkkkkk (nepreverjen)

Kkkkkkkk (nepreverjen)

So pa sle na ultrase od spartak moskve

In reply to by vaše ime (nepreverjen)

vaše ime (nepreverjen)

te pa nejtrbej pijsate blesarij, ka so premagale ene bauge goričane. namahale so jih redno, te so se pa srmake razbejžale po ulicaj.

In reply to by Kkkkkkkk (nepreverjen)

Ghgkg (nepreverjen)

Šli so oni nad Spartakove ja ????
Vmejs pa policajov več kak njih.Zato so šli nasproti njin samo.Vejpa ovi jih prežvečijo za hitro malico tak usput

In reply to by vaše ime (nepreverjen)

norecsi (nepreverjen)

sebi primerne treba iskat. kako bi se viole odrezale proti videotonu ali manijakom?

TEKMA (nepreverjen)

Organizirana navijaška skupina se mora najaviti na obisk tekme. V nobenem primeru ne sme priti v mesto tekme in provocirati po gostinskih lokalih. Gringosi so prišli v Novo Gorico kot grupa huliganov z namenom da naredijo to kaj so naredili. Uredništvo prosim in opozarjam da ne delajo reklame nasilnežem in provokatorjem. To da nas pa imajo za cigane je zelo grdo dejstvo je pa da je bilo v tej skupini kar precej ljudi romske populacije kateri mene sploh nemotijo. Prekmurci smo navajeni sožitja z njimi je pa njihova nasilnost vidna v našem okolju. Mislim da vodstvo Mure ne bo nikoli stalo za takšno navijaško skupino in jim nikoli dalo podpore. Klubu skupina navijačev kot so Black Gringos sedaj delajo samo sramoto. Poglejte malo zgodovino in videli boste kako je bila ra skupina spoštovana organizirana in kakp in kdo jo je vodil. Vzamite si vzgled ne pa samo ime. KLOŠARI SRAMOTA KLUBA

Ghgkg (nepreverjen)

Nej samo se je vrnilo za tisto v Brdaj.Tan so oni prišli z namenon.Tisto te pa neje motilo.S to razliko ka so tan bili3-4 Gringosi pa se to 2 niti nej za fight.Ostalo pa eni keri so bili tan posebej pa so cuj prišli.Zaj je pa grupa prišla pa so se ovi razbejžali doma.Brez policije pa ja.Tou je resno biu cilj.Pa ge san na žalost nejsan mogo biti prisoten.Pa še več jih je bilo
Ka se pa tiče vodij negda...Tej iste se je punokrat povabilo ka bi se pa na tribuni zdrüžili,povejzali pa bilo vsaj malo kak negda.Samo pri njih nega interesa.Ovi so grupo zatajili.Či nas nebi bilo tej grupe že en čas sploj bilo nebi.Te či smo mi sramota so ovi śe bole,ka tou gledajo cuj

In reply to by TEKMA (nepreverjen)

pfff (nepreverjen)

se pa trbej malo zamislite, zakoj ene neščejo več ite nazaj med BG. kak zaj so not sama deca (večinoma), pred tekmo se naločete kak krave, te pa idete na tribuno. pa še marsikaj bi lejko napijso.

In reply to by Ghgkg (nepreverjen)

Ghgkg (nepreverjen)

Nej mogo biti prisoten,ka me neboš prijavlo za huliganizem.Za to san to napiso.Ka se felej pacientov maš tü gor,pa lekar si eden izmed njih

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice