Pomurska predstavnika v 2. Slovenski nogometni ligi v 13. krogu nista bila uspešna.

Nogometaši Nafte 1903 so včeraj pred približno 300 gledalci v Športnem parku Lendava gostili ekipo Brd. Naftaši so že vodili z dvema goloma prednosti, ampak je gostiteljem, kljub igralcu manj, uspelo zaostanek nadoknaditi in zabiti dva gola. Tekma se je končala z delitvijo točk. Nafta po trinajstem krogu zaseda šesto mesto na drugoligaški lestvici in je od drugouvrščenega Kopra oddaljena osem točk.

Nafta 1903 2 : 2 Brda
(Roland Paku 6', Mihael Rebrnik 43', Uroš Celce 11m 69', Admir Musić 89')    
Sodniki: Halilović Denis (glavni sodnik), Šprah Robert (1. pomoč), Radusinović Davorin (2. pomoč)
Delegat: Novarlič Zoran
Št. gledalcev: 300

Beltinčari so po štirih tekmah brez poraza tokrat ostali brez točke. Jadran Dekani so bili v Beltincih boljši od domačinov z 1:2. Nogometaši Beltincev so sicer povedli, ampak je ekipi Jadran Dekani že v prvem polčasu uspel popoln preobrat. Beltinci po trinajstih krogih zasedajo dvanajsto mesto na lestvici in jih od cone izpada ločijo le štiri točke.

Beltinci Klima Tratnjek 1 : 2 Jadran Dekani
(Jan Kristl17', Adam Zyba 27', Stefano Borghi 41')    
Sodniki: Veselič Samo (glavni sodnik), Šumer Žiga (1. pomoč), Sužnik Jure (2. pomoč)
Delegat: Tkalčič Silvester
Št. gledalcev: 300

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
O JOJ, JOJ BELTINCI (nepreverjen)

Kaj se to dogaja v Beltincih? Napačne poteze vodstva, ki upam bo jutri na občnem zboru tudi končno zamenjano in to v kompletu da ne bodo več sramotili kraja, ki ima bogato nogometno tradicijo. Uspehov ni, troši pa se denar, ki je v beltinski občini dosti bolj potreben za bolj kaj pametnega kot pa plačevati nogometašem ki po svoji kvaliteti, večina sodi v rekreacijsko ligo ne pa v 2. ligo in zdavnaj bi se jim vodstvo moralo zahvaliti ne pa da se bodo zdaj oni učili nogometa v 2. ligi. ker vodstvo tega ni sposobno je čas da spakirajo v kompletu.

Starejše novice