V drugi slovenski nogometni ligi so bila odigrana srečanja 27. kroga. Beltinci so doma s 3 : 2 premagali ekipo Ankaran Hrvatini, Lendavčani so se z Dobom razšli brez zadetkov in z delitvijo točk.

Tudi tekmovanje v drugi slovenski nogometni ligi se počasi preveša v sklepno fazo, po 27. krogu pa so zadovoljnejši v taboru Beltinec, kjer so tri kroge pred koncem prvenstva dosegli zastavljeni cilj - obstanek med drugoligaši. 

Tega so potrdili z zmago nad Ankaranom s 3 : 2, potem ko so v 65. minuti še zaostajali z 2 : 1. Za preobrat sta v 71. in 82. minuti poskrbela Samo Žalik in Mitja Mauko. Slednji je dosegel tudi vodilni zadetek Beltinec v 20. minuti srečanja. Za goste sta zadela Daniel Marinić in Admir Musić. 

Drugi pomurski drugoligaš, lendavska Nafta, je pred domačimi navijači remizirali z Roltek Dobom in se obdržala na petem mestu državne razpredelnice, kar pa je vsekakor manj od pričakovanj, ki so jih imeli v letošnji sezoni. 

Pred zadnjimi tremi krogi se nam v drugi ligi sicer obeta troboj za prvi dve mesti med Bravom, Sežano in Radomljami. Najboljše trenutno kaže ekipi Brava, ki ima enako točk kot Sežana, a tekmo manj, Radomlje pa za obema zaostajajo za dve točki.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Orthodox (nepreverjen)

Starejše novice