Ob športnem parku v Beltincih potekajo gradbena dela. Tam namreč nastaja novo igrišče z umetno travo.

V Beltincih bodo v prihodnje bogatejši za novo igrišče z umetno travo, ki nastaja za tamkajšnjim športnim parkom. Investitor je občina Beltinci, izvajalec del pa podjetje Maučec iz Gančanov. Igrišče bo seveda dobilo tudi vso pripadajočo infrastrukturo in opremo, ki je potrebna.

Sicer pa bo novo igrišče ograjeno s panelno ograjo, ob igrišču se bo po celotni dolžini uredil zemeljski nasip, ki se bo koristil kot naravna tribuna za gledalce. Urejen bo tudi dovoz in dostop do igrišča, načrtovanje in izvedba nogometnega igrišča pa sta skladna s pravili in določbami Nogometne zveze Slovenije. 

Skupna površina objekta bo znašala 8.233 kvadratnih metrov, urejena bo drenaža, položena umetna trava pa bo morala ustrezati certifikatu FIFA Pro.

J.Ž.

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
BÖLTINČAR (nepreverjen)

Gradi se najbolj pomemben, potreben in strateški projekt za Občino Beltinci (župana) vse druge in nujne stvari smo v Občini Beltinci že zgradili, ne rabimo več nič, imamo vse zato je potrebno pejneze ponucati in zgraditi igrišče z umetno travo. Komu je to namenjeno ??? Ali je to posledica Viragove zmage na Apatičevi listi ???? Da bi vsaj bila normalna trava, da bi se lahko magarec in kakši ciganjski konj napasel niti to se ne bo dalo. Bog odpusti jim grehe, saj ne vedo kaj delajo.

starček1 (nepreverjen)

Ja ja za podporo trbej plačati. Glavno ka do igre, jebeš tij kruh glavno ka do igre.

Prebivalec Občine (nepreverjen)

Kaj pa če bi se občina najprej pobrigala za športno dvorano šole, katera je že zdavnaj premala za otroke? Ali je nogomet bolj važen kot 700 otrok?

muraII (nepreverjen)

či je dvorana bijla zadosta velka pred 30 in več lejti da je bilo 1000 pa več dice te zaj da je pol menje dice v šole tuj zadosta dobra!

In reply to by Prebivalec Občine (nepreverjen)

nogometaš89 (nepreverjen)

Odlično, sedaj bo omogočena vadba tudi v zimskem času.
Škoda le, da niso istočasno v projekt vključili postavitev reflektorjev.

Mogoče kdo ve, če je še vedno aktualen projekt, da se v prazen prostor pod tribuno stadiona, dogradi slačilnice in ostale servisne prostore?
Vem, da pred leti je bilo govora o tem.

ZA NOGOMETAŠA (nepreverjen)

Tij si en drek pa nej nogometaš napišeš "sedaj bo možna vadba tudi v zimskom časi" tij misliš, da boš držal marelo ka ne bo sneg spadno na to igrišče ali kaj ?
Pod takim igriščem mora biti talno gretje (primer Vivat) te je možna zimska vadba, pa ne piši več norije če se ne razmiš.

In reply to by nogometaš89 (nepreverjen)

NdB (nepreverjen)

Glaven izvajalec ni Maučec.. Iz evropskih sredsrev gre 70%, reflektori se pridejo na to novo igrisce... Slacilnice zal neso v sklopi toga projekta.. Vsi keri mate telko problemov z ten prosin me palamudite na pamet.... Pa ne bojte tak fausni... Ci bi se vas vec lidij prikazalo na tekmaj.. Tej ka vecijnoma po gostilnaj mate telko za povedati bi ze slacilnice daven vejk meli... Neven zakoj telko pluvlete po zupani. Saj ste pa ga volili.. ?

ZA NdB (nepreverjen)

Za tebe pa točno znan što si no te mi pa odgovori: zakoj dela ravno vse Maučec? 70% evropski sredstev je laž in za tebe seveda evropska sredstva niso denar, kaj pa je potem ? nogomet v Beltincaj ste nekateri zajebali, kdo bo hodil to gledat ? Zakoj pa delate igrišče če slačilnic nemate, pač pametno vodstvo, po župani nihče ne pluvle, samo on se mora zavedati ka je on zaradi občanov in nej občani zaradi njega, občane kdo kaj vpraša, nihče nič, pa bi po zakonodaji moral. Mislim ka si je te župan obul dosti prevelke čevlje.

In reply to by NdB (nepreverjen)

bralka (nepreverjen)

Vse lepo tou igrisce .Zaj pa fajn parkirisce med staro zeleznino in zvezdo ,vred zemite.

OBČAN B. (nepreverjen)

Naj mi nekdo napiše kelko ta pizdarija košta, ker nikjer ne najden podatka. In zakoj v občini vse dela Maučec.

df (nepreverjen)

DF pa ka te to briga kelko košta tak nejde iz tvojoga žepa ka si itak socialni problem. Glavno ka tij brez veze nekaj komentejraš. Tele zabito.

In reply to by OBČAN B. (nepreverjen)

za df (nepreverjen)

DF ka se mejšaš v vsak drek pa komentejraš - bolnik, v ton primeri ide za mojo občino zato imam vso pravico jebe se mi pa za tvojo občino in nikoli nen komentejral. Malo pameti v prazno glavo.

In reply to by df (nepreverjen)

hnppop..y (nepreverjen)

kaj si se nej gor priso? saksa obcina ima svojega lokalno gradbinca. pogledni erar in bos takoj vedel kdo je v kateri obcini doma.

In reply to by OBČAN B. (nepreverjen)

GOSTEK (nepreverjen)

Zakaj pa nebi delal Maučec - zato ker si mu ti zelo, zelo nevoščljiv? Naj delajo domači!! Pozanimaj (o denarju) se na pravem mestu - občini! Kdo je z... nogomet v Beltincih? Člani, kadeti, mladinci v 2. ligi, mlajša selekcija v 1. ligi, delajo še druge selekcije - v Sloveniji je mnogo, mnogo krajev, ki so finančno močnejši...pa jih ni tako visoko, nimajo pa toliko "štenkašov" in nevoščljivcev, ljudi, ki niso z ničemer zadovoljni, ne napravijo pa tudi nič. Tudi slačilnice bodo - načrti so že iz prejšnjega mandata občine, čaka se evropski razpis?! Malo manj ihte...pa vse pride, seveda s trdim delom za skupnost, ne pa s kritizerstvom.

ZA GOSTEKA (nepreverjen)

Iz svoje dolgoletne prakse vem, da Maučec ni nikoli bil najcenejši ampak je med najdražjimi. To če je domači še ne pomeni ka za njega zakonodaja ne velja, dobite v kratkem obisk Računskega sodišča, da se ne boste potem jokali.
Nogomet ste pripeljali v Beltincih v p.... materino, vsi domači ka tu gor zrastejo morajo špilati po drugih klubih, ker vi gostite tujce, zato tudi tisto delo z selekcijami je brez veze in koristi (vzemite si vzgled po tujih klubih kako se igralci vzgajajo). Seveda če vam kdo hoče kaj svetovati je takoj štenkaš ker ste vsi mudrijaši in uber pametni. Puno je občinske dece, ki bi radi nogomet špilali niti imate za to sposobne trenerje pa tudi opremo si sami kupijo. Tak da ne delaj se pametnega.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice