FOTO: Jure Banfi
Danes so v prostorih Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota izžrebali pare drugega kroga Pokala Pivovarna Union, v katerem se bo tekmovanju pridružila tudi Mura. S kom bodo igrali črno-beli?

Po današnjem plesu kroglic so znani pari drugega kroga Pokala Pivovarna Union pod okriljem Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota.

V drugem krogu tekmovanja se bo pokalnim bojem pridružila tudi soboška Mura, ki bo predvidoma 19. oktobra gostovala v Gančanih. Član Pomurske nogometne lige se po štirih odigranih tekmah s porazom in tremi zmagami nahaja na četrtem mestu lestvice.

Sobočani bodo v Gančanih branili vlogo izrazitega favorita, bolj zanimivo pa bi lahko bilo na preostalih prizoriščih, tudi v Ljutomeru. Prleki, ki so s štirimi zmagami in porazom dobro vstopili v 3. SNL vzhod, bo gostil drugoligaške Beltince.

Prleški dvoboj v Cvenu

Za preboj v tretji krog Pokala Pivovarna Union se bodo v sosedskem obračunu udarili nogometaši Cvena in Veržeja. Cven po nepopolnem petem krogu zaseda vrh lestvice Lige MNZ Murska Sobota. 

Na desnem bregu reke Mure bo odigrano še eno srečanje, Radenska Slatina bo gostila ekipo Rakičana.
Peti dvoboj drugega kroga pokalnega tekmovanja, ki je zadnji pod okriljem medobčinskih nogometnih zvez, pa bo odigran v Martjancih. Čarda bo pričakala Serdico.

Ker žreb parov drugega kroga pokalnega tekmovanja ni bil razdeljen na nosilce in nenosilce, bi se lahko zgodilo tudi, da bi spremljali prekmurski derbi Mure in Beltincev, do česar pa vseeno ni prišlo.

Nafta v Veliko Polano

Medobčinsko nogometno zvezo Murska Sobota bo v tretjem krogu Pokala Pivovarna Union zastopalo pet klubov, lendavska zveza pa bo imela v tem delu tekmovanja tri svoje predstavnike.

Pri Medobčinski nogometni zvezi Lendava so pare drugega kroga določili že konec avgusta, ko so izžrebali tudi pare prvega kroga Pokala Pivovarna Union.

Nafta, ki bo danes v Velenju odigrala v soboto prestavljeno tekmo z Rudarjem, bo gostovala pri ekipi Polane. Pomurski ligaš je v drugi krog napredoval brez boja, saj Čentiba ni uspela zagotoviti zadostnega števila nogometašev.

Odranci, ki so izločili veterane Nafte, se bodo v sosedskem obračunu udarili s Turniščem, še v enem lokalnem spopadu pa se bodo srečali nogometaši Malibu Panonije GA-KA in Hotize.

Tekme drugega kroga Pokala Pivovarna Union so predvidene za 19. oktober.

Pari drugega kroga Pokala Pivovarna Union - MNZ Murska Sobota:
AVTO RAJH LJUTOMER - BELTINCI KLIMA TRATNJEK
RADENSKA SLATINA - RAKIČAN
CVEN - VERŽEJ
ČARDA MARTJANCI - SERDICA KLEPARSTVO ŠINKO
ALUVAR GANČANI - MURA

Pari drugega kroga Pokala Pivovarna Union - MNZ Lendava:
TURNIŠČE - ODRANCI
MALIBU PANONIJA GA-KA - HOTIZA
POLANA - NAFTA 1903

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Antivaxxer (nepreverjen)

Gančani majo to, glede na igro Mure v zadnjem čase.

Ktb (nepreverjen)

Ka čontala ? Je še trener Mure?

Travanarava (nepreverjen)

Nej ti si

In reply to by Ktb (nepreverjen)

Ktb (nepreverjen)

Mijslen ka be baoše bilo!!!!!!

Ktb (nepreverjen)

Vupan da bosta zdaj oba letela kak čonta tak rajbar.
Oba sta v istan kurce.
Dužneva tjaoko ka se vö ne vijdeta.....

Potač (nepreverjen)

Dečki Mure pazite Gančani igrajo podobno ka Olimpija.

Gančanmeni (nepreverjen)

To bo SRAMOTA večja od Gorice in vsm povem Gančani lagano gazijo te princeske v čarno-bejlon ko plitvi potok,če bo g.Čontala preživel na njeni klopi po reprezentančnem premoru

vodka (nepreverjen)

Mogoče se pa posreči pa premagamo Gančane.

Potač (nepreverjen)

To, gremo Mura ! Premagajte Gančane !

In reply to by vodka (nepreverjen)

AJAJAJAJAJAJAJ (nepreverjen)

Muraši, bojte se Gančan. Ker ste po kvaliteti tam-tam.

Starejše novice